Reclamă

Membrii Familiei Regale Britanice care trăiesc vieți obișnuite

Ai crede că membrii Familiei Regale Britanice trăiesc toți o viață de basm într-un castel. Sau poartă mereu câte o tiară. Sunt totuși anumite persoane care nu au chiar un trai ca în povești, ci se duc mai mult spre o existență normală.

Publicat: 25 februarie 2021, 8:15 / Actualizat: 26 februarie 2021, 11:58

Dacă te-ai obișnuit cu prezența constantă în media a Ducilor de Cambridge, ai văzut cum este traiul pentru Familia Regală. De la conferințe de presă, la baluri și evenimente de caritate, la îmbrăcăminte regală și în final la viața de familie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Membrii Familiei Regale Britanice care trăiesc vieți obișnuite

A avea un titlu important în palmares, dar a duce o viață obișnuită, le oferă acestor nume șansa de a-și controla viitorul. Iată câțiva dintre membrii Familiei Regale Britanice care pun mai mult preț pe intimitate.

Nepotul cel mai mare al Reginei Elisabeta

Peter Phillips este cel mai mare nepot al Reginei Angliei și este fiul Prințesei Anne și al Căpitanului Mark Phillips. S-a născut la spitalul St. Mary’s în noiembrie 1977. Deoarece tatăl lui s-a însurat cu Prințesa, Peter nu a obținut un titlu regal, care se moștenește pe linia masculină a familiei.

La nașterea lui, Regina a dorit să le ofere părinților un titlu specific, însă aceștia au refuzat. Motivația lor a fost că nu doreau să-și expună copiii la genul acesta de viață. Astfel, Peter Phillips duce o existență normală. S-a căsătorit în 2008, însă a divorțat în luna februarie a anului trecut. Are doi copii și din 2012 deține propria companie de management sportiv.

Reclamă
Peter Phillip împreună cu Regina și Prințul William
Peter Phillips se numără printe membrii ai familiilor regale trăiesc vieți obișnuite / Getty Images

Fiul Reginei Elisabeta

Pe lângă Prințul Charles, care este în lumina reflectoarelor constant, Regina mai are trei copii. Unul dintre ei este Prințul Edward, care a reușit să se ascundă de presă până acum. Acesta este al treilea ca moștenitor la tron, după cei doi frați ai săi, dar se află înaintea surorii lui. Spre deosebire familia fratelui său Charles, care este tot timpul mediatizată, acesta a reușit să-și păstreze intimitatea.

Reclamă

Este căsătorit cu Sophie Rhys-Jones și împreună au doi copii. Edward a lucrat în marină, iar apoi și-a îndreptat atenția spre televiziune. S-a întors parțial în atenția publicului odată cu retragerea tatălui său. În afară de asta, Prințul Edward face parte dintre membrii Familiei Regale Britanice care au vieți obișnuite și nu trăiesc în atenția presei.

Prințul Edward în uniformă militară la ziua fondatorilor
Prințul Edward se numără printre membrii ai familiilor regale trăiesc vieți obișnuite / Getty Images

Verișoarele Prinților William și Harry

Prințesele Beatrice și Eugenie fac parte din generația copiilor regali ai anilor ’90. Acestea au copilărit într-un sistem destul de normal, în ciuda divorțului zgomotos al părinților lor. La maturitate, cele două surori și-au continuat stilul de viață fără să intervină peste atenția pe care o primeau verișorii lor. Ba chiar au avut și o dispută ca între surori pe o pereche de teniși.

Prințesa Beatrice într-o rochie mov la o prezentare de modă
Prințesa Beatrice se numără printre membrii ai familiilor regale trăiesc vieți obișnuite / Getty Images

Fiica Prințului Andrew și a Sarahei Ferguson, Beatrice și-a transformat pasiunea într-un job de zi cu zi. Aceasta este vice-președinta unei companii importante de tehnologie din Statele Unite ale Americii. La fel ca sora ei, și Eugenie are o slujbă normală. Contrar lui Beatrice, Eugenie s-a îndreptat spre frumos și a devenit director asociat a unei galerii contemporane de artă.

Prințesa Eugenie într-o rochie albă în vizită la un spital ortopedic cu Ducele de York
Prințesa Eugenie se numără printre membrii ai familiilor regale trăiesc vieți obișnuite / Getty Images

Fiica Prințesei Anne și a Căpitanului Mark Phillips

Zara Phillips Tindall este sora lui Peter Phillips și nu duce deloc o viață ca a rudelor ei, care sunt membri ai Familiei Regale Britanice. Zara este de fapt olimpică și o atletă desăvârșită. Urmând pașii mamei sale, Prințesa Anne, aceasta a studiat echitația începând cu anii 2000.

Șase ani mai târziu a câștigat campionatul cu Toytown și a fost aleasă de BBC ca fiind Personalitatea Sportivă a Anului în luna decembrie a acelui an. După o accidentare suferită de calul ei, Zara s-a întors în 2012 ca parte din Lotul Britanic de Echitație și a participat la Olimpiada din Londra.

Zara Phillips Tindall pe cal în a patra zi de Olimpiadă
Zara Phillips Tindall se numără printe membrii ai familiilor regale trăiesc vieți obișnuite / Getty Images

Vezi mai multe imagini în Galeria FOTO!

