Reclamă

Ducii de Cambridge s-au consultat cu Regina Elisabeta înainte de a pleca în vacanță. Ce i-au cerut Majestății Sale

Kate Middleton și Prințul William au plecat alături de copii lor într-o scurtă vacanță la puțin timp după ce monarhul Marii Britanii a fost externat din spital. Ducii de Cambridge s-au consultat cu Regina Elisabeta înainte de a ajunge la aeroport. Aceștia i-au cerut Majestății Sale permisiunea să încalce o regulă importantă din Protocolul Regal.

Publicat: 29 octombrie 2021, 7:47

Ducii de Cambridge nu puteau pleca în vacanță fără să se consulte mai întâi cu Regina Elisabeta. În ultima perioadă starea de sănătate a acesteia a avut de suferit din cauza oboselii, iar Prințul William și Kate Middleton i-au fost alături.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ducii de Cambridge s-au consultat cu Regina Elisabeta înainte de a pleca în vacanță

Deși au planificat o vacanță specială alături de cei trei copii ai lor, Ducii de Cambridge nu au putut pleca fără să se vadă mai întâi cu Regina. Conform surselor externe, după ce a fost externată din spital și a mers la Castelul Windsor, Majestatea Sa a decis să lase o parte din îndatoririle sale Prințului charles și Prințului William. Sursele spun că Regina a păstrat legătura în tot acest timp cu Ducesa Kate.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ducii de Cambridge în timp ce coboară din mașină și se îndreaptă către aeroportul din Londra
Ducii de Cambridge au fost tot timpul însoțiți de cei trei copii ai lor / Profimedia Images

Se pare că aceasta i-a trimis Reginei un buchet mare de flori și câteva felicitări cu mesaje pe care le-au făcut chiar strănepoții Reginei.Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au contribuit toți pentru a-i face o surpriză deosebită străbunicii lor.

Reclamă

Ducii de Cambridge s-au consultat cu Regina Elisabeta înainte de a pleca în vacanță. Fotografii au surprins întreaga familie la un aeroport din Londra, însă destinația nu este cunoscută. Există o regulă în Familia Regală Britanică ce interzice călătoria a doi moștenitori în același avion.

Astfel, doi moștenitori nu pot călători împreună pentru a asigura linia succesiunii la tron în cazul unui accident. Sursele spun că Ducii au cerut apropierea Reginei pentru a încălca această regulă din Protocolul Regal. În prezent, Prințul William este al doilea pe linia de succesiune la tron, în timp ce fiul său, Prințul George este al treilea.

Acesta este motivul pentru care cei doi ar trebui să călătorească separat. Însă această regulă este deseori încălcată. Conform Mirror, Prințul William și Prințul Charles au călătorit de mai multe ori împreună. De-a lungul timpului Ducii de Cambridge au fost deseori văzuți călătorind împreună. 

Reclamă

Ce reguli de călătorie se respectă în Familia Regală Britanică

Ducii de Cambridge s-au consultat cu Regina Elisabeta înainte de a pleca în vacanță. Motivul ține de câteva reguli din Protocolul Regal pe care aceștia trebuie să le respecte. Kate Middleton și Prințul William i-au cerut permisiunea Reginei pentru a putea pleca în călătorie împreună cu cei trei micuți ai familiei.

Sursele spun că William i-a cerut permisiunea specială Reginei atunci când fiul său cel mare, Prințul George, avea doar nouă luni. Ducii au plecat alături de copilul lor în anul 2014 în Australia. A doua permisiune au primit-o în anul 2016. Atunci, Ducii de Cambridge au mers în Canada alături de Prințul George și de Prințesa Charlotte.

Există și alte reguli de călătorie pe care membrii Familiei Regale trebuie să le urmeze. Regina Elisabeta trebuie să învețe să salute în limba țării pe care o vizitează. Majestatea Sa și Prințul Charles trebuie să aibă rezerve de sânge cu ei atunci când vizitează țări care au probleme cu rezerva națională de sânge.

În cazul în care unul din ei are nevoie de transfuzie, sângele trebuie să fie pregătit. Un doctor călătorește întotdeauna alături de membrii Familie Regale. Mai există și regula despre care am povestit anterior, înc are doi moștenitori nu au voie să călătorească împreună.

O altă mențiune în Protocolul Regal spune că membrii Familiei Regale trebuie să aibă întotdeauna o ținută neagră în bagaj. Regula este o măsură de precauție în cazul în care un apropiat decedează în timpul unei călătorii.

Regina Elisabeta se afla într-un tur oficial în Africa atunci când a aflat că Regele George al VI-lea a decedat. Din păcate, ea nu avea la acel moment o ținută neagră în bagaj și nu a putut părăsi avionul până când nu i s-a adus o rochie neagră.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×