Reclamă

Adevărul despre divorțul Prințesei Diana. Ce s-a întâmplat după despărțirea de Prințul Charles

Povestea de dragoste dintre Prințul Charles și Prințesa Diana a impresionat oamenii de-a lungul timpului. Nunta celor doi a fost urmărită de milioane de oameni din lumea întreagă. Deși s-a spus că au o poveste de iubire desprinsă din basme, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru cei doi îndrăgostiți. Astfel, divorțul Prințesei Diana a ajuns să țină primele pagini și continuă să fie un subiect de discuție chiar și în zilele noastre.

Publicat: 7 noiembrie 2021, 6:47

Foarte multe persoane au fost interesate de-a lungul timpului să spună povestea Prințesei Diana. Cel mai recent film despre momentul în care Lady Di a decis să rupă relația cu Prințul Charles a fost deja lansat în Regatul Unit pe 5 noiembrie și a reușit să strângă aprecierea publicului. Producția Spencer încearcă să facă lumină în viața Prințesei Inimilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adevărul despre divorțul Prințesei Diana

Divorțul dintre Prințul Charles și Prințesa Diana a ținut primele pagini ale publicațiilor din întreaga lume. Povestea de dragoste dintre fiul Reginei Elisabeta și Diana Spencer a fost urmărită de public de la început. Nunta din 1981 a ținut milioane de oameni din întreaga lume în fața ecranelor.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul Charles, Prințesa Diana, Prințul William și Prințul Harry, portret după nașterea mezinului. Diana și fiii ei poartă alb, Prințul Charles poartă o cămașă albastră. Fundalul albastru
Prințul Charles și Prințesa Diana s-au căsătorit în anul 1981 și au divorțat în anul 1996 / Profimedia Images

Cu toate acestea, diferențele dintre cei doi îndrăgostiți și-au spus în cele din urmă cuvântul, iar lucrurile s-au complicat rapid în relația lor. Conform Yahoo! News prima ”confruntare” dintre Prințesa Diana și Camilla Parker ar fi avut loc la o petrecere aniversară.

Reclamă

Lady Di ar fi luat parte atunci la aniversarea surorii Camillei Parker Bowles. Acest episod din viața Prințesei Inimilor este amintit și în biografia scrisă de Andrew Morton, Diana: Adevărata sa poveste – În propriile cuvinte. Conform cărții, Prințesa Diana a discutat direct cu Camilla.

Prințesa Diana i-ar fi spus că știe ce se întâmplă între ea și Charles. Drept răspuns Camilla ar fi adăugat ”ai tot ce îți dorești. Toți bărbații din întreaga lume se îndrăgostesc de tine, ai doi copii frumoși, ce vrei mai mult de atât?”. Prințesa Diana a bănuit că soțul său îi este infidel. De aici problemele dintre cei doi au devenit tot mai greu de gestionat. Divorțul Prințesei Diana devenea un lucru tot mai evident pentru admiratorii Familiei Regale Britanice.

Ce s-a întâmplat după despărțirea de Prințul Charles

Reclamă

După discuția dintre Prințesa Diana și Camilla Parker, lucrurile s-a precipitat în viața Familiei Regale Britanice. Sursele spun că Lady Di ar fi vrut să-l părăsească de la început pe Charles, însă Casa Regală ar fi insistat să păstreze aceste neînțelegeri în interior.

În ciuda acuzațiilor de infidelitate pe care Charles le primea, cuplul a rămas împreună. Decizia că cei doi s-au separat a venit abia în luna decembrie a anului 1992 și a fost făcută publică de Prim-Ministrul de la acea vreme John Major. Vestea a făcut înconjurul lumii rapid.

Demersurile pentru divorțul Prințesei Diana au început și ele la scurt timp după acel moment. Doi ani după ce Prințesa Diana și Prințul Charles s-au separat, acesta a declarat că ia fost infidel soției sale într-un interviu televizat. În 1995, Diana realiza un interviu celebru pentru postul BBC în care declara detalii despre căsnicia sa.

După acel interviu, Regina Elisabeta le-a cerut celor doi să grăbească procesul de divorț. În cele din urmă, Diana a și Charles au semnat actele la începutul anului 1996. Semnarea actelor nu a fost deloc una ușoară, însă divorțul Prințesei Diana ajunsese la final.

Divorțul Prințesei Diana a fost anunțat cu multă tristețe în presa internațională la acel moment. În urma semnării actelor, s-au luat mai multe decizii. În primul rând, Lady Di putea să-și păstreze titlul onorific de ”Prințesă de Wales”, însă a fost nevoită să renunțe la titlul de ”Alteța Sa Regală”.

Totuși, Prințesa Diana a putut să-și păstreze apartamentele pe care le deținea la Palatul Kensington. Custodia celor doi copii, Prințul William și Harry, a fost împărțită între ea și Prințul Charles. Palatul Buckingham a anunțat atunci că Lady Di va primi anual o sumă pentru îngrijirea celor doi. Astfel, părinții au primit dreptul de a se vedea în mod egal cu copii lor. Sursele spun că de cele mai multe ori, copii fostului Cuplu Regal își petreceau vacanțele alternativ.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×