Reclamă

Prințesa Eugenie a dezvăluit ce cadou i-a dat Prințul Philip la nuntă: „Sunt atât de mândră de el”

Prințesa Eugenie a dezvăluit recent ce cadou a primit de la Prințul Philip la nuntă. Tânăra a vorbit despre gestul emoționant al bunicului ei în documentarul despre viața Ducelui de Edinburgh.

Publicat: 24 septembrie 2021, 8:15

Prințesa Eugenie s-a căsătorit cu Jack Brooksbank, în anul 2018. Ceremonia a avut loc la Capela Sf. George din Windsor și numeroși membri ai familiei regale au fost prezenți la eveniment, printre care și bunicul ei, Prințul Philip.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ducele de Edinburgh a încetat din viață la începutul acestui an, cu doar câteva luni înainte să împlinească 100 de ani. Recent, Familia Regală din Marea Britanie a participat la realizarea unui documentar despre viața incredibilă a Prințului Philip, scrie People.

Printre amintirile detaliate în documentar se numără și cadoul pe care Eugenie l-a primit de la Prințul Philip la nuntă.

Prințesa Eugenie a dezvăluit ce cadou i-a oferit Prințul Philip la nuntă

Prințesa Eugenie a vorbit despre cadoul emoționant pe care l-a primit de la Prințul Philip la nuntă în documentarul Prince Philip: The Royal Family Remembers. 

Potrivit acesteia, bunicul ei i-a dăruit un tablou cu flori, pe care l-a pictat chiar el. 

Reclamă

„Era atât de drăguț, acum se află în casa mea din Londra și sunt atât de mândră de el, știi?” a declarat Eugenie, potrivit Hello! Magazine

Prințesa Eugenie l-a numit pe fiul ei, născut în luna februarie, August Philip Hawke, în onoarea bunicului ei. August e cel de-al nouălea strănepot al lui Philip și Reginei Elisabeta. 

Reclamă

Prințul Philip a încetat din viață pe 9 aprilie, la vârsta de 99 de ani. Înmormântarea sa a avut loc cu opt zile mai târziu, la Windsor. 

Familia Regală din Marea Britanie a vorbit despre cele mai emoționante amintiri cu Prințul Philip

Dincolo de cadoul primit de Prințesa Eugenie de la Prințul Philip la nuntă, alți membri ai Familiei Regale din Marea Britanie au vorbit despre cele mai emoționante amintiri pe care le au cu Ducele de Edinburgh. 

Documentarul a fost creat inițial pentru a marca aniversarea de 100 de ani a Prințului Philip. Ulterior, a fost transformat după moartea sa. Include interviuri oferite de familia sa înainte și după decesul său. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regina Elisabeta într-un costum roz cu o pălîrie cu trandafir ăn timp ce face cu mâna publicului alături de Prințul Philip la costum care salută mulțimea la Ladies Day în Ascot în anul 2011
Regina Elisabeta a primit un trandafir în amintirea Prințului Philip / Getty Images

Printre membrii Familiei Regale ce au luat parte la proiect se numără Regina Elisabeta, Prințul Charles, Prințesa Anne, Prințul Andrew și Prințul Andrew, alături de nepoții lui Philip. 

Prințul William și Prințul Harry au participat și ei la filmări. Cei doi au vorbit despre momentele petrecute alături de Philip. 

Harry a susținut că „mi-e dor de el mai mult pentru bunica mea pentru că știu cât de puternică era cu el acolo. Știu și că va fi bine fără el.” 

„Ei doi erau cel mai adorabil cuplu,” a continuat Harry. „Pentru mine, să îi știu umorul și să știu că dincolo de ce vede lumea erau doi indivizi care chiar erau îndrăgostiți și amândoi, de la vârste fragede, și-au dedicat viața responsabilităților – era o legătură incredibilă între doi oameni.” 

În documentarul Prince Philip: The Royal Family Remembers sunt incluse mai multe interviuri despre Prințul Philip, de la căsnicia sa de 73 de ani cu Elisabeta, la hobby-urile sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×