Reclamă

De ce purta Prințesa Diana genți plic atât de des. Rolul secret al poșetelor pentru „Prințesa Inimilor”

Mulți fani ai Familiei Regale din Marea Britanie nu știu de ce purta Prințesa Diana genți plic atât de des. Aceste accesorii aveau un rol secret pentru „Prințesa Inimilor”.

Publicat: 1 noiembrie 2021, 8:04

Ținutele Prințesei Diana continuă să fascineze publicul. Un accesoriu pe care l-a purtat foarte des a atras atenția tuturor. Diana obișnuia să poarte o mică geantă plic, asortată la ținutele ei care atrag atenția, scrie Today. 

Micile poșete nu erau doar o parte importantă a stilului său vestimentar, dar îndeplineau un rol foarte important, mai ales după ce Diana a divorțat de Charles și nu mai făcea parte din Familia Regală din Marea Britanie.

De ce purta Prințesa Diana genți plic atât de des

Atunci când „Prințesa Inimilor” purta rochii cu decolteu adânc, opta pentru o geantă plic pentru un motiv clar. Ea ținea geanta plic în dreptul bustului atunci când ieșea din mașină sau se apleca.

Astfel, ea se asigura că paparazzi nu puteau surprinde imagini compromițătoare, pentru că își acoperea decolteul când ieșea din mașină. 

Potrivit lui Anya Hindmarch, un designer de lux din Marea Britanie ce a lucrat cu Prințesa de Wales, Diana avea și o denumire amuzantă pentru micile poșete.

Reclamă

Obișnuiam să râdem când cream ceea ce ea numea „gențile pentru decolteu”, mici poșete din satin pe care le folosea pentru a-și acoperi decolteul atunci când ieșea din mașini.

– Andy Hindmarch

Potrivit acesteia, Diana era „o clientă fidelă și foarte amuzantă…venea la noi fără gărzi de corp sau pretenții”. Prințesa Diana purta și mai des genți plic la jumătatea anilor 90, când se îmbrăca în ținute mai decoltate. 

Potrivit experților, acest mic truc demonstra că Prințesa Diana avea în continuare rețineri, chiar și când opta pentru ținute mai mulate sau decoltate.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințesa Diana a avut o apariție spectaculoasă la spectacolul Swan Lake, într-o rochie albastră scurtă, pantofi toc în aceeași nuanță și o geantă plic micuță pe care a folosit-o pentru a-și acoperi decolteul. Ea ieșea din mașină
Rochia albastră pe care a purtat-o Diana la spectacolul Swan Lake e una dintre cele mai cunoscute ținute ale sale / Getty Images

„E, posibil, un indiciu privind modestia și timiditatea ei. Că se prezenta într-un anumit fel,” a declara Camilla Tominey, expert în Familia Regală din Marea Britanie. 

Cum își folosesc gențile Kate Middleton și Regina Elisabeta a II-a 

Prințesa Diana a fost una dintre cele mai fotografiate membre ale Familiei Regale, mai ales în perioada 1980 – 1990. Ea avea o colecție impresionantă de genți. Printre preferatele ei se numărau gențile plic tocmai pentru că le putea folosi pentru a evita pozele care nu o avantajau. 

În timp ce unii fani nu știu exact de ce purta Prințesa Diana genți plic atât de des, ea nu era singura membră a Familiei Regale ce folosea poșetele și cu un scop secret. 

Potrivit Today, Kate Middleton își ține geanta cu ambele mâini, în fața ei. Ea folosește trucul pentru a evita strângerile de mână stângace la evenimente publice.

Și Regina Elisabeta a II-a își folosește geanta într-un mod inedit. Pentru a trimite mesaje secrete angajaților săi. 

De obicei, Regina poartă geanta pe mâna stângă. Dacă vrea să fie „salvată” de la o conversație, își mută geanta pe mâna dreaptă. Mișcarea alertează gărzile de corp și angajații Reginei. Aceștia intervin și o ajută pe aceasta să încheie conversația într-un mod elegant. 

„Atunci când cineva e atât de cunoscut și atât de fotografiat, cum se prezintă și ce poartă devin la fel de emblematice ca cea persoană,” a continuat Tominey.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ben Affleck de mână cu Jennifer Lopez în timp ce fac cumpărături din Paris
Divertisment
Ce cadou de nuntă au primit Ben Affleck și Jennifer Lopez de la Jennifer Garner. Fosta soție a actorului a făcut un gest neașteptat
Nunta artistei Jennifer Lopez a ținut zile la rând primele pagini ale presei internaționale. Vedeta s-a bucurat de o ceremonie restrânsă pe care a organizat-o în mare secret alături de soțul său, Ben Affleck....
2
Ducii de Cambridge, la Wimbledon, în haine elegante
Divertisment
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton. Imaginile în care se distrează la petreceri au strâns peste 4 milioane de vizualizări
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton a fost comentat de multe persoane. Imaginile cu cei doi, în timp ce se distrează, cel mai probabil în facultate, au fost vizionate de milioane de...
3
Vlad Gherman, îmbrăcat casual, la Roata Vedetelor
Divertisment
Vlad Gherman a spus totul despre el. Detaliile pe care puțini le știu despre celebrul actor
Vlad Gherman a intrat în lumina reflectoarelor încă din adolescență și s-a făcut remarcat în serialele produse de Ruxandra Ion. În paralel a cucerit inimile tinerilor din România atunci când a cântat în trupa...
4
Un cristal pe masa unei ghicitoare în cărți
Horoscop
Bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață. Ce cristale trebuie să porți
Purtarea acestor bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață îți poate schimba cu adevărat planurile de viitor. De la inele care îți iau ochii la brățări fine ce pot fi purtate doar în...
5
Ramona Olaru, fotografie lângă roata de la Roata Vedetelor
Divertisment
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ce o deranjează cel mai mult la actualul ei partener
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ea a filmat a doua ediție a show-ului difuzat în exclusivitate pe Antena PLAY, Roata Vedetelor. Pentru că și-a dorit să răspundă la toate întrebările,...
PARTENERI
×