Reclamă

Prințul William și Kate Middleton angajează un specialist în social media. Cum arată candidatul perfect

Prințul William și Kate Middleton angajează un specialist în social media. Anunțul a fost făcut oficial pe site-ul Ducilor de Cambridge. Persoana eligibilă pentru cerințele postului ar putea avea parte de o referință foarte importantă în CV-ul său.

Publicat: 9 noiembrie 2021, 6:02

Vestea că Ducii de Cambridge sunt în căutarea unei persoane care să se ocupe de social media a început să circule rapid pe internet. Fanii Familie Regale vor avea o oportunitate unică în viață. Cu toate acestea, nu oricine se va putea încadra în cerințele Prințului William și ale lui Kate Middleton.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William și Kate Middleton angajează un specialist în social media

De când Ducii de Cambridge au făcut anunțul oficial, fanii Familie Regale au devenit extrem de entuziasmați. De altfel, aceasta este oportunitate unică. Prințul William și Kate Middleton caută o persoană care să gestioneze conturile de pe rețelele sociale ale Familiei Regale Britanice. Aici vor intra platforme celebre precum Instagram, Twitter și Youtube.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

De când și-au făcut cont pe Youtube, Ducii au fost prezenți pe această platformă alături de fanii lor. Persoana responsabilă se va ocupa de crearea de conținut. Mai mult, aceasta va genera postărilor și va organiza profilul contului oficial al Ducilor de Cambridge. Totodată, persoana responsabilă va sintetiza informațiile care urmează să fie postate. Desigur, ea trebuie să fie la curent cu ceea ce se întâmplă în viața Cuplului Regal. Este o cerință obligatorie pentru a putea posta în timp real evenimentele la care aceștia participă.

Reclamă

Totodată, viitorul angajat va fi responsabil de fotografiile și videoclipurile care vor fi postate ulterior pe rețelele sociale. Astfel, candidatul ideal trebuie să aibă cunoștințe în ceea ce privește fotografia și videografia. De altfel, fanii Familie Regale știu că Ducesa de Cambridge este o împătimită a fotografiei, dovadă fiind și proiectul pe care l-a lansat alături de oamenii din Marea Britanie, Hold Still.

Prințul William și Kate Middleton angajează un specialist în social media care să se ocupe și de campaniile de promovare ale organizațiilor caritabile ale Ducilor de Cambridge.

Astfel, persoana responsabilă trebuie să aibă în spate experiență pentru a putea gestiona toate aceste sarcini. Cuplul Regal își dorește o persoană care să fi avut contact cu rețelele sociale și care să fi lucrat pe un post similar în trecut.

Reclamă

Cum arată candidatul ideal pentru Ducii de Cambridge

Prințul William și Kate Middleton caută un specialist în social media responsabil care să se ocupe cu atenție de rețelele sociale ale Cuplului Regal. Candidatul ideal pentru acest job trebuie să aibă experiență în mediul online și să fie la curent cu viața Familiei Regale Britanice.

Mai mult, conform surselor externe, acesta va fi nevoit să călătorească de multe ori alături de Ducii de Cambridge pentru conținutul foto și video. Astfel, această persoană se va afla deseori în preajma Ducilor de Cambridge. O altă cerință a job-ului de vis spune că viitorul angajat trebuie să aibă abilitatea de a gestiona informațiile sensibil.

În mod cert, persoana care va fi angajată va fi nevoită să fie extrem de discretă cu informațiile pe care le oferă celorlalți despre meseria pe care o practică.

Persoana ideală pentru acest post trebuie să aibă o cultură vastă pentru a putea înțelege cu atenție atribuțiile Ducilor de Cambridge și cunoștințe privind politica și modul de desfășurare al lucrurilor la nivel internațional. Întreaga descrierea a candidatului ideal a fost publicată deja pe site-ul Royal Household.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×