Reclamă

Regina Elisabeta a II-a a acceptat sfatul medicilor. De ce a anulat turneul din Irlanda de Nord

Regina Elisabeta a II-a a acceptat sfatul medicilor cu reticență. Palatul Buckingham a anunțat că Alteța Sa Regală a primit indicații să se odihnească câteva zile. Ea fost nevoită să anuleze o călătorie în Irlanda de Nord, dar a fost dezamăgită de decizie.

Publicat: 22 octombrie 2021, 9:05

În comunicatul care a fost făcut public de Palatul Buckingham, nu au fost oferite detalii cu privire la decizie. S-a spus doar că monarhul în vârstă de 95 de ani se află într-o dispoziție bună. Regina Elisabeta fost dezamăgită de decizia medicilor. Aceasta avea planificată o călătorie în Irlanda de Nord și își dorea să-și onoreze angajamentele, scrie Yahoonews.com.

Regina Elisabeta a II-a a acceptat sfatul medicilor

„Regina trimite cele mai calde urări oamenilor din Irlanda de Nord. Așteaptă cu nerăbdare să-i viziteze în viitorul apropiat”, a mai fost scris în comunicat. Aparent, Regina Elisabeta a II-a se odihnește la Castelul Windsor, unde s-a izolat de la începutul pandemiei de Covid-19. De asemenea, s-a punctat foarte clar în comunicat că decizia medicilor nu are legătură cu Covid-19.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regina Elisabeta cu o pălărie și un costum roz purtând în piept brosa sa Crinul Londrei
Decade la rând, broșa a împodobit ținutele colorate ale Reginei / Getty Images

Decizia vine la câteva zile după ce Majestatea Sa a fost văzută mergând ajutată de un baston la un eveniment public. Aceasta a participat la un eveniment la Westminster Abbey, care a marcat centenarul Legiunii Regale Britanice. E vorba despre o organizație caritabilă a forțelor armate. Regina Elisabeta a II-a a mai fost văzută cu baston în anul 2003. Atunci a avut nevoie de el după ce a trecut printr-o operație chirurgicală la genunchi.

Reclamă
Reclamă

Cel mai longeviv monarh al Marii Britanii urmează să sărbătorească anul viitor Jubileul de Platină. E un eveniment dedicat celor 70 de ani de domnie pe tron.

Regina Elisabeta a refuzat premiul Oldie of the Year

Regina Elisabeta, care anul acesta a rămas văduvă când Prințul Philip a murit la vârsta de 99 de ani, în luna aprilie, încă are un program foarte încărcat. Zilele trecute, Majestatea Sa a avut audiență cu diplomați. Ea a găzduit o recepție la Castelul Windsor pentru liderii de afaceri mondiali.

Deși are 95 de ani, Regina Marii Britanii a refuzat politicos premiul Oldie of the Year 2021, acordat de o publicație britanică. Răspunsul Reginei Elisabeta a fost unul ferm, dar pe un ton diplomat.

„Majestatea Sa crede că ești atât de bătrână pe cât simți. Ca atare, Regina nu crede că îndeplinește criteriile relevante pentru a putea accepta. Speră că există un destinatar mai vrednic”, a scris într-o scrisoare trimisă de secretarului său privat, Tom Laing-Baker. Acesta a încheiat scrisoarea cu „cele mai calde urări ale Majestății Sale”.

Premiile Oldie of the Year au sărbătorit realizările generației timp de 29 de ani. Printre câștigătorii anteriori au fost asistente medicale care s-au ocupat de îngrijirea comunității. Au mai fost premiați sportivi veterani și figuri cunoscute precum regretata actriță Dame Olivia de Havilland și artistul David Hockney.

Când Prințul Philip a câștigat premiul în anul în care a împlinit 90 de ani, el a răspuns: „Nu există nimic asemănător pentru moral care să amintească că anii trec, din ce în ce mai repede”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Regina Letizia, într-o haină cafenie și cu o bandană portocalie pe cap
Divertisment
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat. În ce ținută s-a întâlnit cu Regina Victoria a Suediei
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat în Suedia. Aceasta a călătorit alături de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea. Mamă a doi copii, Regina Spaniei i-a uimit...
2
Ben Affleck alături de Jennifer Lopez pe covorul roșu la premiera filmului The Last Duel de la festivalul de film de la Veneția
Divertisment
Ben Affleck a oferit un interviu sincer. Ce spune actorul despre relația sa cu Jennifer Lopez
Ben Affleck a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre relația sa cu Jennifer Lopez, dar și despre începuturile în cariera sa de la Hollywood. Actorul în vârstă de 49 de ani...
3
Alec Baldwin, în timpul interviului de la ABC, cu ochii în lacrimi
Divertisment
Alec Baldwin a vorbit despre sprijinul soției după incidentul de pe platourile de filmare de la Rust: „Mi-a dat un motiv să trăiesc”
„Viața noastră de familia este singuar de care îmi pasă”, i-a scris Alec Baldwin soției sale, Hilaria Baldwin, într-un mesaj emoționant pe Instagram postat după difuzarea interviului cu George Stephanopoulos. Alec Baldwin a vorbit...
4
Meghan Markle într-o bluză neagră în cadrul unui interviu după ce a câștigat procesul împotriva The Mail on Sunday
Divertisment
Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie. Ce declarații a făcut Ducesa de Sussex
Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie. Publicația The Mail on Sunday a fost acuzată că ar fi publicat fragmente dintr-o scrisoare pe care Ducesa de Sussex i-ar fi trimis-o...
5
Selena Gomez, într-o rochie galbenă, cu decolteu îndrăzneț, la American Music Awards 2019
Divertisment
Selena Gomez s-a supărat pe un utilizator de TikTok. Glumele care au deranjat-o pe artistă
Selena Gomez s-a supărat pe un utilizator de TikTok. Artista interacționează rar cu utilizatorii care îi dau feedback negativ pe rețelele sociale. Cu toate acestea, după ce un utilizator TikTok a glumit despre starea...
PARTENERI
×