Reclamă

Kate Middleton a făcut un gest emoționant pe rețelele sociale. Cum va marca Ducesa de Cambridge „Remembrance Sunday”

Kate Middleton a făcut un gest emoționant pe rețelele sociale. Ducesa de Cambridge a schimbat fotografia de profil de pe Instagram cu o nouă imagine în care apare simbolul pentru Remembrance Sunday. Macul este floarea asociată acestei zile de o importanță deosebită în istoria Regatului Unit.

Publicat: 13 noiembrie 2021, 6:41

Remembrance Sunday sau Duminica Pomenirii, așa cum s-ar traduce în română, va avea loc pe data de 14 noiembrie 2021. În fiecare an această zi comemorează contribuția militarilor și a tuturor civililor din întregul Commonwealth care au luat parte la cele două Războaie Mondiale, dar și la conflictele ulterioare acestora.

Kate Middleton a făcut un gest emoționant pe rețelele sociale

Kate Middleton a făcut un gest emoționant pe rețelele sociale. Ducesa de Cambridge a vrut să marcheze Ziua Armistițiului, celebrată pe 11 noiembrie, dar și Duminica Pomenirii, care urmează să fie celebrată pe 14 noiembrie 2021. Noua imagine postată ca fotografie de profil pe contul Ducilor de Cambridge înfățișează un mac roșu pe care este imprimat numărul 100, marcând totodată centenarul Legiunii Regale Britanice. Kate Middleton și Prințul William au purtat broșa cu mac inclusiv la Summitul privind schimbările climatice COP26.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul Charles și Ducesa de Cornwall i-au urmat exemplul soției Prințului William și au adoptat aceeași imagine de profil. De altfel, Prințul Charles și Camilla au organizat recent un eveniment prin care să marcheze susținerea față de fundația Poppy Appeal. Poppy Appeal este fundația de caritate a forțelor armate ale Legiunii Regale Britanice.

Reclamă
Reclamă

”Anul acesta salutăm cu căldură revenirea colecționarilor Poppy Appeal în comunitatea noastră. Eu și soția mea suntem onorați să lansăm Poppy Appeal într-un an cu o așa mare însemnătate pentru națiunea noastră. Vă invităm să purtăm un mac în sprijinul comunității noastre a forțelor armate. Fiecare mac contează.”

Câteva imagini de la eveniment au fost postate pe contul de Instagram al Prințului Charles și al soției sale. Alături de fotografii, Charles a scris și un mesaj emoționant.

Cine va lua parte la Remembrance Sunday

Regina Elisabeta a fost sfătuită recent să-și anuleze o parte din aparițiile oficiale. Totuși sursele spun că aceasta va fi prezentă la evenimentul de duminica aceasta. Regina Elisabeta nu va lua parte la Festivalul Comemorării din data de 13 noiembrie, însă se va prezenta la ceremonialul ținut pe data de 14 noiembrie, atunci când va avea loc în mod oficial Remembrance Day.

Alături de aceasta sunt așteptați Prințul Charles și soția sa, dar și Ducii de Cambridge și mai mulți oficiali din Marea Britanie. Majestatea Sa s-a întors recent la Castelul Windsor după ce s-a aflat într-o scurtă vacanță la reședința Casa Sandringham din Norfolk.

Aceasta va fi prima apariție publică a Reginei după ce medicii au internat-o pentru o noapte la spital pentru câteva consultații. De atunci, Majestatea Sa a stat ferită de ochii publici și a ales să urmeze sfatul medicilor.

Chiar dacă nu a renunțat întru totul la îndatoririle sale, o parte din sarcinile dificile au fost amânate. Regina a continuat să se ocupe în activitățile care nu au solicitat-o la fel de mult.

Fotografia de profil a contului de Instagram al Casei Regale Britanice a fost și ea schimbată. În imaginea publicată Regina Elisabeta apare într-un costum negru purtând în piept o broșă cu maci.

Imaginea emoționantă a atras rapid interesul admiratorilor Familiei Regale Britanice. Se pare că nu doar Kate Middleton a făcut un gest emoționant pe rețelele sociale, ci întreaga Familie Regală i-a urmat exemplul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Amanda Seyfried pe covorul roșu la Vanity Fair Oscar din 2019
Divertisment
Amanda Seyfried este de nerecunoscut. Cum arată actrița la 36 de ani
Amanda Seyfried a împlinit recent 36 de ani și este de nerecunoscut. Actrița s-a transformat într-o femeie superbă, care are în spate o carieră de succes. Vedeta a distribuit pe rețelele sociale o imagine...
2
Regina Letizia, într-o haină cafenie și cu o bandană portocalie pe cap
Divertisment
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat. În ce ținută s-a întâlnit cu Regina Victoria a Suediei
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat în Suedia. Aceasta a călătorit alături de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea. Mamă a doi copii, Regina Spaniei i-a uimit...
3
Nicole Murphy, la un eveniment monden, într-o rochie albă, cu decolteu abisal
Divertisment
Nicole Murphy are o siluetă impecabilă la 53 de ani. Cum a fost fotografiată pe stradă
Nicole Murphy are o siluetă impecabilă la 53 de ani. Acest lucru a fost din nou demonstrat de cele mai recente imagini cu ea, pe stradă. Fosta soție a actorului Eddie Murphy pare că...
4
icon
Furnica, într-o bluză neagră, la interviul CaTine.ro
CaTine
Furnica, demonstrație de talent și determinare în fiecare clipă: „A fi tu e cel mai bine”
Dana Luca sau Furnica, așa cum o cunoaște toată lumea, este una dintre cele mai bune și mai talentate coregrafe din România. Aceasta este alături de vedetele care participă la show-ul Te cunosc de...
5
Adele cu jumătate de față machiată și jumătate de față nemachiată
Divertisment
Adele s-a pozat fără machiaj. Cum arată chipul artistei cu adevărat
Adele s-a pozat fără machiaj. Cântăreața în vârstă de 33 de ani a fost invitată de către make-up artista Nikkie de Jager pentru a lua parte la o transformare incredibilă. Vedeta s-a lăsat machiată...
PARTENERI
×