Reclamă

Prințesa Eugenie a celebrat aniversarea soțului său. Cum a marcat evenimentul

Prințesa Eugenie a celebrat aniversarea soțului său cu fotografii înduioșătoare ale fiului lor, August. Aceasta și-a dorit să marcheze aniversarea soțului său cu o fotografie care să descrie dragostea și admirația pe care i-o poartă.

Publicat: 5 mai 2021, 8:43

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbanck și-au unit destinele în 2018, după o relație de aproape șapte ani. Anul acesta Cuplul Regal sărbătorește prima aniversare a lui Jack Brooksbank în noua sa calitate de tată. Cei doi se bucură zi de zi de frumusețea și gingășia fiului lor, August.

Prințesa Eugenie a celebrat într-un mod unic aniversarea soțului său

Alteța Sa nu se sfiește să arate lumii bucuria de a avea un băiețel atât de adorabil. Prințesa Eugenie a celebrat aniversarea soțului său prin publicarea unor fotografii indedite pe rețeaua de socializare Instagram. Anul acesta pentru a celebra prima aniversare a soțului său în calitate de tătic, Prințesa Eugenie a postat o serie de fotografii cu cei doi îmbrățișați.

Prima imagine postată de Prințesă îl înfățișează pe soțul său plin de entuziasm. Jack Brooksbank, zâmbește la cameră în timp ce își ține protector fiul în brațe. Fotografia are în prim-plan puloverul personalizat al fiului său și a fost realizată pentru a celebrea numele unic pe care l-au ales. În cea de-a doua fotografie tatăl și fiul apar îmbrățișați într-un portret unic de familie.

Prințesa Eugenie a celebrat aniversarea frumoasei vârste de 34 de ani a soțului său printr-o dovadă unică a iubirii lor. Ultima imagine îi este dedicată în întregime lui Jack Brooksbank care este surprins în timp ce se plimbă liniștit pe o pajiște plină de flori din apropierea unui lac. În descrierea fotografiei, Alteța Sa și-a exprimat sincera admirație pe care i-o poartă iubitului său soț.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă

În fapt, este prima dată când Prințesa Eugenie a dezvăluit noi fotografii ale fiului său de la moarte Prințului Philip. Vestea morții a fost greu suportată de către Alteța Sa care a avut o iubire aparte pentru Prinț. Înainte de moartea Prințului, Prințesa Eugenie a dezvăluit numele complet al fiului său, August Philip Hawke Brooksbank, și semnificația din spatele acestuia.

Prințesa Eugenie a readus zâmbetul celor care o urmăresc pe rețelele de socializare când a celebrat aniversarea soțului său cu câteva fotografii pline de emoție.

Reclamă

Povestea de iubire a Prințesei Eugenia alături de Jack Brooksbank

Povestea de dragoste a Prințesei Eugenie alături de Jack Brooksbank a început într-o vacanță la schi în Elveția. Jack venise alături de câțiva prieteni să schieze în Vernier, orașul în care părinții Prințesei Eugenie dețineau o casă. Cei doi s-au întâlnit timp de șapte ani până când în cele din urmă Jack Brooksbank și-a făcut curajul să o ceară de soție. Anul acesta Prințesa Eugenie a celebrat aniversarea soțului său alături de fiul lor nou născut.

Ne-am întâlnit când eu aveam 20 de ani, iar Jack avea 24 și ne-am îndrăgostit imediat. Avem aceleași pasiuni și dorință pentru viață. Mă bucur că putem împărtăși aceste momente cu toți ceilalți.

– Prințesa Eugenie

Înainte să se logodească, pentru o bună perioadă de timp, cei doi au fost nevoiți să aibă o relație la distanță. Jack Brooksbank și-a încurajat viitoarea logodnică să-și urmărească pasiunea și cariera pe care și-o începuse în New York. Minunata lor poveste de iubire s-a concretizat prin nașterea primului lor fiu. Întreaga familie s-a bucurat la anunțul veștii că cei doi vor avea șansa să fie părinți. Anul acesta, Prințesa Eugenie a celebrat aniversarea soțului său dezvăluind lumii întregi noi fotografii ale copilului lor.

Dragostea pe care i-o poartă lui August Philip Hawke Brooksbank pare să nu aibă limite pentru Alteța Sa. Soțul Eugeniei i-a fost alături pe tot parcursul sarcinii și în momentul mult așteptat. Soțul Alteței Sale este un familist convins și are grijă să arate acest lucru de fiecare dată. De altfel, se pare că Jack Brooksbank este la fel de îndrăgostit de fiul său pe cât este Prințesa Eugenia.

Prințesa Eugenie a profitat de aniversarea soțului său pe care a privit-o drept un prilej minunat pentru a face publice noi fotografii cu cei doi. Din nenumăratele fotografii pe care Prințesa le face publice reiese cât de apropiat este Jack Broooksbank de fiul său.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O ceașcă de cafea care se află pe un blat gri alături de o tabletă de ciocolată neagră și câteva boabe de cafea pentru a ilustra câte cești de cafea poți bea zilnic
Sănătate
Câte cești de cafea poți bea zilnic. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor
Consumul unei cești de cafea dimineața este un adevărat ritual pentru cele mai multe persoane. Nimic nu se compară cu mirosul aromat care îți inundă casa într-o zi răcoroasă de toamnă. Totuși, prea multe...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de viitor. Relațiile amoroase încep să prindă contur, iar cei mai mulți știu cu exactitate ce își doresc de la partenerul de...
3
Brad Pitt, în costum negru, la Festivalul de Film de la Veneția
Divertisment
Brad Pitt și Emily Ratajkowski se întâlnesc. Presa tabloidă scrie despre cei doi că petrec mult timp împreună
Brad Pitt și Emily Ratajkowski se întâlnesc. Presa tabloidă scrie despre cei doi că petrec mult timp împreună. „Prietenii nu sunt siguri dacă este ceva serios”, a spus o sursă pentru People despre cei...
4
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie neagră lungă stă în pădure
Horoscop
Cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Află din ce categorie faci parte
Unii oameni au cu siguranță dare de mână atunci când vine vorba despre resursele lor financiare, însă acum vei afla cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Astrologii sunt de părere că există...
5
Regina Elisabeta a II-a într-un costum gri în timp ce poartă celebrul colier din perle la gât
Divertisment
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta întotdeauna perle la gât. Toate ținutele ei erau accesorizate cu un astfel de colier
Majestatea Sa a oferit de-a lungul anilor o mulțime de lecții legate de stil. În ciuda vârstei înaintate, Regina a purtat tot timpul ținute colorate care să-i reflecte personalitatea veselă și jovială. De cele...
PARTENERI
×