Reclamă

Ce mănâncă Familia Regală când zboară cu avionul la clasa întâi? O călătorie costă și 10.000 de lire

Ducele și Ducesa de Cambridge zboară adesea cu British Airways. Hellomagazine a aflat ce mănâncă Familia Regală când zboară cu avionul la clasa întâi. Află și tu ce conține meniul la un zbor care costă 10 000 de lire. Prințul William și Kate Middleton au parte de un tratament aparte.

Publicat: 6 noiembrie 2021, 6:14 / Actualizat: 10 noiembrie 2021, 17:18

Familia regală a Marii Britanii nu este străină de călătoriile de lux. De zborul cu cu avioane regale închiriate și de cazarea în apartamentele VIP "secrete" înainte de îmbarcare. Se știe însă că Ducele și Ducesa de Cambridge zboară adesea cu companii aeriene comerciale la clasa I, desigur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce mănâncă Familia Regală când zboară cu avionul

Regalilor britanici le place să-și susțină propria țară și tind să zboare cu British Airways atunci când merg la evenimente. Zborurile costă până la 10.000 de lire sterline. Și dacă nu există zboruri BA, aceștia călătoresc și mai economic. Prințul Harry și Prințul William au zburat ambii cu linii aeriene cu buget redus înapoi de la nunta verișoarei lor Zara Tindall, în 2011. Dar ce mănâncă familia regală când iau masa la 30.000 de metri altitudine?

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kate Middleton împreună cu Prințul William, Prințul Geroge și Prințesa Charlotte, în timp ce coboară dintr-un avion
Kate Middleton, Prințul George și Prințesa Charlotte au fost observați la cumpărături în Londra / Getty Images

Meniul de la clasa întâi de la bordul British Airways este descris ca o „experiență culinară cu mâncăruri făcute de bucătari iscusiți, din ingrediente britanice de calitate, livrate cu servicii impecabile”. Servirea mesei la clasa întâi pe zborurile BA nu este departe de ceea ce familia regală este obișnuită la palat. Fiecare loc este pregătit cu fețe de masă albe și tacâmuri de argint. Sare și piper personal și pahare premium, perfecte pentru a savura șampanie nelimitată.

Reclamă

În partea de sus a meniului rafinat de la BA scrie: „Am lucrat cu bucătari de top, furnizori și nutriționiști pentru a crea „Bucătărie înălțime”. Rezultatul este cea mai bună mâncare și băutură care vă va oferi cele mai complete arome la altitudine. Toate asortate perfect cu o selecție de vinuri”.

Deci, cu ce se delectează Prințul William și Ducesa Kate în timpul zborurilor cu avionul? Fotografiile de pe Instagram de la pasagerii care merg la clasa întâi dezvăluie totul, de la tartine cu arome elegante, la scone proaspete cu smântână și gem. Friptură Aberdeen Angus și chiar cod la cuptor cu homar și miso saikyo.

În ciuda faptului că Ducesa Kate a fost obișnuită cu mesele luate în timpul zborurilor, deoarece tatăl și mama ei lucrează ambii pentru British Airways, cu siguranță a ajuns la un alt nivel de când a devenit soția Prințului William.

Reclamă

Preferințele culinare ale lui Kate Middleton

Deși gradul de rafinament al meselor regale este unul ridicat, despre Kate Middleton se spune că nu este deloc extravangantă atunci când vine vorba despre mâncare. Se pare că printre mâncărurile preferate ale lui Kate Middleton se numără preparate clasice. Ducesa a recunoscut anterior că iubește curry-urile picante, pe care soțul ei nu le agrează atât de mult.

De asemenea, atunci când sunt evenimente în familie, Kate Middleton a dezvăluit anterior că adoră să prepare ea însăși torturile aniversare pentru cei trei copii ai săi.

Îmi place să prepar torturi. A devenit un fel de tradiție să stau trează până la miezul nopții amestecând cantități ridicole de mix pentru tort și glazură; mereu coc cantități prea mari. Dar îmi face plăcere.

– Kate Middleton

Ducesei Kate îi place să gătească mâncare italiană. Nu oricum, ci așa cum am menționat anterior, împreună cu copiii ei. Kate a mai spus de-a lungul timpului că face adesea și pizza de casă. Prințului George și Prințesei George le face plăcere să se joace cu aluatul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×