Reclamă

Prințesa Eugenie a purtat o rochie chic la un meci de fotbal. Cum s-a îmbrăcat nepoata Reginei Elisabeta a II-a

Prințesa Eugenie a purtat o rochie chic la un meci de fotbal. Fiica Prințului Andrew atrage toate privirile atunci când apare în public, iar de această dată a fost fotografiată datorită alegerii ei vestimentare la un eveniment sportiv.

Publicat: 20 octombrie 2021, 8:25

Prințesa Eugenie a luat o pauză de la maternitate și a mers la o întâlnire cu soțul ei, Jack Brooksbank. Cei doi sunt atipici atunci când vine vorba despre relația lor de cuplu, dar și despre felul în care își cresc copilul. Nu se supun regulilor regale, deși Prințesa Eugenie este nepoata Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Eugenie a purtat o rochie chic la un meci de fotbal

Perechea a fost văzută urmărind meciul Newcastle United Vs Tottenham Hotspur de la St James Park, scrie HelloMagazine.com.

Sora mai mică a Prințesei Beatrice a arătat minunat în tribune, purtând o rochie neagră clasică cu o fustă plisată, cu detalii de tweed la guler. La capitolul coafură, Eugenie a ales să-și coafeze părul cât mai natural și nu a exagerat nici la machiaj.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințesa Eugenie, la un meci de fotbal, în tribune, alături de soțul ei
Prințesa Eugenie a luat o pauză de la maternitate și a mers la o întâlnire cu soțul ei, Jack Brooksbank / Profimedia Images
Reclamă

Recent, nepoata Reginei Elisabeta a II-a și-a sărbătorit a treia aniversare de la nuntă. Pentru a marca această ocazie, Eugenie și Jack au mers la clubul membrilor Oswald din Mayfair. În fotografiile apărute pe MailOnline, fiica lui Sarah Ferguson a purtat o rochie midi neagră uimitoare de la una dintre mărcile ei preferate, Maje, un palton de la Max Mara și a purtat o geantă de mână din piele neagră de la Louis Vuitton.

În ziua aceea, tânăra de 31 de ani i-a transmis un mesaj emoționant soțului Jack pentru a marca ocazia pe rețelele de socializare. Verișoara Prințului William și a Prințului Harry a postat un filmuleț nemaivăzut de la recepția de nuntă. Imaginea îi arăta pe proaspeții căsătoriți în timpul a ceea ce pare a fi primul lor dans, cu Eugenie care radia de fericire în brațele soțului ei. Prințesa Eugenie a scris în descrierea filmulețului: „La mulți ani dragostea mea. 3 ani astăzi !!”

Cum este relația dintre Prințesa Eugenie și soțul ei

Reclamă

Nu doar Prințesa Eugenie a marcat momentul pe rețelele sociale. Și mama sa, Sarah Ferguson a publicat un filmuleț cu cei doi în timp ce ieșeau din Capela Sf. Gheorghe în urma căsătoriei lor, iar familia și cei dragi îi urmăreau cu mare atenție.

Relația dintre Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank este una deosebită. Acesta a stat alături de soția sa pe tot parcursul nașterii fiului lor și tot el a fost primul care a transmis în luna februarie a acestui an că soția sa și primul lor copil sunt sănătoși.

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank s-au cunoscut la Verbier, o stațiune de schi din Elveția în 2010. Opt ani mai târziu, în octombrie, s-au căsătorit după o logodnă care a avut loc în ianuarie, în Nicaragua. Prințesa Eugenie a născut la aproape doi ani de la căsătorie, la vârsta de 30 de ani.

Prințesa Eugenie și soțul ei trăiesc departe de cutumele regale. Cei doi au slujbe și vieți normale, departe de tumultul Familiei Regale. El este directorul companiei care produce Tequila Casamigos, care a fost creată de George Clooney. Iar Eugenie este directoarea companiei de artă contemporană, Hauser & Wirth, din Londra.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×