Reclamă

Prințul William și Kate Middleton angajează un specialist în social media. Cum arată candidatul perfect

Prințul William și Kate Middleton angajează un specialist în social media. Anunțul a fost făcut oficial pe site-ul Ducilor de Cambridge. Persoana eligibilă pentru cerințele postului ar putea avea parte de o referință foarte importantă în CV-ul său.

Publicat: 9 noiembrie 2021, 6:02

Vestea că Ducii de Cambridge sunt în căutarea unei persoane care să se ocupe de social media a început să circule rapid pe internet. Fanii Familie Regale vor avea o oportunitate unică în viață. Cu toate acestea, nu oricine se va putea încadra în cerințele Prințului William și ale lui Kate Middleton.

Prințul William și Kate Middleton angajează un specialist în social media

De când Ducii de Cambridge au făcut anunțul oficial, fanii Familie Regale au devenit extrem de entuziasmați. De altfel, aceasta este oportunitate unică. Prințul William și Kate Middleton caută o persoană care să gestioneze conturile de pe rețelele sociale ale Familiei Regale Britanice. Aici vor intra platforme celebre precum Instagram, Twitter și Youtube.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

De când și-au făcut cont pe Youtube, Ducii au fost prezenți pe această platformă alături de fanii lor. Persoana responsabilă se va ocupa de crearea de conținut. Mai mult, aceasta va genera postărilor și va organiza profilul contului oficial al Ducilor de Cambridge. Totodată, persoana responsabilă va sintetiza informațiile care urmează să fie postate. Desigur, ea trebuie să fie la curent cu ceea ce se întâmplă în viața Cuplului Regal. Este o cerință obligatorie pentru a putea posta în timp real evenimentele la care aceștia participă.

Reclamă
Reclamă

Totodată, viitorul angajat va fi responsabil de fotografiile și videoclipurile care vor fi postate ulterior pe rețelele sociale. Astfel, candidatul ideal trebuie să aibă cunoștințe în ceea ce privește fotografia și videografia. De altfel, fanii Familie Regale știu că Ducesa de Cambridge este o împătimită a fotografiei, dovadă fiind și proiectul pe care l-a lansat alături de oamenii din Marea Britanie, Hold Still.

Prințul William și Kate Middleton angajează un specialist în social media care să se ocupe și de campaniile de promovare ale organizațiilor caritabile ale Ducilor de Cambridge.

Astfel, persoana responsabilă trebuie să aibă în spate experiență pentru a putea gestiona toate aceste sarcini. Cuplul Regal își dorește o persoană care să fi avut contact cu rețelele sociale și care să fi lucrat pe un post similar în trecut.

Cum arată candidatul ideal pentru Ducii de Cambridge

Prințul William și Kate Middleton caută un specialist în social media responsabil care să se ocupe cu atenție de rețelele sociale ale Cuplului Regal. Candidatul ideal pentru acest job trebuie să aibă experiență în mediul online și să fie la curent cu viața Familiei Regale Britanice.

Mai mult, conform surselor externe, acesta va fi nevoit să călătorească de multe ori alături de Ducii de Cambridge pentru conținutul foto și video. Astfel, această persoană se va afla deseori în preajma Ducilor de Cambridge. O altă cerință a job-ului de vis spune că viitorul angajat trebuie să aibă abilitatea de a gestiona informațiile sensibil.

În mod cert, persoana care va fi angajată va fi nevoită să fie extrem de discretă cu informațiile pe care le oferă celorlalți despre meseria pe care o practică.

Persoana ideală pentru acest post trebuie să aibă o cultură vastă pentru a putea înțelege cu atenție atribuțiile Ducilor de Cambridge și cunoștințe privind politica și modul de desfășurare al lucrurilor la nivel internațional. Întreaga descrierea a candidatului ideal a fost publicată deja pe site-ul Royal Household.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Regina Letizia, într-o haină cafenie și cu o bandană portocalie pe cap
Divertisment
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat. În ce ținută s-a întâlnit cu Regina Victoria a Suediei
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat în Suedia. Aceasta a călătorit alături de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea. Mamă a doi copii, Regina Spaniei i-a uimit...
2
Ben Affleck alături de Jennifer Lopez pe covorul roșu la premiera filmului The Last Duel de la festivalul de film de la Veneția
Divertisment
Ben Affleck a oferit un interviu sincer. Ce spune actorul despre relația sa cu Jennifer Lopez
Ben Affleck a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre relația sa cu Jennifer Lopez, dar și despre începuturile în cariera sa de la Hollywood. Actorul în vârstă de 49 de ani...
3
Alec Baldwin, în timpul interviului de la ABC, cu ochii în lacrimi
Divertisment
Alec Baldwin a vorbit despre sprijinul soției după incidentul de pe platourile de filmare de la Rust: „Mi-a dat un motiv să trăiesc”
„Viața noastră de familia este singuar de care îmi pasă”, i-a scris Alec Baldwin soției sale, Hilaria Baldwin, într-un mesaj emoționant pe Instagram postat după difuzarea interviului cu George Stephanopoulos. Alec Baldwin a vorbit...
4
Meghan Markle într-o bluză neagră în cadrul unui interviu după ce a câștigat procesul împotriva The Mail on Sunday
Divertisment
Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie. Ce declarații a făcut Ducesa de Sussex
Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie. Publicația The Mail on Sunday a fost acuzată că ar fi publicat fragmente dintr-o scrisoare pe care Ducesa de Sussex i-ar fi trimis-o...
5
Selena Gomez, într-o rochie galbenă, cu decolteu îndrăzneț, la American Music Awards 2019
Divertisment
Selena Gomez s-a supărat pe un utilizator de TikTok. Glumele care au deranjat-o pe artistă
Selena Gomez s-a supărat pe un utilizator de TikTok. Artista interacționează rar cu utilizatorii care îi dau feedback negativ pe rețelele sociale. Cu toate acestea, după ce un utilizator TikTok a glumit despre starea...
PARTENERI
×