Reclamă

Mic dejunul preferat al Prințesei Anne e foarte sănătos. De ce e considerat neplăcut de multe persoane

Mic dejunul preferat al Prințesei Anne e foarte sănătos, dar poate fi considerat neplăcut de multe persoane. Un fost bucătar al Familiei Regale a Marii Britanii a vorbit despre preparatele pe care le preferă singura fiică a Reginei Elisabeta.

Publicat: 10 octombrie 2021, 7:18

Prințesa Anne, singura fiică a Reginei Elisabeta, are unele obiceiuri culinare considerate ciudate, la fel ca alți membri ai Familiei Regale a Marii Britanii. Recent, fostul bucătar a vorbit despre preferințele ei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Familia Regală a Marii Britanii consideră micul dejun cea mai importantă masă a zilei, scrie Hello Magazine. Ca urmare, membrii ei vor să-și înceapă ziua cu o masă copioasă și sănătoasă.

Recent, fostul bucătar al palatului, Darren McGrady, a vorbit despre ce preferă Prințesa Anne să mănânce la micul dejun.

Mic dejunul preferat al Prințesei Anne e foarte sănătos

Potrivit lui Darren, mic dejunul preferat al Prințesei Anne presupune un castron cu fructe. De multe ori, această masă include și un ingredient care poate fi considerat neplăcut de către multe persoane.

Se pare că Prințesa Anne preferă ca bananele ei să fie extrem de coapte, până aproape de punctul în care expiră. 

Reclamă

Prințesa Anne aproape întotdeauna preferă ca bananele să fie aproape negre – foarte coapte – pentru că pot fi digerate mai ușor.

– Darren McGrady

Se pare că preferința lui Anne nu e atât de bizară, dacă luăm în considerare datele științifice. Potrivit mai multor studii, atunci când bananele încep să își schimbe culoarea, amidonul și clorofila din fruct s-au transformat în zahăr, scrie Hello Magazine.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Prințesa Anne purtând un costum mov și o pălărie cu de aceeași culoare
Titlul Regal al Prințesei Anne este foarte rar și se bucură de o semnificație specială / Getty Images

Bananele maro sunt mai dulci, de obicei, așa că sunt folosite adesea pentru gătit, un alt posibil motiv pentru care acestea fac parte din mic dejunul preferat al Prințesei Anne. 

Ce mănâncă membrii Familiei Regale a Marii Britanii la micul dejun

În timp ce micul dejun preferat al Prințesei Anne include multe fructe, se pare că și mama ei, Regina Elisabeta, are obiceiuri similare.

Elisabeta adoră fructele proaspete, dar doar atunci când e sezonul lor. „Poți să îi trimiți Reginei căpșune în fiecare zi în timpul verii petrecute la Balmoral și nu zice nimic. Dacă încerci să incluzi căpșune în meniu în ianuarie, o să taie rândul și o să spună să nu îndrăznim să-i trimitem căpșune modificate genetic,” a declarat Darren. 

Potrivit zvonurilor, Kate Middleton preferă să își înceapă dimineața cu un castron de ovăz și un smoothie. Printre ingredientele preferate ale Ducesei se numără varză kale, spirulină, spanac, coriandru și afine, potrivit Daily Mail

Ducesa de Sussex are preferințe similare pentru micul dejun. Dimineața, Meghan Markle bea o cană cu apă caldă, cu o felie de lămâie, după care consumă un smoothie. Meghan optează pentru lapte de migdale sau soia, banane și sirop de agave. 

Ambele Ducese preferă alimentele bogate în vitamine și nutrienți. În dietele lor se numără preparate sănătoase și multe legume și fructe bogate în antioxidanți. Dincolo de mic dejunul sănătos cu smoothie, cele două ducese mai au un preparat preferat – friptura de pui, gătită în casă. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×