Reclamă

Prințesa Eugenie a anulat botezul fiului său. Care este motivul amânării

Prințesa Eugenie a anulat botezul fiului său, August. Deși evenimentul ar fi trebuit să aibă parte la sfârșitul acestei săptămâni, părinții au fost nevoiți să ia o decize de ultim moment. Conform surselor apropiate ale Cuplului Regal a fost una dintre cele mai sigure soluții pe care le puteau lua.

Publicat: 15 iulie 2021, 8:15

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank și-au dorit să celebreze marele eveniment alături de cei dragi. Cu toate acestea, din cauza pandemiei de COVID-19, lucurile nu au stat așa cum s-au așteptat. Micuțul August Philip Haweke Brooksbank ar fi trebuit să fie creștinat într-o ceremonie intimă alături de familie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Eugenie a anulat botezul fiului său

Cu doar puțin timp înainte de marele eveniment, Prințesa a anulat botezul fiului său. La baza decizie sale a stat nevoia de siguranță a participanților care trebuia să fie prezenți la creștinarea micuțului său. Conform unor surse apropiate ale Familiei Regale, unul dintre invitați ar fi fost suspect de COVID-19.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Cu doar puțin înainte ca ceremonia să aibă parte, invitații au fost sfătuiți să se izoleze, confirmă publicația People. Deși nu este clar dacă persoana respectivă are virusul sau oar a intrat în contact cu cineva care a fost testat pozitiv, Prințesa Eugenie a luat măsuri radicale și a anulat botezul fiului său.

Reclamă

Întreaga familie a Cuplului Regal ar fi urmat să se reunească la All Saints Chapel din cadrul Castelului Windsor. Ceremonia urma să fie una restrânsă la care nu ar fi luat parte mai mult de 30 de invitați, au scris cei de la publicația Observer.

Regina Elisabeta trebuia să fie și ea prezentă la eveniment, alături de sora însărcinată a Prințesei Eugenie, Prințesa Beatrice. Deși Prințesa a anulat botezul fiului său, încă nu este clar când va fi reprogramat evenimentul. Sursele speculează că acest lucru s-ar putea întâmpla cel mai devreme la mijlocul lunii viitoare.

Fiul Prințesei Eugenie

Reclamă

Prințesa Eugenie a anulat botezul fiului său din cauza pandemiei de COVID-19. La începutul anului acesta, mai exact în ziua de 9 februarie, fiul Prințesei venea pe lume.

Micuțul a fost foarte așteptat de căre întrega familie și oamenii au fost nerăbdători să-i afle numele. Fiul Prințesei s-a născut la spitalul Portland, același unde a născut și Meghan Markle. La acel moment, Prințesa a ținut să celebreze bucuria sa alături de urmăritorii de pe Instagram.

Aceasta a postat o fotografie alb-negru pentru a marca fericirea pe care o simte. Fotografia surprinde mâna soțului său, Jack Brooksbank alături de mâna sa și a băiețelului lor.

Prințesa Eugenie nu a anulat doar botezul fiului său. La scurt timp după ce acesta s-a născut, mulți s-au așteptat să-i afle și numele. Cu toate acestea, Prințesa a ales să încalce Protocolul Regal și să amâne dezvăluirea numelui micuțului.

August Philip Hawke Brooksbanck urma să fie creștinat la sfâșitul săptămânii, însă pandemia de COVID-19 nu le-a permis părinților săi să facă acest lucru.

Prințesa Eugenie și soțul ei au pus siguranța invitaților pe primul loc și au decis să mai amâne marele eveniment. Sursele apropiate deja speculează următoarea dată care ar putea fi la mijlocul lunii august. Rămâne de văzut dacă familia se va putea bucura de ceremonia restrânsă pe care și-o doresc.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×