Reclamă

De ce purta Prințesa Diana genți plic atât de des. Rolul secret al poșetelor pentru „Prințesa Inimilor”

Mulți fani ai Familiei Regale din Marea Britanie nu știu de ce purta Prințesa Diana genți plic atât de des. Aceste accesorii aveau un rol secret pentru „Prințesa Inimilor”.

Publicat: 1 noiembrie 2021, 8:04

Ținutele Prințesei Diana continuă să fascineze publicul. Un accesoriu pe care l-a purtat foarte des a atras atenția tuturor. Diana obișnuia să poarte o mică geantă plic, asortată la ținutele ei care atrag atenția, scrie Today. 

Micile poșete nu erau doar o parte importantă a stilului său vestimentar, dar îndeplineau un rol foarte important, mai ales după ce Diana a divorțat de Charles și nu mai făcea parte din Familia Regală din Marea Britanie.

De ce purta Prințesa Diana genți plic atât de des

Atunci când „Prințesa Inimilor” purta rochii cu decolteu adânc, opta pentru o geantă plic pentru un motiv clar. Ea ținea geanta plic în dreptul bustului atunci când ieșea din mașină sau se apleca.

Astfel, ea se asigura că paparazzi nu puteau surprinde imagini compromițătoare, pentru că își acoperea decolteul când ieșea din mașină. 

Potrivit lui Anya Hindmarch, un designer de lux din Marea Britanie ce a lucrat cu Prințesa de Wales, Diana avea și o denumire amuzantă pentru micile poșete.

Reclamă

Obișnuiam să râdem când cream ceea ce ea numea „gențile pentru decolteu”, mici poșete din satin pe care le folosea pentru a-și acoperi decolteul atunci când ieșea din mașini.

– Andy Hindmarch

Potrivit acesteia, Diana era „o clientă fidelă și foarte amuzantă…venea la noi fără gărzi de corp sau pretenții”. Prințesa Diana purta și mai des genți plic la jumătatea anilor 90, când se îmbrăca în ținute mai decoltate. 

Potrivit experților, acest mic truc demonstra că Prințesa Diana avea în continuare rețineri, chiar și când opta pentru ținute mai mulate sau decoltate.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințesa Diana a avut o apariție spectaculoasă la spectacolul Swan Lake, într-o rochie albastră scurtă, pantofi toc în aceeași nuanță și o geantă plic micuță pe care a folosit-o pentru a-și acoperi decolteul. Ea ieșea din mașină
Rochia albastră pe care a purtat-o Diana la spectacolul Swan Lake e una dintre cele mai cunoscute ținute ale sale / Getty Images

„E, posibil, un indiciu privind modestia și timiditatea ei. Că se prezenta într-un anumit fel,” a declara Camilla Tominey, expert în Familia Regală din Marea Britanie. 

Cum își folosesc gențile Kate Middleton și Regina Elisabeta a II-a 

Prințesa Diana a fost una dintre cele mai fotografiate membre ale Familiei Regale, mai ales în perioada 1980 – 1990. Ea avea o colecție impresionantă de genți. Printre preferatele ei se numărau gențile plic tocmai pentru că le putea folosi pentru a evita pozele care nu o avantajau. 

În timp ce unii fani nu știu exact de ce purta Prințesa Diana genți plic atât de des, ea nu era singura membră a Familiei Regale ce folosea poșetele și cu un scop secret. 

Potrivit Today, Kate Middleton își ține geanta cu ambele mâini, în fața ei. Ea folosește trucul pentru a evita strângerile de mână stângace la evenimente publice.

Și Regina Elisabeta a II-a își folosește geanta într-un mod inedit. Pentru a trimite mesaje secrete angajaților săi. 

De obicei, Regina poartă geanta pe mâna stângă. Dacă vrea să fie „salvată” de la o conversație, își mută geanta pe mâna dreaptă. Mișcarea alertează gărzile de corp și angajații Reginei. Aceștia intervin și o ajută pe aceasta să încheie conversația într-un mod elegant. 

„Atunci când cineva e atât de cunoscut și atât de fotografiat, cum se prezintă și ce poartă devin la fel de emblematice ca cea persoană,” a continuat Tominey.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu ochii căprui pentru a ilustra ce spune despre tine culoarea ochilor
Timp liber
Ce spune despre tine culoarea ochilor. Tipul de personalitate pe care îl poți avea
Te-ai întrebat vreodată ce spune culoarea ochilor despre tine? Se spune că ochii sunt oglinda sufletului, motiv pentru care mulți specialiști sunt de părere că aceștia pot determina anumite aspecte care țin de personalitatea...
2
O tânără care doarme în mai multe poziții într-un colaj animat
Timp liber
Ce spune despre tine poziția în care dormi. Tipul de personalitate pe care îl poți avea
Te-ai întrebat vreodată ce spune despre tine poziția în care dormi? Experții spun că aceste mici detalii ar putea scoate la iveală lucruri mai puțin cunoscute despre personalitatea ta. Te invităm să afli care...
3
O femeie frumoasăc are stă cu o cremă albă pe față la o procedură cosmetică pentru a ilustra de ce apar punctele de grăsime pe față
Frumusețe
De ce apar punctele de grăsime pe față. Sfaturi utile pentru a scăpa de ele
Punctele de grăsime mai sunt cunoscute sub denumirea de milia. Acestea sunt întâlnite la persoanele de toate vârstele și pot apărea din diferite cauze. Hai să aflăm împreună de ce apar punctele de grăsime...
4
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie mov, lungă, stă în pădure
Horoscop
Top 3 zodii de bărbați care știu să iubească cu adevărat o femeie
Nu este ușor să alcătuiești un top 3 zodii de bărbați care știu să iubească cu adevărat o femeie, însă atunci când ai ajutorul specialiștilor, totul devine mai ușor. Dacă te-ai întrebat vreodată ce...
5
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie lungă stă în pădure cu un cal
Horoscop
Ce tunsori ți se potrivesc, în funcție de zodie
Dacă vrei să știi ce tunsori ți se potrivesc în funcție de zodie, acest articol îți vine cu siguranță în ajutor. Alegerea unei noi schimbări de look nu este niciodată ușoară, mai ales atunci...
PARTENERI
×