Reclamă

De ce purta Prințesa Diana genți plic atât de des. Rolul secret al poșetelor pentru „Prințesa Inimilor”

Mulți fani ai Familiei Regale din Marea Britanie nu știu de ce purta Prințesa Diana genți plic atât de des. Aceste accesorii aveau un rol secret pentru „Prințesa Inimilor”.

Publicat: 1 noiembrie 2021, 8:04

Ținutele Prințesei Diana continuă să fascineze publicul. Un accesoriu pe care l-a purtat foarte des a atras atenția tuturor. Diana obișnuia să poarte o mică geantă plic, asortată la ținutele ei care atrag atenția, scrie Today. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Micile poșete nu erau doar o parte importantă a stilului său vestimentar, dar îndeplineau un rol foarte important, mai ales după ce Diana a divorțat de Charles și nu mai făcea parte din Familia Regală din Marea Britanie.

De ce purta Prințesa Diana genți plic atât de des

Atunci când „Prințesa Inimilor” purta rochii cu decolteu adânc, opta pentru o geantă plic pentru un motiv clar. Ea ținea geanta plic în dreptul bustului atunci când ieșea din mașină sau se apleca.

Astfel, ea se asigura că paparazzi nu puteau surprinde imagini compromițătoare, pentru că își acoperea decolteul când ieșea din mașină. 

Potrivit lui Anya Hindmarch, un designer de lux din Marea Britanie ce a lucrat cu Prințesa de Wales, Diana avea și o denumire amuzantă pentru micile poșete.

Reclamă

Obișnuiam să râdem când cream ceea ce ea numea „gențile pentru decolteu”, mici poșete din satin pe care le folosea pentru a-și acoperi decolteul atunci când ieșea din mașini.

– Andy Hindmarch

Potrivit acesteia, Diana era „o clientă fidelă și foarte amuzantă…venea la noi fără gărzi de corp sau pretenții”. Prințesa Diana purta și mai des genți plic la jumătatea anilor 90, când se îmbrăca în ținute mai decoltate. 

Potrivit experților, acest mic truc demonstra că Prințesa Diana avea în continuare rețineri, chiar și când opta pentru ținute mai mulate sau decoltate.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințesa Diana a avut o apariție spectaculoasă la spectacolul Swan Lake, într-o rochie albastră scurtă, pantofi toc în aceeași nuanță și o geantă plic micuță pe care a folosit-o pentru a-și acoperi decolteul. Ea ieșea din mașină
Rochia albastră pe care a purtat-o Diana la spectacolul Swan Lake e una dintre cele mai cunoscute ținute ale sale / Getty Images

„E, posibil, un indiciu privind modestia și timiditatea ei. Că se prezenta într-un anumit fel,” a declara Camilla Tominey, expert în Familia Regală din Marea Britanie. 

Cum își folosesc gențile Kate Middleton și Regina Elisabeta a II-a 

Prințesa Diana a fost una dintre cele mai fotografiate membre ale Familiei Regale, mai ales în perioada 1980 – 1990. Ea avea o colecție impresionantă de genți. Printre preferatele ei se numărau gențile plic tocmai pentru că le putea folosi pentru a evita pozele care nu o avantajau. 

În timp ce unii fani nu știu exact de ce purta Prințesa Diana genți plic atât de des, ea nu era singura membră a Familiei Regale ce folosea poșetele și cu un scop secret. 

Potrivit Today, Kate Middleton își ține geanta cu ambele mâini, în fața ei. Ea folosește trucul pentru a evita strângerile de mână stângace la evenimente publice.

Și Regina Elisabeta a II-a își folosește geanta într-un mod inedit. Pentru a trimite mesaje secrete angajaților săi. 

De obicei, Regina poartă geanta pe mâna stângă. Dacă vrea să fie „salvată” de la o conversație, își mută geanta pe mâna dreaptă. Mișcarea alertează gărzile de corp și angajații Reginei. Aceștia intervin și o ajută pe aceasta să încheie conversația într-un mod elegant. 

„Atunci când cineva e atât de cunoscut și atât de fotografiat, cum se prezintă și ce poartă devin la fel de emblematice ca cea persoană,” a continuat Tominey.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×