Prințesa Eugenie a anulat botezul fiului său. Care este motivul amânării

Prințesa Eugenie a anulat botezul fiului său, August. Deși evenimentul ar fi trebuit să aibă parte la sfârșitul acestei săptămâni, părinții au fost nevoiți să ia o decize de ultim moment. Conform surselor apropiate ale Cuplului Regal a fost una dintre cele mai sigure soluții pe care le puteau lua.

Publicat: 15 iulie 2021, 8:15

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank și-au dorit să celebreze marele eveniment alături de cei dragi. Cu toate acestea, din cauza pandemiei de COVID-19, lucurile nu au stat așa cum s-au așteptat. Micuțul August Philip Haweke Brooksbank ar fi trebuit să fie creștinat într-o ceremonie intimă alături de familie.

Prințesa Eugenie a anulat botezul fiului său

Cu doar puțin timp înainte de marele eveniment, Prințesa a anulat botezul fiului său. La baza decizie sale a stat nevoia de siguranță a participanților care trebuia să fie prezenți la creștinarea micuțului său. Conform unor surse apropiate ale Familiei Regale, unul dintre invitați ar fi fost suspect de COVID-19.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Cu doar puțin înainte ca ceremonia să aibă parte, invitații au fost sfătuiți să se izoleze, confirmă publicația People. Deși nu este clar dacă persoana respectivă are virusul sau oar a intrat în contact cu cineva care a fost testat pozitiv, Prințesa Eugenie a luat măsuri radicale și a anulat botezul fiului său.

Întreaga familie a Cuplului Regal ar fi urmat să se reunească la All Saints Chapel din cadrul Castelului Windsor. Ceremonia urma să fie una restrânsă la care nu ar fi luat parte mai mult de 30 de invitați, au scris cei de la publicația Observer.

Regina Elisabeta trebuia să fie și ea prezentă la eveniment, alături de sora însărcinată a Prințesei Eugenie, Prințesa Beatrice. Deși Prințesa a anulat botezul fiului său, încă nu este clar când va fi reprogramat evenimentul. Sursele speculează că acest lucru s-ar putea întâmpla cel mai devreme la mijlocul lunii viitoare.

Fiul Prințesei Eugenie

Prințesa Eugenie a anulat botezul fiului său din cauza pandemiei de COVID-19. La începutul anului acesta, mai exact în ziua de 9 februarie, fiul Prințesei venea pe lume.

Micuțul a fost foarte așteptat de căre întrega familie și oamenii au fost nerăbdători să-i afle numele. Fiul Prințesei s-a născut la spitalul Portland, același unde a născut și Meghan Markle. La acel moment, Prințesa a ținut să celebreze bucuria sa alături de urmăritorii de pe Instagram.

Aceasta a postat o fotografie alb-negru pentru a marca fericirea pe care o simte. Fotografia surprinde mâna soțului său, Jack Brooksbank alături de mâna sa și a băiețelului lor.

Prințesa Eugenie nu a anulat doar botezul fiului său. La scurt timp după ce acesta s-a născut, mulți s-au așteptat să-i afle și numele. Cu toate acestea, Prințesa a ales să încalce Protocolul Regal și să amâne dezvăluirea numelui micuțului.

August Philip Hawke Brooksbanck urma să fie creștinat la sfâșitul săptămânii, însă pandemia de COVID-19 nu le-a permis părinților săi să facă acest lucru.

Prințesa Eugenie și soțul ei au pus siguranța invitaților pe primul loc și au decis să mai amâne marele eveniment. Sursele apropiate deja speculează următoarea dată care ar putea fi la mijlocul lunii august. Rămâne de văzut dacă familia se va putea bucura de ceremonia restrânsă pe care și-o doresc.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton și Meghan Markle, tribuna regală la Turneul de la Wimbledon, 2019. Kate poartă o rochie verde, Meghan Poartă o cămașă albă și o fustă cu o fundă neagră în talie, plus ochelari de soare
Divertisment
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa...
2
Kanye West, prezent la Fashion Icon Award, în anul 2015, în timp ce susține un discurs
Divertisment
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia. Rapper-ul a atras atenția tuturor cu alegerea sa
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia, pe străzile din Veneția. Acesta de obicei atrage atenția cu ținuta sa. Acum, ce a purtat pe chip a fost elementul care a atras atenția...
3
Regina Elisabeta la un eveniment din cadrul Westminster Abbey, 2018. Poartă un costum grena, accesorizat cu o pălărie grena, cu flori roz, fundal bej
Divertisment
Cine e nepotul preferat al Reginei Elisabeta. Prințul William și Prințul Harry nu ar fi favoriții ei
Mulți se întreabă cine e nepotul preferat al Reginei Elisabeta, dar, potrivit apropiaților, nu e nici Prințul William, nici Prințul Harry, ci o moștenitoare despre care puțini știu. Cei mai cunoscuți nepoți ai Reginei...
4
Kate Middleton, fotografie portret, într-o maletă roșie, în timp ce zâmbește
Divertisment
Kate Middleton a mers la un eveniment caritabil. Ținuta îndrăzneață pentru care a optat Ducesa de Cambridge
Ducesa de Cambridge i-a luat din nou pe toți prin surpridere. Aceasta a arătat spectaculos, la fel ca întotdeauna, la cea mai recentă apariție în public. Kate Middleton a mers la un eveniment caritabil,...
5
Alec și Ireland Baldwin, la Premiile Emmy, pe covorul roșu, în anul 2013
Divertisment
Ireland Baldwin e de o frumusețe rară. Fiica lui Alec Baldwin are 26 de ani
Ireland Baldwin e de o frumusețe rară, iar acest lucru a fost remarcat rapid de agențiile de modele. Tânăra de 26 de ani a semnat contracte cu mai multe companii și a devenit celebră...
PARTENERI
×