Reclamă

Reacția Prințului George din Finala EURO 2020. Gestul lui s-a viralizat pe internet

Kate Middleton, Prințul William și Prințului George au fost împreună pe Wembley la meciul dintre Anglia și Italia. Reacția Prințului George din Finala EURO 2020 s-a viralizat pe internet. Fanii au urmărit îndeaproape reacțiile lui, iar micuțul este acum pe toate rețelele de socializare.

Publicat: 12 iulie 2021, 6:48 / Actualizat: 12 iulie 2021, 11:04

Prințul William și micuțul George au mai fost prezenți la meciurile EURO 2020. De această dată le-a fost alături și Ducesa de Cambridge, Kate Middleton. Prințul William, care este președintele Asociației de Fotbal, a apărut din nou în tribune pentru a sprijini echipa de fotbal a Angliei în timp ce se confrunta cu Italia în finala turneului de fotbal pe data de 11 iulie 2021. Ducele de Cambridge nu a trebuit să călătorească departe. Meciul a avut loc pe stadionul Wembley din Londra, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacția Prințului George din Finala EURO 2020

I s-au alăturat Kate Middleton și fiul lor, în vârstă de 7 ani, Prințul George, care se afla și el în tribună cu părinții săi când echipa a avansat în sferturile de finală.

La fel ca data trecută, micuțul și tatăl său au purtat ținute asortate. Ambii au optat pentru costum și cravată în nuanțe de roșu și albastru. Între timp, Kate a onorat culorile țării sale într-un blazer alb. Când Anglia a marcat primul lor gol la doar două minute de la meciul din Finala EURO 2020, Kate, George și William s-au bucurat din tribune.

Printre celebritățile prezente s-au numărat David Beckham și Tom Cruise, care au sărbătorit din tribune golul de la începutul partidei dintre Anglia și Italia.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul George, alături de părinții săi, la meciul din Finala Euro 2020, fotografiat în timp ce se bucură la golul Angliei
Familia Regală a Marii Britanii a urmărit îndeaproape jocurile EURO 2020 / Profimedia Images

Familia Regală a susținut echipa Angliei pe rețelele de socializare

Reclamă

Înaintea meciului, Prințul William a publicat un mesaj video pe rețelele de socializare. El a urat întregii echipe „mult noroc”: „Fiecărui membru al echipei Angliei din teren și de pe banca de rezerve, vreau doar să vă urez mult succes pentru această seară. Pentru performanța echipei. Fiecare membru al echipei și-a jucat rolul. Toată echipa de fond a fost cu adevărat esențială. Nu pot să cred cu adevărat că se întâmplă acest lucru. Atât de interesant. Vă doresc doar mult noroc. Aduceți tot ce este mai bun din Anglia și suntem cu toții în spatele vostru. Toată țara este în spatele vostru. Deci, aduceți-l acasă”.

Familia Regală a Marii Britanii a urmărit îndeaproape jocurile EURO 2020. Prințul William a urmărit victoria Angliei împotriva Germaniei alături de Kate Middleton și fiul lor de 7 ani, Prințul George, chiar dacă micuțul are încă cursuri la școala unde este înscris.

În urma jocului cu Germania, contul lui William și Kate a împărtășit o fotografie entuziasmată cu ei trei zâmbind și aplaudând în tribune. „Performanță incredibilă England!” a fost descrierea clipului.

Prințul William nu este singurul membru regal care a susținut Anglia în finala EURO 2020. Prințul Charles și Camilla, Ducesa de Cornwall, au susținut și ei echipa Angliei. Înainte de meciul de semifinală, cuplul regal a invitat Trupa Gărzilor Coldstream să cânte „Three Lions” și „Sweet Caroline” în grădina de la Clarence House.

Prințesa Eugenie și Sarah Ferguson au postat și ele pe Instagram în sprijinul echipei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×