Fiicele Reginei Letizia au moștenit frumusețea mamei lor. Cum arată Prințesa Leonor și Infanta Sofia

Fiicele Reginei Letizia au moștenit cu siguranță frumusețea mamei lor. Încă de la naștere, acestea s-au aflat tot timpul sub lupa presei. De când au crescut, micuțele s-au transformat în adevărate domnișoare. Cu fiecare apariție nouă, adolescentele demonstrează cât de importantă este eleganța și rafinamentul în postura unei domnișoare.

Publicat: 16 august 2021, 7:16

Prințesa Leonor, în vârstă de 15 ani și Infanta Sofia, în vârstă de 14 ani și-au însoțit părinții la foarte multe evenimente publice de-a lungul timpului. În cele mai recente imagini, adolescentele au mers să ia împreună cu cei apropiați o cină deosebită în familie. Fotografii au reușit cu greu să le distingă pe cele două surori. Leonor și Sofia seamănă din ce în ce mai mult una cu cealaltă.

Fiicele Reginei Letizia au moștenit frumusețea mamei lor

Regele Felipe al VI-lea a decis să organizeze un moment special pentru familia sa. Fiicele Reginei Letizia alături de bunica lor au fost surprinse în timp ce se îndreptau către un restaurant de lux. Adolescentele au optat pentru o coafură asemănătoare, iar oamenii au reușit cu greu să le deosebească.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Felipe VI al Spaniei, alături de fiicele Reginei Letizia Prințesa Leonor într-o rochie roșie și Infanta Sofia într-o rochie albă care stau de-a dreapta și stânga bunicii lor, Regina Sofia a Spaniei
Regele Felipe al VI-lea a decis să organizeze un moment special pentru familia sa / Profimedia Images

Amândouă au avut părul prins în două codițe împletite în stil franțuzesc. Se pare că nu doar Regina Letizia este un simbol al eleganței, ci și fiicele acesteia. Letizia a purtat o rochie neagră și s-a aflat tot timpul în preajma adolescentelor sale.

Alături de cele două surori s-a aflat și mama Regelui Felipe, Sofia a Spaniei și sora acesteia Irene a Greciei. Prințesa Leonor și Infanta Sofia au ținut-o tot timpul de mână pe bunica lor, Regina Sofia.

Amândouă au optat pentru ținute lejere de vară și au purtat tot timpul masca de protecție. Infanta Sofia a purtat o rochiță albă, iar sora sa, Prințesa Leonor a purtat un model asemănător într-o nuanță de roșu. Fiicele Reginei Letizia s-au comportat exemplar și au avut tot timpul grijă de bunica lor. Tinerele au moștenit frumusețea și eleganța mamei sale, care este un simbol al feminității și al rafinamentului.

Ce loc ocupă Prințesa Leonor în succesiunea la tron

Prințesa Leonor este prima moștenitoare în ordinea succesiunii la tronul Spaniei. La doar 15 ani, tânăra a reușit deja să cucerească inimile tuturor celor din jur. Oamenii sunt fascinați de frumusețea și eleganța adolescenței. Viitoarea Regină a Spaniei a moștenit zâmbetul mamei sale și ochii superbi ai tatălui său.

Atunci când Regele Felipe a urcat pe tronul Spaniei, micuța Leonor a devenit în mod oficial Prințesă de Austria. Atunci când Leonor va urca pe tron va deveni prima regină domnitoare de la Regina Isabella a II-a, care a domnit între anii 1833-1868.

Leonor s-a născut în data de 31 octombrie 2005 la o clinică internațională din Madrid. Nașterea sa a fost imediat anunțată de către Familia Regală în presă.

Conform tradiției, aceasta a fost botezată în apă din râul Iordanului. Fiicele Reginei Letizia studiază împreună la școala Santa Maria de los Rosales din Aravaca. Este locul în care a fost școlit și tatăl lor. Prințesa Leonor deține de la vârsta de 10 ani Ordinul Lâna de Aur, unul dintre cele mai prestigioase ordine din Europa.

Ce loc ocupă Infanta Sofia în succesiunea la tron

Fiicele Reginei Letizia au moștenit cu siguranță frumusețea mamei lor. Infanta Sofia este al doilea copil al Cuplului Regal și se bucura de la fel de multă atenție ca sora sa. Sofia s-a născut în data de 29 aprilie 2007. La fel ca anunțul făcut privind nașterea Prințesei Leonor, Regina Letizia și soțul său au oferit vestea presei printr-un mesaj. 

Prințesa Leonor alături de Infanta Sofia în timp ce poartă tricouri albe și pantaloni scurți roz și gri
Fiicele Reginei Letizia seamănă izbitor de mult una cu cealaltă / Profimedia Images

Conform surselor externe, celulele stem din cordonul său ombilical au fost trimise la o bancă privată din Belgia și una publică din Spania. Infanta Sofia a fost numită după numele bunicii sale, Regina Sofia a Spaniei.

Tânăra a dat dovadă de mult rafinament și de eleganță la fiecare întâlnire publică pe care a avut-o. Chiar dacă nu este moștenitoarea directă a tronului Spaniei, oamenii o admiră la fel de mult ca pe sora sa, Prințesa Leonor. 

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Bella Throne, alături de iubitul ei, la Milano Fashion Week 2022, îmbrăcați elegant
Divertisment
Bella Thorne s-a transformat într-o „sirenă”. Machiajul și costumul actriței, superbe
Bella Thorne s-a transformat într-o „sirenă”. Actrița și-a sărbătorit ziua de naștere cu un machiaj tematic și un costum pe măsură. Vedeta de 24 de ani a publicat imagini de la ziua de naștere...
2
Kate Middleton și Meghan Markle, tribuna regală la Turneul de la Wimbledon, 2019. Kate poartă o rochie verde, Meghan Poartă o cămașă albă și o fustă cu o fundă neagră în talie, plus ochelari de soare
Divertisment
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa...
3
Kanye West, prezent la Fashion Icon Award, în anul 2015, în timp ce susține un discurs
Divertisment
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia. Rapper-ul a atras atenția tuturor cu alegerea sa
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia, pe străzile din Veneția. Acesta de obicei atrage atenția cu ținuta sa. Acum, ce a purtat pe chip a fost elementul care a atras atenția...
4
Halle Berry, într-o rochie cu imprimeu floral, la un eveniment monden
Divertisment
Halle Berry a vorbit deschis despre Van Hunt: „Nu am avut niciodată un bărbat care să mă ridice și să mă lase să fiu tot ceea ce sunt”
Halle Berry a vorbit deschis despre Van Hunt. Actrița a spus pentru prima dată că nu a mai avut un asemenea bărbat în viața ei. Actualul partener a ajutat-o să evolueze și a susținut-o...
5
icon
Adriana Trandafir în timp ce arată cu degetul spre public la interviulpentru echipa CaTine.ro
CaTine
Adriana Trandafir, despre sinceritate și emoție în competiția Asia Express: „A fost cumplit de greu, dar și o experiență specială”
Adriana Trandafir este una dintre cele mai sincere și puternice concurente din cadrul competiției Asia Express: Drumul Împăraților. În cel de-al patrulea sezon, actrița Adriana Trandafir a decis să se alăture concursului împreună cu...
PARTENERI
×