Reclamă

Ducii de Cambridge au plecat în vacanță. Cum au fost surprinși alături de copiii lor la aeroportul din Londra

Ducii de Cambridge au plecat în vacanță alături de cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Familia Regală Britanică a fost surprinsă la aeroportul din Londra în timp ce coborau dintr-o mașină. Alături de ei s-a aflat și bona micuților Ducilor de Cambridge, Maria Teresa Turrion Borrallo.

Publicat: 26 octombrie 2021, 7:01

Vacanța planificată de Prințul William și Kate Middleton vine la doar câteva zile după ce Regina Elisabeta a fost internată pentru o noapte în spital. Nu este clar unde au plecat Ducii de Cambridge. Cu toate acestea, fotografii l-au surprins pe Prințul William ducând în spate mai multe bagaje.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ducii de Cambridge au plecat în vacanță

Kate Middleton și Prințul William au avut un program foarte încărcat în ultima perioadă. Recent, cei doi au fost gazdele evenimentului Earthshot Prize. Pentru a se revanșa față de micuții lor, se pare că Ducii de Cambridge au plecat cu aceștia în vacanță. Kate a fost surprinsă de fotografi la aeroportul Heathrow din Londra.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ducii de Cambridge au plecat în vacață alături de cei trei copii ai lor și de bona familiei
Ducii de Cambridge au fost surprinși de fotografi la aeroportul din Londra / Profimedia Images

Alături de ea s-au aflat și cei trei copii ai familiei, Prințul George, în vârstă de opt ani Prințesa Charlotte, în vârstă de șase ani și micuțul Prinț Louis în vârstă de trei anișori. Întreaga familie a fost urmată de Prințul William care s-a ocupat de bagaje și de bona copiilor, Maria Teresa Turrion Borrallo.

Reclamă

Ducii de Cambridge au plecat în vacanță. Cel mai probabil ei și copii acestora s-au îndreptat către terminalul 5 rezervat special pentru Familia Regală și pentru alte persoane din înalta societate, scrie publicația Express. Ducii de Cambridge au fost foarte atenți și au purtat amândoi mască de protecție.

Vacanța Ducilor de Cambridge vine într-un moment destul de dificil pentru Familia Regală Britanică. Recent, Regina Elisabeta a fost nevoită să rămână internată în spital și să-și anuleze turneul din Irlanda de Nord.

Deși nu este cunoscută destinația în care au plecat, Kate Middleton și Prințul William continuă să fie sub lupa presei. Ca de fiecare dată, nici copiii lor nu scapă de camerele de fotografiat, însă Ducii par extrem de precauți cu micuții lor. 

Reclamă

Ce reguli de călătorie ignoră Ducii de Cambridge

Ducii de Cambridge au plecat în vacanță alături de cei trei copii ai familie. Cu toate acestea, puțini știu că există câteva reguli pe care Prințul William și Kate Middleton le încalcă deseori în excursiile lor. Deși Ducii de Cambridge călătoresc deseori, de cele mai multe ori aceștia o fac strict în interes de țară.

Sursele spun că vizitele lor la monumete nu durează mai mult de 40 de minute, întrucât Ducii nu pleacă în vacanță, ci în călătorii cu un scop bine stabilit.

O regulă care a fost introdusă în cazul unui accident spune că doi moștenitori nu au voie să călătorească împreună. Acest lucru s-a instituit cu scopul de a proteja și a asigura linia succesiunii la tron.

Cu toate acestea, Kate Middleton și Prințul William încalcă deseori această regulă atunci când pleacă în vacanță cu familia lor.

De cele mai multe ori, Ducii de Cambridge merg însoțiți în vacanțe de cei trei micuți ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. De data aceasta, fotografii i-au surprins pe Duci în timp ce se aflau pe aeroportul din Londra.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×