Reclamă

Prințesa Eugenie a publicat o poză cu bebelușul. Imaginea care i-a înduioșat pe toți

Prințesa Eugenie a publicat o poză cu bebelușul, iar imaginea a intrat rapid în atenția internauților. Alteța Sa și soțul ei, Jack Brooksbank, locuiesc în această perioadă la Frogmore Cottage, o casă istorică din Windsor, Anglia.

Publicat: 18 martie 2021, 8:55 / Actualizat: 18 martie 2021, 11:41

Imaginea a fost publicată pe contul de Instagram al Prințesei Eugenie. Poza a fost realizată cu ocazia Zilei Mamei și a fost publicată pe data de 14 martie 2021. Fotografia cu micuțul August a fost realizată în grădina casei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Eugenie a publicat o poză cu bebelușul

Chiar dacă Prințesa Eugenie a publicat o fotografie cu bebelușul, fanii au observat un alt detaliu. Aceștia au fost fascinați de cât de frumoasă este curtea casei în care locuiesc cei doi soți, scrie HelloMagazine.

Micuțul August era pus pe o păturică, jos, pe iarbă, cu câteva mănunchiuri de narcise galbene în jur. Proprietatea aparține în acest moment Prințului Harry și lui Meghan Markle. Cei doi i-au permis Prințesei Eugenie și soțului ei să stea acolo, cât timp ei se află în Statele Unite.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Presa internațională scrie că în timp ce Meghan și Harry se aflau la Frogmore Cottage, Ducesa de Sussex a plantat și câteva tufe de crizanteme galbene în grădină. Fiului ei, Archie, i-a fost acordată în mod onorific această floare, conform unei tradiții regale.

Postarea Prințesei Eugenie le oferă fanilor posibilitatea să vadă cum arată grădina. În total, Frogmore Estate cuprinde 33 de acri de grădini private, în cadrul Home Park, care se învecinează cu a doua casă a Reginei Elisabeta. Pe lângă Frogmore Cottage, proprietatea include și Frogmore House.

Eugenie și Jack s-au mutat în casa Prințului Harry pentru că cei doi sunt extrem de apropiați și discută mereu. Harry este cel care a venit cu propunerea ca Prințesa, soțul și micuțul August să locuiască la Frogmore Cottage pentru că proprietatea este mult mai mare decât locuința lor de la Palatul Kensington.

Reclamă

Prințesa Eugenie și soțul ei au devenit anul acesta părinți

Cei doi au anunțat pe data de 9 februarie că au devenit părinții unui băiețel. Anunțarea numele micuțului lor a fost amânată cu câteva zile, iar Prințesa Eugenie a încălcat din nou protocolul regal.

Presa a speculat atunci momentul și a spus că amânarea a fost intenționată. Cei doi nu au anunțat numele micuțului pentru că în acea perioadă au existat o mulțime de declarații de presă din partea Familiei Regale Britanice, iar Ducii de Sussex au confirmat și ei că vor deveni din nou părinți.

Potrivit tradiției regale, un membru al Familiei Regale a Marii Britanii trebuie să arate bebelușul la numai câteva ore de la naștere. Prințesa Eugenie a încălcat din nou tradiția și prima poză a micuțului August a fost publicată pe Instagram, așa cum a procedat și atunci când a anunțat că este însărcinată.

Micuțul Prințesei Eugenie și al lui Jack Brooksbank se numește August Philip Hawke Brooksbank.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×