Reclamă

De ce purta Prințesa Diana genți plic atât de des. Rolul secret al poșetelor pentru „Prințesa Inimilor”

Mulți fani ai Familiei Regale din Marea Britanie nu știu de ce purta Prințesa Diana genți plic atât de des. Aceste accesorii aveau un rol secret pentru „Prințesa Inimilor”.

Publicat: 1 noiembrie 2021, 8:04

Ținutele Prințesei Diana continuă să fascineze publicul. Un accesoriu pe care l-a purtat foarte des a atras atenția tuturor. Diana obișnuia să poarte o mică geantă plic, asortată la ținutele ei care atrag atenția, scrie Today. 

Micile poșete nu erau doar o parte importantă a stilului său vestimentar, dar îndeplineau un rol foarte important, mai ales după ce Diana a divorțat de Charles și nu mai făcea parte din Familia Regală din Marea Britanie.

De ce purta Prințesa Diana genți plic atât de des

Atunci când „Prințesa Inimilor” purta rochii cu decolteu adânc, opta pentru o geantă plic pentru un motiv clar. Ea ținea geanta plic în dreptul bustului atunci când ieșea din mașină sau se apleca.

Astfel, ea se asigura că paparazzi nu puteau surprinde imagini compromițătoare, pentru că își acoperea decolteul când ieșea din mașină. 

Potrivit lui Anya Hindmarch, un designer de lux din Marea Britanie ce a lucrat cu Prințesa de Wales, Diana avea și o denumire amuzantă pentru micile poșete.

Reclamă

Obișnuiam să râdem când cream ceea ce ea numea „gențile pentru decolteu”, mici poșete din satin pe care le folosea pentru a-și acoperi decolteul atunci când ieșea din mașini.

– Andy Hindmarch

Potrivit acesteia, Diana era „o clientă fidelă și foarte amuzantă…venea la noi fără gărzi de corp sau pretenții”. Prințesa Diana purta și mai des genți plic la jumătatea anilor 90, când se îmbrăca în ținute mai decoltate. 

Potrivit experților, acest mic truc demonstra că Prințesa Diana avea în continuare rețineri, chiar și când opta pentru ținute mai mulate sau decoltate.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințesa Diana a avut o apariție spectaculoasă la spectacolul Swan Lake, într-o rochie albastră scurtă, pantofi toc în aceeași nuanță și o geantă plic micuță pe care a folosit-o pentru a-și acoperi decolteul. Ea ieșea din mașină
Rochia albastră pe care a purtat-o Diana la spectacolul Swan Lake e una dintre cele mai cunoscute ținute ale sale / Getty Images

„E, posibil, un indiciu privind modestia și timiditatea ei. Că se prezenta într-un anumit fel,” a declara Camilla Tominey, expert în Familia Regală din Marea Britanie. 

Cum își folosesc gențile Kate Middleton și Regina Elisabeta a II-a 

Prințesa Diana a fost una dintre cele mai fotografiate membre ale Familiei Regale, mai ales în perioada 1980 – 1990. Ea avea o colecție impresionantă de genți. Printre preferatele ei se numărau gențile plic tocmai pentru că le putea folosi pentru a evita pozele care nu o avantajau. 

În timp ce unii fani nu știu exact de ce purta Prințesa Diana genți plic atât de des, ea nu era singura membră a Familiei Regale ce folosea poșetele și cu un scop secret. 

Potrivit Today, Kate Middleton își ține geanta cu ambele mâini, în fața ei. Ea folosește trucul pentru a evita strângerile de mână stângace la evenimente publice.

Și Regina Elisabeta a II-a își folosește geanta într-un mod inedit. Pentru a trimite mesaje secrete angajaților săi. 

De obicei, Regina poartă geanta pe mâna stângă. Dacă vrea să fie „salvată” de la o conversație, își mută geanta pe mâna dreaptă. Mișcarea alertează gărzile de corp și angajații Reginei. Aceștia intervin și o ajută pe aceasta să încheie conversația într-un mod elegant. 

„Atunci când cineva e atât de cunoscut și atât de fotografiat, cum se prezintă și ce poartă devin la fel de emblematice ca cea persoană,” a continuat Tominey.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×