Reclamă

Prințul Harry s-a întâlnit cu Prințesa Eugenie înainte de înmormântarea Prințului Philip

Prințul Harry a discutat doar la telefon cu Prințul William și Prințul Charles după ce a acuzat Familia Regală a Marii Britanii de rasism în interviul pentru Oprah. Acum, acesta a fost nevoit să zboare la Londra pentru prima dată după ce s-a mutat în California. Prințul Harry s-a întâlnit cu Prințesa Eugenie înainte de înmormântarea Prințului Philip.

Publicat: 15 aprilie 2021, 8:30

VanityFair scrie că Ducele de Sussex este extrem de îngrijorat că și-a lăsat soția însărcinată acasă. Ducii de Cambridge nu știu în schimb ce soluție să adopte pentru ca cei trei copii ai lor să depășească cu bine vestea dispariției străbunicului lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry s-a întâlnit cu Prințesa Eugenie

Potrivit publicației menționate mai sus, după ce s-a întors în Marea Britanie pentru prima dată de când a renunțat la atribuțiile regale și s-a mutat cu Meghan Markle și Archie în California, acesta s-a întâlnit cu un membru al Familiei Regale. Prințul Harry s-a întâlnit cu Prințesa Eugenie, verișoara sa.

Eugenie este primul membru al Familiei Regale care l-a văzut pe Ducele de Sussex de la sosirea sa înapoi în țara sa natală, potrivit Page Six. Harry a zburat duminică din SUA pe Aeroportul Heathrow din Londra și apoi s-a dus direct la Frogmore Cottage, unde se află în carantină timp de cinci zile pentru a putea participa la înmormântarea Prințului Philip care are loc sâmbătă.

Prințul Harry s-a întâlnit cu Prințesa Eugenie

Prințesa Eugenie, soțul ei Jack Brooksbank și fiul lor, August Philip Hawke Brooksbank, locuiesc la Frogmore de câteva luni. E vorba despre reședința de lângă Castelul Windsor pe care Harry și Meghan Markle le-au împrumutat-o. Ducii de Sussex ​​s-au mutat în America și duc deja o viață normală acolo. Aceasta este, de asemenea, prima dată când Harry îl va întâlni pe fiul lui Eugenie. Micuțul August s-a născut în luna februarie și care a primit și prenumele Philip, după străbunicul său.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințesa Eugenie, prima imagine cu fiul ei, August
Prințesa Eugenie și soțul ei au anunțat pe data de 9 februarie că au devenit părinții unui băiețel / Profimedia Images

Deși a venit pentru a fi alături de familia sa într-un moment de cumpănă, Prințul Harry nu se simte deloc împăcat cu ideea că a lasat-o pe Meghan singură acasă cu fiul lor, Archie. Ducesa de Sussex nu a reușit să meargă în Marea Britanie. Medicul care îi urmărește sarcina nu i-a dat acordul să călătorească în acest stadiul al sarcinii. Aceasta va naște o fetiță la începutul verii.

Reclamă

Potrivit unei surse a publicației VanityFair, Prințul Harry va sta numai o săptămână în Marea Britanie. Meghan și Archie îi lipsesc foarte mult. Aceștia au vorbit zilnic pe aplicațiile de video.

„De fapt vorbește cu Meghan de câteva ori pe zi pentru că își face griji cu privirea la starea ei de sănătate și la sarcină.”

Ducii de Cambridge și vestea morții Prințului Philip

În schimb, Ducii de Cambridge vor merge amândoi la ceremonia de înmormântare. Ei se străduiesc să găsească cea mai bună soluție pentru ca cei trei copii ai lor să treacă cu bine peste vestea dispariției străbunicului lor, potrivit unei alte surse a publicației. Recent a fost publicată o imagine rară cu Prințul William și Prințul George.

„Prințul William le-a spus lui George, Charlotte și lui Louis că Prințul Philip a plecat în ceruri și acum este un înger.”

Se pare că micuții sunt destul de supărați de faptul că nu-l vor mai vedea pe Prințul Philip. Mai puțin Louis care este încă mic și nu a apucat să-l vadă decât de câteva ori pe străbunicul său.

„George, Charlotte și Louis l-au ajutat pe William să aleagă o fotografie cu Prințul Philip. Poza a fost pusă în casa lor în memoria lui.”

Conform dorințelor sale, Prințul Philip nu va avea parte de funeralii de stat. Din cauza pandemiei, numărul persoanelor care vor participa la înmormântare este redus la 30 de persoane. Publicul este rugat „cu regret” să nu participe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×