Reclamă

Ducii de Cambridge au plecat în vacanță. Cum au fost surprinși alături de copiii lor la aeroportul din Londra

Ducii de Cambridge au plecat în vacanță alături de cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Familia Regală Britanică a fost surprinsă la aeroportul din Londra în timp ce coborau dintr-o mașină. Alături de ei s-a aflat și bona micuților Ducilor de Cambridge, Maria Teresa Turrion Borrallo.

Publicat: 26 octombrie 2021, 7:01

Vacanța planificată de Prințul William și Kate Middleton vine la doar câteva zile după ce Regina Elisabeta a fost internată pentru o noapte în spital. Nu este clar unde au plecat Ducii de Cambridge. Cu toate acestea, fotografii l-au surprins pe Prințul William ducând în spate mai multe bagaje.

Ducii de Cambridge au plecat în vacanță

Kate Middleton și Prințul William au avut un program foarte încărcat în ultima perioadă. Recent, cei doi au fost gazdele evenimentului Earthshot Prize. Pentru a se revanșa față de micuții lor, se pare că Ducii de Cambridge au plecat cu aceștia în vacanță. Kate a fost surprinsă de fotografi la aeroportul Heathrow din Londra.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ducii de Cambridge au plecat în vacață alături de cei trei copii ai lor și de bona familiei
Ducii de Cambridge au fost surprinși de fotografi la aeroportul din Londra / Profimedia Images

Alături de ea s-au aflat și cei trei copii ai familiei, Prințul George, în vârstă de opt ani Prințesa Charlotte, în vârstă de șase ani și micuțul Prinț Louis în vârstă de trei anișori. Întreaga familie a fost urmată de Prințul William care s-a ocupat de bagaje și de bona copiilor, Maria Teresa Turrion Borrallo.

Reclamă
Reclamă

Ducii de Cambridge au plecat în vacanță. Cel mai probabil ei și copii acestora s-au îndreptat către terminalul 5 rezervat special pentru Familia Regală și pentru alte persoane din înalta societate, scrie publicația Express. Ducii de Cambridge au fost foarte atenți și au purtat amândoi mască de protecție.

Vacanța Ducilor de Cambridge vine într-un moment destul de dificil pentru Familia Regală Britanică. Recent, Regina Elisabeta a fost nevoită să rămână internată în spital și să-și anuleze turneul din Irlanda de Nord.

Deși nu este cunoscută destinația în care au plecat, Kate Middleton și Prințul William continuă să fie sub lupa presei. Ca de fiecare dată, nici copiii lor nu scapă de camerele de fotografiat, însă Ducii par extrem de precauți cu micuții lor. 

Ce reguli de călătorie ignoră Ducii de Cambridge

Ducii de Cambridge au plecat în vacanță alături de cei trei copii ai familie. Cu toate acestea, puțini știu că există câteva reguli pe care Prințul William și Kate Middleton le încalcă deseori în excursiile lor. Deși Ducii de Cambridge călătoresc deseori, de cele mai multe ori aceștia o fac strict în interes de țară.

Sursele spun că vizitele lor la monumete nu durează mai mult de 40 de minute, întrucât Ducii nu pleacă în vacanță, ci în călătorii cu un scop bine stabilit.

O regulă care a fost introdusă în cazul unui accident spune că doi moștenitori nu au voie să călătorească împreună. Acest lucru s-a instituit cu scopul de a proteja și a asigura linia succesiunii la tron.

Cu toate acestea, Kate Middleton și Prințul William încalcă deseori această regulă atunci când pleacă în vacanță cu familia lor.

De cele mai multe ori, Ducii de Cambridge merg însoțiți în vacanțe de cei trei micuți ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. De data aceasta, fotografii i-au surprins pe Duci în timp ce se aflau pe aeroportul din Londra.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Selena Gomez alături de Cara Delevingne la un meci de baschet din New York
Divertisment
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Cum a fost surprinsă alături de Cara Delevingne
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Vedeta internațională s-a distrat alături de prietena sa, Cara Delevingne. Evenimentul a avut loc la arena Madison Square Garden din New York. Camerele de...
2
Selena Gomez într-o rochie portcalue cu părul negru lung dat pe spate la un eveniment public de la Hollywood din 2021
Divertisment
Selena Gomez este de nerecunoscut. Cum a apărut artista în aeroportul din New York
Selena Gomez este de nerecunoscut în cele mai recente imagini care au fost surprinse pe aeroportul din New York. Vedeta internațională s-a camuflat din cap până-n picioare într-un trening portocaliu. Pentru ca zborul să...
3
Kate Middleton de mână cu Prințesa Charlotte alături dePrințul Geroge care îl ține de mână pe Prințul William
Divertisment
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Ce spune Ducesa de Cambridge despre moștenitorul tronului regal
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Moștenitorul tronului regal are deja opt ani și se pregătește ca într-o zi să devină monarhul Marii Britanii. Părinții săi i-au...
4
Celine Dion într-o rochie argintie pe scenă în fața unui microfon în timpul unui concert din Germania
Divertisment
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Ce mesaje i-au transmis fanii pe rețelele sociale
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Vedeta internațională a fost nevoită să-și anuleze o parte din concerte din cauza unor ”spasme musculare severe și persistente”. Fanii au reacționat rapid în secțiunea...
5
Casey și Ben Affleck, îmbrățișați, pe covorul roșu, în 2016
Divertisment
Casey Affleck se sărută cu actrița Caylee Cowan. Diferența de vârstă dintre ei e de 23 de ani
Se pare că fratele lui Ben Affleck și-a găsit o nouă iubită după ce s-a despărțit de actrița Floriana Lima, cu care forma un cuplu de ceva timp. Casey Affleck se sărută cu actrița...
PARTENERI
×