Reclamă

De ce purta Prințesa Diana genți plic atât de des. Rolul secret al poșetelor pentru „Prințesa Inimilor”

Mulți fani ai Familiei Regale din Marea Britanie nu știu de ce purta Prințesa Diana genți plic atât de des. Aceste accesorii aveau un rol secret pentru „Prințesa Inimilor”.

Publicat: 1 noiembrie 2021, 8:04

Ținutele Prințesei Diana continuă să fascineze publicul. Un accesoriu pe care l-a purtat foarte des a atras atenția tuturor. Diana obișnuia să poarte o mică geantă plic, asortată la ținutele ei care atrag atenția, scrie Today. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Micile poșete nu erau doar o parte importantă a stilului său vestimentar, dar îndeplineau un rol foarte important, mai ales după ce Diana a divorțat de Charles și nu mai făcea parte din Familia Regală din Marea Britanie.

De ce purta Prințesa Diana genți plic atât de des

Atunci când „Prințesa Inimilor” purta rochii cu decolteu adânc, opta pentru o geantă plic pentru un motiv clar. Ea ținea geanta plic în dreptul bustului atunci când ieșea din mașină sau se apleca.

Astfel, ea se asigura că paparazzi nu puteau surprinde imagini compromițătoare, pentru că își acoperea decolteul când ieșea din mașină. 

Potrivit lui Anya Hindmarch, un designer de lux din Marea Britanie ce a lucrat cu Prințesa de Wales, Diana avea și o denumire amuzantă pentru micile poșete.

Reclamă

Obișnuiam să râdem când cream ceea ce ea numea „gențile pentru decolteu”, mici poșete din satin pe care le folosea pentru a-și acoperi decolteul atunci când ieșea din mașini.

– Andy Hindmarch

Potrivit acesteia, Diana era „o clientă fidelă și foarte amuzantă…venea la noi fără gărzi de corp sau pretenții”. Prințesa Diana purta și mai des genți plic la jumătatea anilor 90, când se îmbrăca în ținute mai decoltate. 

Potrivit experților, acest mic truc demonstra că Prințesa Diana avea în continuare rețineri, chiar și când opta pentru ținute mai mulate sau decoltate.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințesa Diana a avut o apariție spectaculoasă la spectacolul Swan Lake, într-o rochie albastră scurtă, pantofi toc în aceeași nuanță și o geantă plic micuță pe care a folosit-o pentru a-și acoperi decolteul. Ea ieșea din mașină
Rochia albastră pe care a purtat-o Diana la spectacolul Swan Lake e una dintre cele mai cunoscute ținute ale sale / Getty Images

„E, posibil, un indiciu privind modestia și timiditatea ei. Că se prezenta într-un anumit fel,” a declara Camilla Tominey, expert în Familia Regală din Marea Britanie. 

Cum își folosesc gențile Kate Middleton și Regina Elisabeta a II-a 

Prințesa Diana a fost una dintre cele mai fotografiate membre ale Familiei Regale, mai ales în perioada 1980 – 1990. Ea avea o colecție impresionantă de genți. Printre preferatele ei se numărau gențile plic tocmai pentru că le putea folosi pentru a evita pozele care nu o avantajau. 

În timp ce unii fani nu știu exact de ce purta Prințesa Diana genți plic atât de des, ea nu era singura membră a Familiei Regale ce folosea poșetele și cu un scop secret. 

Potrivit Today, Kate Middleton își ține geanta cu ambele mâini, în fața ei. Ea folosește trucul pentru a evita strângerile de mână stângace la evenimente publice.

Și Regina Elisabeta a II-a își folosește geanta într-un mod inedit. Pentru a trimite mesaje secrete angajaților săi. 

De obicei, Regina poartă geanta pe mâna stângă. Dacă vrea să fie „salvată” de la o conversație, își mută geanta pe mâna dreaptă. Mișcarea alertează gărzile de corp și angajații Reginei. Aceștia intervin și o ajută pe aceasta să încheie conversația într-un mod elegant. 

„Atunci când cineva e atât de cunoscut și atât de fotografiat, cum se prezintă și ce poartă devin la fel de emblematice ca cea persoană,” a continuat Tominey.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie într-o rochie neagră, cu trenă
Horoscop
Zodii care au probleme cu gestionarea furiei. Nativii care își pierd repede controlul
Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni par să aibă probleme cu încrederea în sine? Ei bine, se pare că astrologia ar putea avea câteva răspunsuri. Ai mai jos o listă cu zodii care...
2
Îndrăgostiți care zâmbesc și se țin în brațe pe un fundal gri
Horoscop
Compatibilitatea astrologică. Ce zodii se potrivesc cel mai bine împreună
Atunci când te întrebi dacă te potrivești cu o zodie anume este important să cunoști anumite trăsături de personalitate. Compatibilitatea astrologică este mult mai complicată decât să întrebi pe cineva în ce dată s-a...
3
Ghiocei plantați în pământ, înfloriți
Horoscop
Spune-mi ce floare ești ca să-ți spun cine ești. Limbajul simbolic al zodiacului floral
Ești ghiocel sau trandafir? Ziua de naștere este asociată cu diferite simboluri, inclusiv florile, care vorbesc despre personalitatea ta și poate chiar despre viitorul tău. Florile asociate cu luna ta de naștere ne spun...
4
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
5
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
PARTENERI
×