Reclamă

Regina Elisabeta a fost internată la spital. Ce i-au recomandat medicii Monarhului Marii Britanii

Regina Elisabeta a fost internată la spital. Monarhul Marii Britanii a fost nevoit să-și petreacă noaptea de miercuri spre joi într-un spital privat din Londra. Vestea a fost confirmată de Palatul Buckingham. Anunțul vine la scurt timp după ce Regina și-a anulat turneul din Irlanda de Nord.

Publicat: 22 octombrie 2021, 11:33

Starea de sănătate a Reginei Elisabeta a fost pusă tot mai des sub semnul întrebării. Recent, Majestatea Sa a fost văzută în timp ce mergea sprijinindu-se într-un baston la evenimentul de la Westminster Abbey. În prezent, Regina se află la reședința sa de la Castelul Windsor unde a stat izolată o bună parte din pandemie.

Regina Elisabeta a fost internată la spital

Majestatea Sa a fost nevoită să-și anuleze turneul mult așteptat din Irlanda de Nord. Medicii au sfătuit-o că ar fi mai bine să se odihnească în această perioadă. La scurt timp după ce s-a anunțat anularea turneului, Regina a rămas în spital pentru câteva investigații mai amănunțite.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regina Elisabeta într-un costum albastru și o pălărie de aceasși culoare în timp ce este întâmpinată în mod oficial la vizita sa din Scoția
Regina Elisabeta a luat parte la o ceremonie oficială de întâmpinare în cadrul vizitei sale din Scoția / Profimedia Images

Monarhul Marii Britanii în vârstă de 95 de ani și-a exprimat dezamăgirea de a nu putea vizita Irlanda. De altfel, Regina are un atașament deosebit față de ținuturile Irlandei. Palatul Buckingham a confirmat faptul că Regina Elisabeta a fost dusă miercuri la spital.

Reclamă
Reclamă

”La sfatul medicilor, Majestatea Sa ar trebui să se odihnească pentru câteva zile. Regina a fost dusă la spital miercuri la prânz pentru câteva investigații preliminare și s-a întors la Castelul Windsor joi la prânz unde rămâne într-o stare bună.”

O sursă regală a declarat pentru CBS că aceasta și-a petrecut noaptea de miercuri spre joi în spitalul privat din Londra. Sursele spun că Regina a fost nevoită să stea internată în spital din cauza orei târzii la care s-au finalizat investigațiile.

Vestea că Regina Elisabeta a fost internată la spital a ajuns să circule rapid pe internet. Monarhul a fost văzut recent la un eveniment alături de prim-ministrul Boris Johnson la Castelul Windsor. 

Regina Elisabeta și-a anulat turneul din Irlanda de Nord

Oficialii regali au anunțat că turneul din Irlanda de Nord al Reginei Elisabeta va fi anulat. Monarhul Marii Britanii a fost nevoit să rămână o noapte în spital pentru câteva investigații generale. Medicii au sfătuit-o să se odihnească pentru câteva zile, motiv pentru care a fost nevoită să se sustragă de la îndatoririle regale.

Recent, Regina a susținut un eveniment important chiar la reședința sa de la Castelul Windsor. Alături de ea s-a aflat și prim-ministrul al Marii Britanii, Boris Johnson. Regina a fost văzută zâmbind pe tot parcursul evenimentului, deși și-a arătat dezamăgirea de a nu putea lua parte la turneul din Irlanda de Nord.

Mai mult, conform celor de la BBC, Regina Elisabeta este așteptată pentru a conduce delegația regală de la Summitul pentru  schimbările climatice din Glasgow.

Regina Elisabeta a avut în ultima vreme un program extrem de aglomerat. În ciuda morții soțului său, Regina și-a reluat rapid îndatoririle.

La 95 de ani, Majestatea Sa nu se abate de la Protocolul Regal sau de la îndatoririle pe care le are față de țara sa. Regina Elisabeta a urcat pe tron de la vârsta de 25 de ani, iar în prezent este cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanie. Următorul la succesiunea tronului este fiul Reginei, Prințul Charles care are în prezent 72 de ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Amanda Seyfried pe covorul roșu la Vanity Fair Oscar din 2019
Divertisment
Amanda Seyfried este de nerecunoscut. Cum arată actrița la 36 de ani
Amanda Seyfried a împlinit recent 36 de ani și este de nerecunoscut. Actrița s-a transformat într-o femeie superbă, care are în spate o carieră de succes. Vedeta a distribuit pe rețelele sociale o imagine...
2
Regina Letizia, într-o haină cafenie și cu o bandană portocalie pe cap
Divertisment
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat. În ce ținută s-a întâlnit cu Regina Victoria a Suediei
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat în Suedia. Aceasta a călătorit alături de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea. Mamă a doi copii, Regina Spaniei i-a uimit...
3
Nicole Murphy, la un eveniment monden, într-o rochie albă, cu decolteu abisal
Divertisment
Nicole Murphy are o siluetă impecabilă la 53 de ani. Cum a fost fotografiată pe stradă
Nicole Murphy are o siluetă impecabilă la 53 de ani. Acest lucru a fost din nou demonstrat de cele mai recente imagini cu ea, pe stradă. Fosta soție a actorului Eddie Murphy pare că...
4
icon
Furnica, într-o bluză neagră, la interviul CaTine.ro
CaTine
Furnica, demonstrație de talent și determinare în fiecare clipă: „A fi tu e cel mai bine”
Dana Luca sau Furnica, așa cum o cunoaște toată lumea, este una dintre cele mai bune și mai talentate coregrafe din România. Aceasta este alături de vedetele care participă la show-ul Te cunosc de...
5
Adele cu jumătate de față machiată și jumătate de față nemachiată
Divertisment
Adele s-a pozat fără machiaj. Cum arată chipul artistei cu adevărat
Adele s-a pozat fără machiaj. Cântăreața în vârstă de 33 de ani a fost invitată de către make-up artista Nikkie de Jager pentru a lua parte la o transformare incredibilă. Vedeta s-a lăsat machiată...
PARTENERI
×