Reclamă

Ducii de Cambridge au organizat Earthshot Prize. Cum s-au îmbrăcat la prima gală a evenimentului

Ducii de Cambridge au organizat Earthshot Prize. Prima gală a evenimentului a avut loc la Alexander Palace din Londra. Cinci proiecte care propun soluții pentru salvarea plantei au primit premii substanțiale.

Publicat: 19 octombrie 2021, 8:08

Earthshot Prize este un proiect al Prințului William pe care l-a înfințat în anul 2020 prin fundația sa Royal Foundation. Scopul a fost să descopere, să sărbătorească și să dimensioneze soluții la problemele actuale de mediu pentru a avea un impact mai mic asupra lumii înconjurătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ducii de Cambridge au organizat Earthshot Prize

Anul, timp de 10 ani, vor fi premiate cinci proiecte din cinci categorii diferite. Protejarea și refacerea naturii, curățarea aerului, revitalizarea oceanelor, construirea unei lumi fără deșeuri, remedierea climatului, scrie news.ro. Fiecare proiect trebuie să propună soluții realizabile până în anul 2030.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ducii de Cambridge la evenimentul Earthshot Prize, un eveniment organizat de Fundația Prințului William
Prima gală a evenimentului a avut loc la Alexander Palace din Londra / Profimedia Images

Cine sunt marii câștigători ai galei

Reclamă

Proiectul pentru protejarea și refacerea naturii a fost câștigat de o echipă din Costa Rica. Prin aceste proiect, cetățenii sunt recompensați pentru restaurarea ecosistemelor naturale.

Pentru curățarea aerului, un utilaj din India, numit Takachar a fost special creat pentru a transforma deșeurile agricole. În acest fel, fermierii nu mai sunt nevoiți să incendieze resturile de pe terenurile agricole și nu mai poluează aerul, scrie Yahoonews.com.

La revitalizarea oceanelor, doi prieteni din Bahamas au realizat proiectul Coral Vita, care are ca obiectiv restaurarea recifelor de corali ce sunt pe cale de dispariție.

Reclamă

La construirea unei lumi fără deșeuri a fost premiat orașul Milano, care are mai multe centre pentru colectarea deșeurilor alimentare. Există centre unde sunt colectate alimente nefolosite, care mai apoi sunt donate oamenilor fără posibilități.

La capitolul remedierea climatului, AEM Electrolyser este marele câștigător. Comceptul are la bază foosirea energiei reutilizabile pentru a crea hidrogen din disocierea apei în hidrogen și oxigen.

La prima gală Earthshot Prize Prințul William a fost însoțit de soția sa, Kate. Alături de Ducii de Cambridge au fost vedete precum Emma Watson, Emma Thompson şi David Oyelowo. Pe scenă au urcat artiști ca Ed Sheeran, Coldplay şi KSI. Alimentarea instrumentelor artiștilor a fost făcută de 60 de cicliști, nimeni nu a venit cu avionul, iar la construcția scenei nu a fost folosit plastic.

Ducii de Cambridge au impresionat cu ținuta lor

La numai două săptămâni după ce Daniel Craig a impresionat la premiera No Time to Die cu sacoul lui din catifea roz, acum Prințul William a adoptat același stil vestimentar. Marcând un contrast puternic față de costumele sale tipice albastre sau gri, viitorul Rege al Marii Britanii a participat la ceremonia Premiului Earthshot 2021 din Londra într-un blazer verde, asortat cu o maletă neagră și pantaloni în aceeași nuanță. Sacoul lui William a mai fost purtat la o gală caritabilă din 2019.

Prințul în vârstă de 39 de ani a fost însoțit de soția Kate Middleton, care a apărut la ceremonia de decernare a premiilor într-o rochie Alexander McQueen veche de zece ani din garderoba sa, în concordanță cu spiritul durabilității.

Imaginile cu cei doi au stârnit o mulțime de comentarii pe rețelele sociale. Mulți dintre cei care le-au văzut au spus că Prințul William trebuie să fie următorul James Bond. Fanii au glumit pe seama aspectului fizic al viitorului Rege al Angliei și mesajele au curs fără încetare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×