Reclamă

Kate Middleton a făcut un gest emoționant pe rețelele sociale. Cum va marca Ducesa de Cambridge „Remembrance Sunday”

Kate Middleton a făcut un gest emoționant pe rețelele sociale. Ducesa de Cambridge a schimbat fotografia de profil de pe Instagram cu o nouă imagine în care apare simbolul pentru Remembrance Sunday. Macul este floarea asociată acestei zile de o importanță deosebită în istoria Regatului Unit.

Publicat: 13 noiembrie 2021, 6:41

Remembrance Sunday sau Duminica Pomenirii, așa cum s-ar traduce în română, va avea loc pe data de 14 noiembrie 2021. În fiecare an această zi comemorează contribuția militarilor și a tuturor civililor din întregul Commonwealth care au luat parte la cele două Războaie Mondiale, dar și la conflictele ulterioare acestora.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a făcut un gest emoționant pe rețelele sociale

Kate Middleton a făcut un gest emoționant pe rețelele sociale. Ducesa de Cambridge a vrut să marcheze Ziua Armistițiului, celebrată pe 11 noiembrie, dar și Duminica Pomenirii, care urmează să fie celebrată pe 14 noiembrie 2021. Noua imagine postată ca fotografie de profil pe contul Ducilor de Cambridge înfățișează un mac roșu pe care este imprimat numărul 100, marcând totodată centenarul Legiunii Regale Britanice. Kate Middleton și Prințul William au purtat broșa cu mac inclusiv la Summitul privind schimbările climatice COP26.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul Charles și Ducesa de Cornwall i-au urmat exemplul soției Prințului William și au adoptat aceeași imagine de profil. De altfel, Prințul Charles și Camilla au organizat recent un eveniment prin care să marcheze susținerea față de fundația Poppy Appeal. Poppy Appeal este fundația de caritate a forțelor armate ale Legiunii Regale Britanice.

Reclamă

”Anul acesta salutăm cu căldură revenirea colecționarilor Poppy Appeal în comunitatea noastră. Eu și soția mea suntem onorați să lansăm Poppy Appeal într-un an cu o așa mare însemnătate pentru națiunea noastră. Vă invităm să purtăm un mac în sprijinul comunității noastre a forțelor armate. Fiecare mac contează.”

Câteva imagini de la eveniment au fost postate pe contul de Instagram al Prințului Charles și al soției sale. Alături de fotografii, Charles a scris și un mesaj emoționant.

Cine va lua parte la Remembrance Sunday

Reclamă

Regina Elisabeta a fost sfătuită recent să-și anuleze o parte din aparițiile oficiale. Totuși sursele spun că aceasta va fi prezentă la evenimentul de duminica aceasta. Regina Elisabeta nu va lua parte la Festivalul Comemorării din data de 13 noiembrie, însă se va prezenta la ceremonialul ținut pe data de 14 noiembrie, atunci când va avea loc în mod oficial Remembrance Day.

Alături de aceasta sunt așteptați Prințul Charles și soția sa, dar și Ducii de Cambridge și mai mulți oficiali din Marea Britanie. Majestatea Sa s-a întors recent la Castelul Windsor după ce s-a aflat într-o scurtă vacanță la reședința Casa Sandringham din Norfolk.

Aceasta va fi prima apariție publică a Reginei după ce medicii au internat-o pentru o noapte la spital pentru câteva consultații. De atunci, Majestatea Sa a stat ferită de ochii publici și a ales să urmeze sfatul medicilor.

Chiar dacă nu a renunțat întru totul la îndatoririle sale, o parte din sarcinile dificile au fost amânate. Regina a continuat să se ocupe în activitățile care nu au solicitat-o la fel de mult.

Fotografia de profil a contului de Instagram al Casei Regale Britanice a fost și ea schimbată. În imaginea publicată Regina Elisabeta apare într-un costum negru purtând în piept o broșă cu maci.

Imaginea emoționantă a atras rapid interesul admiratorilor Familiei Regale Britanice. Se pare că nu doar Kate Middleton a făcut un gest emoționant pe rețelele sociale, ci întreaga Familie Regală i-a urmat exemplul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×