Reclamă

Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari

Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 

Publicat: 17 octombrie 2021, 7:56

De la căsătoria sa cu Prințul William, Kate Middleton a atras atenția publicului cu ținutele ei elegante. Printre acestea se numără și haine cu prețuri reduse, sub 100 de dolari. Uneori, însă, optează pentru ținute realizate de unele dintre cele mai cunoscute case de modă din lume. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ducesa de Cambridge a purtat numeroase haine cu prețuri mici, dar uneori preferă ținute luxoase, ce încântă fanii Familiei Regale din Marea Britanie, scrie Insider.

Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge

Ducesa de Cambridge a impresionat cu stilul său de-a lungul timpului, însă unele ținute au ieșit în evidență. Iată unele dintre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge: 

Haina bej de 4.000 de dolari

În timpul unei vizite oficiale în Canada, ce a avut loc în anul 2016, Ducesa de Cambridge a optat pentru o haină creată de Catherine Walker.

Reclamă

În nuanță de bej deschis, haina era lungă până la genunchi. Kate Middleton a accesorizat ținuta cu o broșă argintie în forma unei frunze de arțar, un simbol al Canadei.

În timp ce Ducesa a optat pentru o ținută monocromatică, fiica ei, Prințesa Charlotte, a purtat o rochie albă cu buline și o bluză de culoare vișinie, în aceeași nuanță cu pantofii. 

Rochia tweed de 10.000 de dolari

Reclamă

În timpul unei vizite oficiale în Paris, în anul 2017, Ducesa de Cambridge a purtat o rochie Chanel în valoare de 10.000 de dolari. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kate Middleton și prințul William în cadrul unei vizite la Muzeul Orday. El poartă un costum închis la culoare, ea poartă o rochie Chanel de 10.000 de dolari
În timpul unei vizite în Paris, în anul 2017, Kate Middleton și Prințul William au vizitat și Muzeul Orsay / Profimedia

Ea a purtat ținuta, accesorizată cu o curea Chanel și o geantă maro, în timpul unui tur la Muzeul Orsay. 

Rochia neagră de 10.000 de dolari

Kate Middleton a purtat unele ținute de mai multe ori, și rochia Alexander McQueen de 10.605 de dolari nu face excepție.

Ea se numără printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Rochia neagră are mici accente de flori albe cu frunze verzi și două panglici care înconjoară corpul în dreptul taliei și coapselor.

Kate Middleton a purtat rochia pentru a doua oară în cadrul London’s Portrait Gala, în martie 2019. Inițial, a purtat rochia la Premiile BAFTA, în anul 2017. 

Ținuta roz purtată la nunta surorii sale, Pippa, de 14.000 de dolari

Pippa Middleton s-a căsătorit în anul 2017. Pentru eveniment, Ducesa de Cambridge a optat pentru o ținută roz pudrat. Ea a purtat o rochie vaporoasă până la genunchi marca Alexander McQueen, pe care a accesorizat-o cu o pălărie în aceeași nuanță, creată de Jane Taylor.

Kate Middleton a purtat și cercei Kiki McDonough pentru nunta ce a avut loc în biserica St. Mark, din Berkshire.  

Rochia de mireasă de 332.000 de dolari

Pentru nunta ei, Kate Middleton a purtat o rochie în valoare de 331.721 de dolari, potrivit Insider.

Aceasta a fost creată de Sarah Burton, din cadrul casei de modă Alexander McQueen și a fost plătită de părinții lui Kate, potrivit zvonurilor. Astfel, rochia de mireasă ocupă primul loc în cadrul topului cu cele mai scumpe ținute purtate de Kate Middleton.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×