Reclamă

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton

Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe care le preferă Kate Middleton se numără multe preparate sănătoase, vegetariene, ce o ajută să își mențină silueta de invidiat. 

Publicat: 18 octombrie 2021, 7:26

Ducesa de Cambridge are o viață aglomerată, ce include numeroase evenimente regale și responsabilitățile create de cei trei copii pe care îi are cu Prințul William. Dieta ei include numeroase preparate ce includ nutrienți ce o ajută să își mențină un nivel ridicat de energie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se pare că Ducesa de Cambridge preferă o dietă preponderent vegetariană. Aceasta include băuturi smoothie, preparate crude și mâncare gătită acasă, scrie Hello Magazine.

De-a lungul timpului, bucătari ai Familiei Regale au dezvăluit ce mâncăruri preferă Ducii de Cambridge. 

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton 

Kate Middleton preferă o dietă aproape vegetariană, cu numeroase legume și fructe ce dețin suficienți nutrienți pentru a o ajuta să își mențină energia ridicată.

Potrivit Daily Mail, prânzul favorit al Ducesei de Cambridge include o salată sănătoasă. Ea preferă salată de pepene roșu și tabbouleh, dar pe lista felurilor ei preferate intră și ceviche. 

Reclamă

Salatele de pepene roșu includ, de obicei, și castravete, avocado, ceapă și brânză feta. Tabbouleh include bulgur (sau cous cous) și mult pătrunjel, la care se pot adăuga roșii, mentă, ceapă, ulei de măsline, zeamă de lămâie, sare și piper.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

Ducii de Cambridge ajută la producerea aluatului, în timpul unei vizite la Beigel Bake Brick Lane Bakery
Ducii de Cambridge ajută la producerea aluatului, în timpul unei vizite la Beigel Bake Brick Lane Bakery / Getty Images)
Reclamă

E posibil ca Ducesa de Cambridge să adauge și măsline în salatele sale. În trecut a vorbit despre preferința ei pentru măsline, pe care o are din copilărie. 

Ceviche e un preparat din fructe de mare originar din Peru, ce include pește crud și multă zeamă de citrice. La ingredientele principale se pot adăuga chilli, ceapă, sare și coriandru.  

Kate Middleton și Prințul William mănâncă și sushi, unul dintre preparetele lor preferate. 

Ce mănâncă Ducesa de Cambridge la micul dejun

Dincolo de prânzul favorit al Ducesei de Cambridge, ea mănâncă un regim sănătos și la celelalte mese importante. 

Pentru micul dejun, ea optează pentru preparate mai tradiționale. Potrivit zvonurilor, Kate Middleton își începe dimineața cu un castron de ovăz. În plus, ea consumă și un smoothie cu fructe și legume bogate în nutrienți. 

Printre ingredientele preferate de Kate se numără varză kale, spirulină, spanac, coriandru și afine, potrivit Daily Mail. 

Kate nu e singura Ducesa care optează pentru preparate sănătoase. Și Ducesa de Sussex are un mic dejun similar cu cel al cumnatei sale. 

În timp ce Ducesa de Cambridge preferă un smoothie de legume și fructe, Ducesa de Sussex preferă unul cu lapte de migdale.

Dincolo de smoothie, Meghan Markle își începe dimineața cu o cană cu apă caldă și o felie de lămâie. Și ea optează pentru un preparat din ovăz, dar pregătit cu lapte de migdale sau soia. Ca fructe, pe lângă ovăz, Meghan preferă banane sau sirop de agave, potrivit lui Omid Scobie și Carolyn Durand, autorii Finding Freedom. 

Ambele membre ale Familiei Regale optează pentru variante alimentare mai sănătoase, ce le ajută să își mențină silueta. Kate Middleton și Meghan Markle mai au și un alt preparat preferat în comun – friptura de pui, despre care au vorbit în mai multe interviuri.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×