Reclamă

Regina Elisabeta a fost internată la spital. Ce i-au recomandat medicii Monarhului Marii Britanii

Regina Elisabeta a fost internată la spital. Monarhul Marii Britanii a fost nevoit să-și petreacă noaptea de miercuri spre joi într-un spital privat din Londra. Vestea a fost confirmată de Palatul Buckingham. Anunțul vine la scurt timp după ce Regina și-a anulat turneul din Irlanda de Nord.

Publicat: 22 octombrie 2021, 11:33

Starea de sănătate a Reginei Elisabeta a fost pusă tot mai des sub semnul întrebării. Recent, Majestatea Sa a fost văzută în timp ce mergea sprijinindu-se într-un baston la evenimentul de la Westminster Abbey. În prezent, Regina se află la reședința sa de la Castelul Windsor unde a stat izolată o bună parte din pandemie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Elisabeta a fost internată la spital

Majestatea Sa a fost nevoită să-și anuleze turneul mult așteptat din Irlanda de Nord. Medicii au sfătuit-o că ar fi mai bine să se odihnească în această perioadă. La scurt timp după ce s-a anunțat anularea turneului, Regina a rămas în spital pentru câteva investigații mai amănunțite.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regina Elisabeta într-un costum albastru și o pălărie de aceasși culoare în timp ce este întâmpinată în mod oficial la vizita sa din Scoția
Regina Elisabeta a luat parte la o ceremonie oficială de întâmpinare în cadrul vizitei sale din Scoția / Profimedia Images

Monarhul Marii Britanii în vârstă de 95 de ani și-a exprimat dezamăgirea de a nu putea vizita Irlanda. De altfel, Regina are un atașament deosebit față de ținuturile Irlandei. Palatul Buckingham a confirmat faptul că Regina Elisabeta a fost dusă miercuri la spital.

Reclamă

”La sfatul medicilor, Majestatea Sa ar trebui să se odihnească pentru câteva zile. Regina a fost dusă la spital miercuri la prânz pentru câteva investigații preliminare și s-a întors la Castelul Windsor joi la prânz unde rămâne într-o stare bună.”

O sursă regală a declarat pentru CBS că aceasta și-a petrecut noaptea de miercuri spre joi în spitalul privat din Londra. Sursele spun că Regina a fost nevoită să stea internată în spital din cauza orei târzii la care s-au finalizat investigațiile.

Vestea că Regina Elisabeta a fost internată la spital a ajuns să circule rapid pe internet. Monarhul a fost văzut recent la un eveniment alături de prim-ministrul Boris Johnson la Castelul Windsor. 

Reclamă

Regina Elisabeta și-a anulat turneul din Irlanda de Nord

Oficialii regali au anunțat că turneul din Irlanda de Nord al Reginei Elisabeta va fi anulat. Monarhul Marii Britanii a fost nevoit să rămână o noapte în spital pentru câteva investigații generale. Medicii au sfătuit-o să se odihnească pentru câteva zile, motiv pentru care a fost nevoită să se sustragă de la îndatoririle regale.

Recent, Regina a susținut un eveniment important chiar la reședința sa de la Castelul Windsor. Alături de ea s-a aflat și prim-ministrul al Marii Britanii, Boris Johnson. Regina a fost văzută zâmbind pe tot parcursul evenimentului, deși și-a arătat dezamăgirea de a nu putea lua parte la turneul din Irlanda de Nord.

Mai mult, conform celor de la BBC, Regina Elisabeta este așteptată pentru a conduce delegația regală de la Summitul pentru  schimbările climatice din Glasgow.

Regina Elisabeta a avut în ultima vreme un program extrem de aglomerat. În ciuda morții soțului său, Regina și-a reluat rapid îndatoririle.

La 95 de ani, Majestatea Sa nu se abate de la Protocolul Regal sau de la îndatoririle pe care le are față de țara sa. Regina Elisabeta a urcat pe tron de la vârsta de 25 de ani, iar în prezent este cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanie. Următorul la succesiunea tronului este fiul Reginei, Prințul Charles care are în prezent 72 de ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×