Reclamă

Kitty Spencer nu a purtat tiara Prințesei Diana la nunta cu Michael Lewis. Care este motivul

Kitty Spencer, nepoata regretatei prințese Diana, a purtat nu mai puțin de cinci rochii diferite pentru celebrarea nunții ei fastuoase la Villa Aldobrandini din Roma. Cu toate acestea, Kitty Spencer nu a purtat tiara Prințesei Diana la nunta cu Michael Lewis.

Publicat: 29 iulie 2021, 8:41

Modelul în vârstă de 30 de ani a uimit pe toată lumea după ce a anunțat că se căsătorește cu un bărbat în vârstă de 62 de ani. Michael Lewis este un multimilionar cu 5 ani mai mare decât tatăl său, fratele lui Lady Di, Earl Spencer. Kitty Spencer a profitat de această ocazie a nunții pentru a-și prezenta rolul de ambasador global al unui brand de lux, scrie PageSix.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kitty Spencer nu a purtat tiara Prințesei Diana

Fiecare rochie, de la cea în stil victorian, până la un model potrivit pentru cocktail, a fost creată de casa de modă italiană Dolce&Gabanna.

Stefano Gabanna a declarat că alegerile miresei au fost parțial influențate de dragostea ei pentru frumoasa Italie. Dar și de originile sale englezești: „Și, ca toți englezii, are o mare pasiune pentru tot felul de flori”. Acest lucru a fost dovedit de faptul că la una dintre rochii a purtat pe cap o coroniță din flori naturale.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Total suprinzătoare a fost și decizia lui Kitty Spencer de a lua o pauză de la tradiția de familie. Ea nu a purtat „Spencer Tiara”, coroana pe care Prințesa Diana a purtat-o pe când avea numai 20 de ani, în ziua în care s-a căsătorit cu Prințul Charles. Acest lucru i-a uimit pe toți. De ce? Mai ales pentru că Kitty este primul copil al lui Earl Spencer. Toți se așteptau să ducă tradiția mai departe.

Tiara încrustată cu diamante a fost realizată de renumitul bijutier britanic Garrard în anii 1930. Pe lângă Prințesa Diana, coroana a mai fost purtată și de surorile mai mari ale lui Lady Di, Lady Sarah Spencer și Lady Jane Spencer, în ziua nunții lor. Mama lui Kitty Spencer, Victoria, a purtat-o în ziua nunții sale cu Earl Spencer în 1989. Cei doi au divorțat ulterior.

Earl Spencer a fost foarte afectat de decesul Prințesei Diana. De mai multe ori a acuzat Familia Regală Britanică de trecerea în neființă a surorii sale.

Reclamă

Care este motivul pentru care nu a dus tradiția mai departe

Nu a fost explicat motivul pentru care s-a renunțat la purtarea tiarei. Unii membri ai clasei superioare britanice speculează că ar fi fost vorba de durerea cauzată de moartea prematură a Dianei. Este posibil de asemenea să fie vorba și despre dizolvarea căsătoriei părinților săi. Un alt detaliu care a atras atenția în ziua nunții lui Kitty cu Michael este faptul că la eveniment nu a participat tatăl său. Earl Spencer a rămas în Anglia, la moșia sa din Althorp.

Sursele publicațiilor spun că lipsa sa a fost din cauza unei răni la umăr pe care a suferit-o recent. O altă posibilă cauză e reticența în a se supune legilor italiene. Cei ce intră în țară trebuie să se izoleze timp de cinci zile la sosire.

Alți absenți notabili au fost verii primari ai lui Spencer, Prințul William și Prințul Harry. Mireasa a fost invitată la nunțile lor din 2012 și 2018. Prințul Harry nu a participat pentru că se ocupă îndeaproape de micuța sa Lilibet. Fratele său mai mare, Prințul William, era probabil ocupat cu îndatoriri regale în Marea Britanie.

Cu ce se ocupă Kitty Spencer

Kitty Spencer a crescut departe de ochii presei în Africa de Sud. Și-a început cariera de model în anul 2009, când a apărut pe coperta revistei Tatler.

Aceasta a început să se întâlnească cu Michael Lewis în anul 2018. Relația lor a fost făcută publică în 2019. Bărbatul a cerut-o în căsătorie cu un inel în valoare de 430 000 de dolari, înainte de Crăciun, în 2019.

Kitty Spencer își protejează cât mai mult relația și refuză să vorbească în interviurile ei despre Michael Lewis: „Aștept cu nerăbdare o viață la domiciliu cu adevărat fericită. O căsătorie fericită și copii fericiți. Și mă simt foarte împăcată că lucrurile se desfășoară așa cum ar trebui”, a declarat ea în luna mai pentru Town & Country.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×