Prințesa Eugenie a celebrat aniversarea soțului său. Cum a marcat evenimentul

Prințesa Eugenie a celebrat aniversarea soțului său cu fotografii înduioșătoare ale fiului lor, August. Aceasta și-a dorit să marcheze aniversarea soțului său cu o fotografie care să descrie dragostea și admirația pe care i-o poartă.

5 mai 2021 la 8:43

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbanck și-au unit destinele în 2018, după o relație de aproape șapte ani. Anul acesta Cuplul Regal sărbătorește prima aniversare a lui Jack Brooksbank în noua sa calitate de tată. Cei doi se bucură zi de zi de frumusețea și gingășia fiului lor, August.

Prințesa Eugenie a celebrat într-un mod unic aniversarea soțului său

Alteța Sa nu se sfiește să arate lumii bucuria de a avea un băiețel atât de adorabil. Prințesa Eugenie a celebrat aniversarea soțului său prin publicarea unor fotografii indedite pe rețeaua de socializare Instagram. Anul acesta pentru a celebra prima aniversare a soțului său în calitate de tătic, Prințesa Eugenie a postat o serie de fotografii cu cei doi îmbrățișați.

Prima imagine postată de Prințesă îl înfățișează pe soțul său plin de entuziasm. Jack Brooksbank, zâmbește la cameră în timp ce își ține protector fiul în brațe. Fotografia are în prim-plan puloverul personalizat al fiului său și a fost realizată pentru a celebrea numele unic pe care l-au ales. În cea de-a doua fotografie tatăl și fiul apar îmbrățișați într-un portret unic de familie.

Prințesa Eugenie a celebrat aniversarea frumoasei vârste de 34 de ani a soțului său printr-o dovadă unică a iubirii lor. Ultima imagine îi este dedicată în întregime lui Jack Brooksbank care este surprins în timp ce se plimbă liniștit pe o pajiște plină de flori din apropierea unui lac. În descrierea fotografiei, Alteța Sa și-a exprimat sincera admirație pe care i-o poartă iubitului său soț.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

În fapt, este prima dată când Prințesa Eugenie a dezvăluit noi fotografii ale fiului său de la moarte Prințului Philip. Vestea morții a fost greu suportată de către Alteța Sa care a avut o iubire aparte pentru Prinț. Înainte de moartea Prințului, Prințesa Eugenie a dezvăluit numele complet al fiului său, August Philip Hawke Brooksbank, și semnificația din spatele acestuia.

Prințesa Eugenie a readus zâmbetul celor care o urmăresc pe rețelele de socializare când a celebrat aniversarea soțului său cu câteva fotografii pline de emoție.

Povestea de iubire a Prințesei Eugenia alături de Jack Brooksbank

Povestea de dragoste a Prințesei Eugenie alături de Jack Brooksbank a început într-o vacanță la schi în Elveția. Jack venise alături de câțiva prieteni să schieze în Vernier, orașul în care părinții Prințesei Eugenie dețineau o casă. Cei doi s-au întâlnit timp de șapte ani până când în cele din urmă Jack Brooksbank și-a făcut curajul să o ceară de soție. Anul acesta Prințesa Eugenie a celebrat aniversarea soțului său alături de fiul lor nou născut.

Ne-am întâlnit când eu aveam 20 de ani, iar Jack avea 24 și ne-am îndrăgostit imediat. Avem aceleași pasiuni și dorință pentru viață. Mă bucur că putem împărtăși aceste momente cu toți ceilalți.

– Prințesa Eugenie

Înainte să se logodească, pentru o bună perioadă de timp, cei doi au fost nevoiți să aibă o relație la distanță. Jack Brooksbank și-a încurajat viitoarea logodnică să-și urmărească pasiunea și cariera pe care și-o începuse în New York. Minunata lor poveste de iubire s-a concretizat prin nașterea primului lor fiu. Întreaga familie s-a bucurat la anunțul veștii că cei doi vor avea șansa să fie părinți. Anul acesta, Prințesa Eugenie a celebrat aniversarea soțului său dezvăluind lumii întregi noi fotografii ale copilului lor.

Dragostea pe care i-o poartă lui August Philip Hawke Brooksbank pare să nu aibă limite pentru Alteța Sa. Soțul Eugeniei i-a fost alături pe tot parcursul sarcinii și în momentul mult așteptat. Soțul Alteței Sale este un familist convins și are grijă să arate acest lucru de fiecare dată. De altfel, se pare că Jack Brooksbank este la fel de îndrăgostit de fiul său pe cât este Prințesa Eugenia.

Prințesa Eugenie a profitat de aniversarea soțului său pe care a privit-o drept un prilej minunat pentru a face publice noi fotografii cu cei doi. Din nenumăratele fotografii pe care Prințesa le face publice reiese cât de apropiat este Jack Broooksbank de fiul său.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Alex Rodriguez, zâmbitor, îmbrăcat în cămașă cu cravată, la o conferință cu tematică sportivă
Divertisment
Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat
Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul...
2
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor și este îmbrăcat într-un tricou negru și o cămașă gri desfăcută, cu părul prins într-o bandană albă în timp ce în spatele său apare publicul plin de lumini
Divertisment
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului
Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au...
3
O căpușă, alături de o pensetă specială de extracție
Sănătate
Ce trebuie să știi despre mușcătura de căpușă
Căpușele fac parte din familia Arahnidelor. Acestea se hrănesc cu sângele organismului parazitat în fiecare ciclu de viață. În întrega lume există peste 800 de specii de căpușe, iar în România doar 27, dintre...
4
Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena sunt îmbrăcați sport și se plimbă cu bicicletele
Divertisment
Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra
Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar....
5
Adele pe scenă îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete în timp ce zâmbește și îndreaptă microfonul către public
Divertisment
Adele, muzica poate trece dincolo de orice aparență
Copilăria, tărâmul magic în care Adele și-a întalnit pasiunea care avea să o transforme într-una dintre cele mai apreciate interprete muzicale. De la pereții camerei acoperiți cu posterele fetelor de la Spice Girls, la...
PARTENERI
×