Reclamă

Fiicele Reginei Letizia au moștenit frumusețea mamei lor. Cum arată Prințesa Leonor și Infanta Sofia

Fiicele Reginei Letizia au moștenit cu siguranță frumusețea mamei lor. Încă de la naștere, acestea s-au aflat tot timpul sub lupa presei. De când au crescut, micuțele s-au transformat în adevărate domnișoare. Cu fiecare apariție nouă, adolescentele demonstrează cât de importantă este eleganța și rafinamentul în postura unei domnișoare.

Publicat: 16 august 2021, 7:16

Prințesa Leonor, în vârstă de 15 ani și Infanta Sofia, în vârstă de 14 ani și-au însoțit părinții la foarte multe evenimente publice de-a lungul timpului. În cele mai recente imagini, adolescentele au mers să ia împreună cu cei apropiați o cină deosebită în familie. Fotografii au reușit cu greu să le distingă pe cele două surori. Leonor și Sofia seamănă din ce în ce mai mult una cu cealaltă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiicele Reginei Letizia au moștenit frumusețea mamei lor

Regele Felipe al VI-lea a decis să organizeze un moment special pentru familia sa. Fiicele Reginei Letizia alături de bunica lor au fost surprinse în timp ce se îndreptau către un restaurant de lux. Adolescentele au optat pentru o coafură asemănătoare, iar oamenii au reușit cu greu să le deosebească.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Felipe VI al Spaniei, alături de fiicele Reginei Letizia Prințesa Leonor într-o rochie roșie și Infanta Sofia într-o rochie albă care stau de-a dreapta și stânga bunicii lor, Regina Sofia a Spaniei
Regele Felipe al VI-lea a decis să organizeze un moment special pentru familia sa / Profimedia Images

Amândouă au avut părul prins în două codițe împletite în stil franțuzesc. Se pare că nu doar Regina Letizia este un simbol al eleganței, ci și fiicele acesteia. Letizia a purtat o rochie neagră și s-a aflat tot timpul în preajma adolescentelor sale.

Reclamă

Alături de cele două surori s-a aflat și mama Regelui Felipe, Sofia a Spaniei și sora acesteia Irene a Greciei. Prințesa Leonor și Infanta Sofia au ținut-o tot timpul de mână pe bunica lor, Regina Sofia.

Amândouă au optat pentru ținute lejere de vară și au purtat tot timpul masca de protecție. Infanta Sofia a purtat o rochiță albă, iar sora sa, Prințesa Leonor a purtat un model asemănător într-o nuanță de roșu. Fiicele Reginei Letizia s-au comportat exemplar și au avut tot timpul grijă de bunica lor. Tinerele au moștenit frumusețea și eleganța mamei sale, care este un simbol al feminității și al rafinamentului.

Ce loc ocupă Prințesa Leonor în succesiunea la tron

Reclamă

Prințesa Leonor este prima moștenitoare în ordinea succesiunii la tronul Spaniei. La doar 15 ani, tânăra a reușit deja să cucerească inimile tuturor celor din jur. Oamenii sunt fascinați de frumusețea și eleganța adolescenței. Viitoarea Regină a Spaniei a moștenit zâmbetul mamei sale și ochii superbi ai tatălui său.

Atunci când Regele Felipe a urcat pe tronul Spaniei, micuța Leonor a devenit în mod oficial Prințesă de Austria. Atunci când Leonor va urca pe tron va deveni prima regină domnitoare de la Regina Isabella a II-a, care a domnit între anii 1833-1868.

Leonor s-a născut în data de 31 octombrie 2005 la o clinică internațională din Madrid. Nașterea sa a fost imediat anunțată de către Familia Regală în presă.

Conform tradiției, aceasta a fost botezată în apă din râul Iordanului. Fiicele Reginei Letizia studiază împreună la școala Santa Maria de los Rosales din Aravaca. Este locul în care a fost școlit și tatăl lor. Prințesa Leonor deține de la vârsta de 10 ani Ordinul Lâna de Aur, unul dintre cele mai prestigioase ordine din Europa.

Ce loc ocupă Infanta Sofia în succesiunea la tron

Fiicele Reginei Letizia au moștenit cu siguranță frumusețea mamei lor. Infanta Sofia este al doilea copil al Cuplului Regal și se bucura de la fel de multă atenție ca sora sa. Sofia s-a născut în data de 29 aprilie 2007. La fel ca anunțul făcut privind nașterea Prințesei Leonor, Regina Letizia și soțul său au oferit vestea presei printr-un mesaj. 

Prințesa Leonor alături de Infanta Sofia în timp ce poartă tricouri albe și pantaloni scurți roz și gri
Fiicele Reginei Letizia seamănă izbitor de mult una cu cealaltă / Profimedia Images

Conform surselor externe, celulele stem din cordonul său ombilical au fost trimise la o bancă privată din Belgia și una publică din Spania. Infanta Sofia a fost numită după numele bunicii sale, Regina Sofia a Spaniei.

Tânăra a dat dovadă de mult rafinament și de eleganță la fiecare întâlnire publică pe care a avut-o. Chiar dacă nu este moștenitoarea directă a tronului Spaniei, oamenii o admiră la fel de mult ca pe sora sa, Prințesa Leonor. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×