Reclamă

Regina Elisabeta a celebrat-o pe Prințesa Anne. Imagini de colecție din sânul Familiei Regale Britanice

Legătura dintre cele două este una extrem de puternică. Regina Elisabeta a celebrat-o pe Prințesa Anne în ziua în care cea din urmă a împlinit 71 de ani. Pe contul oficial al Palatului Buckingham au fost publicate imagini de colecție.

Publicat: 17 august 2021, 8:09 / Actualizat: 17 august 2021, 10:02

O serie de patru imagini au fost postate pe contul de Twitter al Familiei Regale. Acestea o arată pe Prințesă la diferite angajamente de-a lungul anilor, inclusiv o fotografie dulce a Reginei râzând și glumind cu singura ei fiică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Elisabeta a celebrat-o pe Prințesa Anne

Contul oficial de Instagram al Familiei Regale a postat, de asemenea, aceleași patru fotografii cu Prințesa Annei. Fanii au putut să afle mai multe despre munca ei, patronaje și organizațiile caritabile în care a fost implicată de-a lungul anilor. Anul trecut, când fiica Reginei Elisabeta a împlinit 70 de ani au fost lansate în spațiul public trei portrete ale sale, scrie HelloMagazine.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Imaginile au fost realizate la casa sa din Gloucestershire, Gatcombe Park. Într-una dintre ele, Anne purta o rochie galbenă, realizată de același designer care i-a creat și rochia de mireasă în anul 1973. În cea de-a doua imagine, Prințesa Anne purta o rochie verde smarald, cu o broșă aurie. În cea de-a treia apare în pădurile de pe moșia sa. Nu se știe dacă Anne, care desfășoară sute de angajamente regale în fiecare an, s-a alăturat Reginei la moșia ei de la Balmoral în această vară.

Reclamă

Prințesa Anne are doi copii, Peter Phillips și Zara Tindall, cu primul ei soț, căpitanul Mark Phillips. Ea s-a recăsătorit cu viceamiralul Sir Timothy Laurence la Crathie Kirk lângă Castelul Balmoral la 12 decembrie 1992. Anne este de cinci ori bunică. Cel mai recent nepoțel al ei a venit pe lume în luna martie a acestui an, al treilea copil al Zarei și al lui Mike Tindall, Lucas.

Despre viața Prințesei Anne

Prințesa Anne Elizabeth Alice Louise s-a născut pe 15 august 1950 la Clarence House. Ea este cel de-al doilea copil al Reginei și al regretatului Ducelui de Edinburgh. A fost educată la școala Benenden din Kent. A început să desfășoare angajamente regale în 1969 la vârsta de 18 ani. A fost primul membru al familiei regale care a concurat la Jocurile Olimpice de la Montreal în 1976.

Reclamă

Prințesa Anne s-a înțeles foarte bine cu mama sa în adolescență. Într-un interviu acordat BBC, Prințesa Anne a recunoscut că mama ei avea „limitări” în ceea ce privește timpul pe care trebuie să-l petreacă cu ea și frații ei. Dar, pe măsură ce timpul trecea, acest lucru nu însemna că nu era o mamă grijulie.

Și Anne s-a confruntat cu stilul dur al tatălui său. Deși se purta la fel atât cu ea, cât și cu Prințul Charles, Anne nu acorda atât de mare importanță cuvintelor Ducelui de Edinburh. A fost mereu mai extrovertită. Nu a purtat aproape deloc diamante sau diademe, dar mereu a fost pasionată de sporturile în aer liber.

Când avea 24 de ani, Anne a fost în mijlocul unui complot de răpire. Un tânăr de 26 de ani pe nume Ian Ball a pândit mașina Prințesei în încercarea de a o captura. Acesta a cerut o recompensă de 2 milioane de lire sterline. Însă Prințesa a refuzat să iasă din mașină și a acționat cu „curaj și prezență spirit extraordinară”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×