Reclamă

Prințesa Eugenie a celebrat aniversarea soțului său. Cum a marcat evenimentul

Prințesa Eugenie a celebrat aniversarea soțului său cu fotografii înduioșătoare ale fiului lor, August. Aceasta și-a dorit să marcheze aniversarea soțului său cu o fotografie care să descrie dragostea și admirația pe care i-o poartă.

Publicat: 5 mai 2021, 8:43

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbanck și-au unit destinele în 2018, după o relație de aproape șapte ani. Anul acesta Cuplul Regal sărbătorește prima aniversare a lui Jack Brooksbank în noua sa calitate de tată. Cei doi se bucură zi de zi de frumusețea și gingășia fiului lor, August.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Eugenie a celebrat într-un mod unic aniversarea soțului său

Alteța Sa nu se sfiește să arate lumii bucuria de a avea un băiețel atât de adorabil. Prințesa Eugenie a celebrat aniversarea soțului său prin publicarea unor fotografii indedite pe rețeaua de socializare Instagram. Anul acesta pentru a celebra prima aniversare a soțului său în calitate de tătic, Prințesa Eugenie a postat o serie de fotografii cu cei doi îmbrățișați.

Prima imagine postată de Prințesă îl înfățișează pe soțul său plin de entuziasm. Jack Brooksbank, zâmbește la cameră în timp ce își ține protector fiul în brațe. Fotografia are în prim-plan puloverul personalizat al fiului său și a fost realizată pentru a celebrea numele unic pe care l-au ales. În cea de-a doua fotografie tatăl și fiul apar îmbrățișați într-un portret unic de familie.

Prințesa Eugenie a celebrat aniversarea frumoasei vârste de 34 de ani a soțului său printr-o dovadă unică a iubirii lor. Ultima imagine îi este dedicată în întregime lui Jack Brooksbank care este surprins în timp ce se plimbă liniștit pe o pajiște plină de flori din apropierea unui lac. În descrierea fotografiei, Alteța Sa și-a exprimat sincera admirație pe care i-o poartă iubitului său soț.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă

În fapt, este prima dată când Prințesa Eugenie a dezvăluit noi fotografii ale fiului său de la moarte Prințului Philip. Vestea morții a fost greu suportată de către Alteța Sa care a avut o iubire aparte pentru Prinț. Înainte de moartea Prințului, Prințesa Eugenie a dezvăluit numele complet al fiului său, August Philip Hawke Brooksbank, și semnificația din spatele acestuia.

Prințesa Eugenie a readus zâmbetul celor care o urmăresc pe rețelele de socializare când a celebrat aniversarea soțului său cu câteva fotografii pline de emoție.

Reclamă

Povestea de iubire a Prințesei Eugenia alături de Jack Brooksbank

Povestea de dragoste a Prințesei Eugenie alături de Jack Brooksbank a început într-o vacanță la schi în Elveția. Jack venise alături de câțiva prieteni să schieze în Vernier, orașul în care părinții Prințesei Eugenie dețineau o casă. Cei doi s-au întâlnit timp de șapte ani până când în cele din urmă Jack Brooksbank și-a făcut curajul să o ceară de soție. Anul acesta Prințesa Eugenie a celebrat aniversarea soțului său alături de fiul lor nou născut.

Ne-am întâlnit când eu aveam 20 de ani, iar Jack avea 24 și ne-am îndrăgostit imediat. Avem aceleași pasiuni și dorință pentru viață. Mă bucur că putem împărtăși aceste momente cu toți ceilalți.

– Prințesa Eugenie

Înainte să se logodească, pentru o bună perioadă de timp, cei doi au fost nevoiți să aibă o relație la distanță. Jack Brooksbank și-a încurajat viitoarea logodnică să-și urmărească pasiunea și cariera pe care și-o începuse în New York. Minunata lor poveste de iubire s-a concretizat prin nașterea primului lor fiu. Întreaga familie s-a bucurat la anunțul veștii că cei doi vor avea șansa să fie părinți. Anul acesta, Prințesa Eugenie a celebrat aniversarea soțului său dezvăluind lumii întregi noi fotografii ale copilului lor.

Dragostea pe care i-o poartă lui August Philip Hawke Brooksbank pare să nu aibă limite pentru Alteța Sa. Soțul Eugeniei i-a fost alături pe tot parcursul sarcinii și în momentul mult așteptat. Soțul Alteței Sale este un familist convins și are grijă să arate acest lucru de fiecare dată. De altfel, se pare că Jack Brooksbank este la fel de îndrăgostit de fiul său pe cât este Prințesa Eugenia.

Prințesa Eugenie a profitat de aniversarea soțului său pe care a privit-o drept un prilej minunat pentru a face publice noi fotografii cu cei doi. Din nenumăratele fotografii pe care Prințesa le face publice reiese cât de apropiat este Jack Broooksbank de fiul său.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×