Reclamă

Kate Middleton ține o tarantulă în mână. Neînfricata Ducesă de Cambridge i-a uimit pe toți

Kate Middleton ține o tarantulă în mână, iar imaginile cu ea sunt peste tot. Mai apoi, aceasta stă a fost pozată foarte aproape de un șarpe. Totul s-a întâmplat în timpul unei vizite la grădina zoologică a Magee Campus de la Universitatea Ulste. Coincidență sau nu, pe tarantula cu pricina o cheamă chiar Charlotte.

Publicat: 4 octombrie 2021, 8:15

Ducii de Cambridge se află într-un turneu în Irlanda de Nord. Cei doi au fost fotografiați și în timpul unei vizite la City of Derry Rugby Club, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton ține o tarantulă în mână

Ducesa de Cambridge a avut o apariție spectaculoasă într-un costum din două piese, mov. Kate a demonstrat și de această dată că se poate adapta la orice situație. Soția lui William s-a schimbat repede. A îmbrăcat o ținută sport și a mers rapid pe teren unde a participat la un meci de rugby.

În timpul vizitei lor la clubul de rubgy, William și Kate s-au întâlnit cu tineri jucători care participau la activități. Au auzit de la cluburile locale și despre cum inițiativa Sport Uniting Communities a adus alături oameni din medii diferite.

Vizita celor doi la centrul de studenți vine după ce au avut un program aglomerat în ultimul timp.

Kate și Prințul William au participat la evenimentul strălucitor organizat la Royal Albert Hall din Londra pentru premiera filmului No Time to Die.

Reclamă

Vezi imaginea cu Kate și tarantula în GALERIA FOTO!

Kate și Prințul William, în vizită la un colegiu din Irlanda de Nord
Ducii de Cambridge se află într-un turneu în Irlanda de Nord / Profimedia Images

Kate Middleton, la premierele filmelor din franciza Bond

Reclamă

Ducesa de Cambridge, în vârstă de 39 de ani, s-a alăturat Prințului Charles, 72 de ani, Ducesei Camilla, 74 de ani, și soțului ei, Prințul William, pentru a se întâlni cu starul 007, Daniel Craig, și cu alți membri ai distribuției, inclusiv Rami Malek, Lea Seydoux și Lashana Lynch.

Kate, în vârstă de 39 de ani, a arătat spectaculos ca de fiecare dată. Ducesa de Cambridge a purtat la premiera No Time to Die o rochie uimitoare aurie, cu paiete. Cerceii eleganți de la compania londoneză O’Nitaa și un coc elegant au completat aspectul Ducesei de Cambridge. Chiar și Daniel Craig i-a spus: „Arăți extraordinar de bine!”

Ducele de Cambridge a venit la eveniment într-o jachetă de catifea luxoasă cu rever din satin. Camilla, în vârstă de 74 de ani, a optat pentru o rochie de culoare albastru deschis, cu detalii delicate din mărgele.

Surse de la Palatul Buckingham au spus că ieșirea celor patru poate fi începutul unei colaborări între viitorul rege al Marii Britanii și fiul său cel mare. Un număr de lucrători din domeniul sănătății și membri ai forțelor armate s-au alăturat la eveniment pentru a viziona filmul. Totul a fost în semn de mulțumire pentru munca depusă în timpul pandemiei Covid.

Așteptatul No Time To Die este cel de-al 25-lea film Bond și al cincilea și ultimul film cu Daniel Craig în rolul lui 007. Premiera filmului s-a confruntat cu mai mult de un an de întârzieri din cauza focarului Covid-19.

William și Kate au participat în 2015 la premiera mondială cu spectacole pentru Spectre. La acel eveniment le-a fost alături și Prințul Harry. Charles și Camilla au participat la premiera mondială a celui de-al 23-lea film Bond, Skyfall, în 2012.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×