Ducesa de York

Sarah Ferguson, fosta soție a Prințului Andrew, este prezentă activ pe rețelele de socializare. Un lucru rar întâlnit pentru cineva cu un titlu regal. Dar, se pare, Ducesa de York nu este ca ceilalți membri Familiei Regale Britanice.

Fergie și-a petrecut perioada de carantină filmându-se în timp ce citea cărți pentru copii. Și-a creat până și un cont de YouTube pentru asta. Prin platforma ei de LinkedIn, Ducesa își prezintă cariera asemeni unei persoane normale în căutarea unui job.

Sarah Ferguson într-o rochie verde și cu o pălărie verde la nunta Prințesei Eugenie
Sarah Ferguson se numără printre membrii ai familiilor regale trăiesc vieți obișnuite / Getty Images

Contesa de Wessex

Sophie, soția Prințului Edward, a lucrat în relații publice înainte să-și formeze propria companie. Avea astfel cariera în plină ascensiune înainte să se mărite cu Prințul. Deși s-a retras în 2001, continuă să susțină femeile și egalitatea între sexe.

Pauza din carieră i-a oferit șansa să se ocupe de viața Familiei Regale, dar Sophie are bine stabilită calea pe care vrea s-o urmeze. Atât pentru ea, cât și pentru cei doi copii ai lor, viața normală este alegerea cea mai bună.

Contesa de Wessex, Sophie, zâmbind
Prințesa Sophie se numără printre membrii ai familiilor regale trăiesc vieți obișnuite / Getty Images

Fiica Prințului Edward și a Contesei de Wessex

Lady Louise Windsor este cea mai tânără nepoată a Reginei Elizabeta. Nu a realizat însă că este și ea unul dintre membrii Familiei Regale Britanice până nu a ajuns la școală. Părinții ei au încercat s-o țină departe de ochii presei. Totul a mers destul de bine, până când anumiți colegi au început să-i spună că bunica ei este regină.

Lady Louise Windsor la un eveniment regal cu familia ei
Lady Louise Windsor se numără printre membrii ai familiilor regale trăiesc vieți obișnuite / Getty Images

Soțul Prințesei Eugenie

Jack Brooksbank se trage dintr-o familie relativ normală. La cererea părinților săi, Nicola și George, Jack a urmat studiile la o școală privată din Anglia. Iar apoi, în loc să continue cu studiile universitare, acesta a ales direct o carieră în domeniul sănătății. A avut astfel numeroase slujbe în cadrul spitalelor. În prezent este Ambasador în Anglia pentru Casamigos, tequila produsă de George Clooney și Rande Gerber. Se pare că prin slujba lui a cunoscut-o pe Prințesa Eugenie.

În septembrie 2020, Prințesa Eugenie și soțul ei, Jack Brooksbank, au anunțat că așteaptă primul lor copil. Deoarece titlurile regale se oferă pe linie masculină, copilul nu va primi unul. Cu toate acestea, Prințesa a declarat că nu dorește niciun alt fel de titlu oferit de Regina Elisabeta. Aceasta vrea ca cel mic să ducă o viață normală.  

Jack Brooksbank și Printesa Eugenie la nunta lor
Jack Brooksbank se numără printre membrii ai familiilor regale trăiesc vieți obișnuite / Getty Images

Cel mai mic nepot al Reginei Elisabeta

James, Viconte de Severn, este al doilea copil al Prințului Edward și a Contesei de Wessex, Sophie. Acesta are o viață normală față de alți membri ai familiilor regale. Părinții au hotărât să nu le acorde titluri regale cum sunt cel de Prinț sau Prințesă, ci mai mult să le dea titluri de curtoazie. Astfel, James va putea trăi o viață cât mai normală fără a purta pe umeri povara Familiei Regale.

Vicontele de Severin, James, împreună cu familia
James, Viconte de Severn, se numără printe membrii ai familiilor regale trăiesc vieți obișnuite / Getty Images
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care stă pe un trunchi de copac, într-o rochie albă
Horoscop
4 zodii cărora le place să se joace cu sentimentele partenerilor lor. Nativii care nu sunt statornici în relații
Ai simțit vreodată că cineva se joacă cu sentimentele tale? Ei bine, astrologia ar putea avea un cuvânt de spus în această situație. Ai mai jos lista cu 4 zodii cărora le place să...
2
Gogoși berlineze umplute cu dulceață
Rețete
Gogoși berlineze. Rețetă de gogoși pufoase, umplute cu dulceață
Dacă îți plac gogoșile și obișnuiești să le prepari în modul clasic, încearcă și rețeta de gogoși berlineze. Este o rețetă de gogoși mari și pufoase, aromate cu vanilie și coajă de lămâie și...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche
Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche,...
4
Apă de cuișoare pusă într-un pahar elegant
Frumusețe
Beneficii uimitoare ale apei de cuișoare pentru piele. De ce e recomandat să o incluzi în rutina de îngrijire
Apa de cuișoare a fost folosită de secole în medicina tradițională pentru tratarea unei game variate de afecțiuni. Cercetările recente au arătat că are și multiple beneficii pentru piele. Specialiștii au oferit mai multe...
5
O banană verde tăiată pe un blat de bucătărie
Sănătate
Ce se întâmplă dacă mănânci în fiecare zi o banană verde
Dacă ai consumat până acum o banană verde, probabil ai realizat repede că are un gust destul de diferit față de cele coapte și galbene. Și nu neapărat într-un mod bun. În loc de...
PARTENERI
×