Reclamă

Camilla Parker Bowles a împlinit 74 de ani. Ce mesaje i-au transmis membrii Familiei Regale Britanice

Camilla Parker Bowles a împlinit 74 de ani pe data de 17 iulie 2021. Mai mulți membrii ai Familiei Regale Britanice i-au scris mesaje frumoase și emoționante cu ocazia aniversării sale.

Publicat: 19 iulie 2021, 12:12

Primii care i-au făcut urări Ducesei de Cornwall au fost Kate și Prințul William: "Îi dorim Ducesei de Cornwall o zi de naștere fericită azi", iar postarea a fost făcută pe contul de Instagram al lor. Și Regina Elisabeta a trimis pe Twitter același mesaj, scrie USMagazine.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camilla Parker Bowles a împlinit 74 de ani

Pe contul comun de Instagram pe care Camilla și Prințul Charles îl au a apărut un mesaj în care au mulțumit celor care i-au urat la mulți ani: „Mulțumim pentru toate urările de ziua de naștere a Ducesei de Cornwall”.

Camilla Parker Bowles și Prințul Charles în vârstă de 72 de ani s-au căsătorit în anul 2005, luna aprilie. Au organizat o ceremonie civilă la Windsor Guildhall pentru a-și oficializa relația. Prințul Charles a fost căsătorit anterior cu Prințesa Diana. Cei doi au avut o relație din anul 1981 până în 1996. Charles și Diana au împreună doi copii, Prințul William, în vâsrtă de 39 de ani și Prințul Harry.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Camilla a mai fost și ea căsătorită anterior cu Andrew Parker Bowles în anul 1973. Au împreună un fiu, Tom, de 46 de ani, și o fiică, Laura, de 43 de ani. Camilla și Andrew s-au despărțit în anul 1995.

În anul 1999, Prințul Charles și Camilla au avut prima apariție în public. S-au mutat în Clarence House patru ani mai târziu, iar viitorul rege a cerut-o în căsătorie în anul 2005. La ceremonia de căsătorie, marii absenți au fost Regina Elisabeta și Prințul Philip. Cei doi s-au alăturat mai târziu recepției mirilor de la Castelul Windsor.

Să câștige aprobarea publicului a fost o adevărată provocare pentru cei, a spus Prințul Charles pentru CNN în anul 2015: „Cred că a strălucit prin felul în care a abordat toate aceste lucruri. Este minunat să ai pe cineva care simți că te înțelege și vrea să te încurajeze. Se distrează atunci când iau prea în serios lucrurile. Toate aceste lucruri ajută.”

Reclamă

Simon Dorante-Day susține că e fiul Prințului Charles și al Camillei

Camilla și Prințul Charles și-au sărbătorit anul trecut cea de-a 15 aniversare. Ei au publicat o fotografie de familie pe care au realizat-o în carantină, alături de câinii lor Bluebell și Beth.

Simon Dorante-Day este un bărbat din Queensland, care spune că e fiul secret al Prințului Charles și al Camillei Parker Bowles. El a ținut recent primele pagini ale tabloidelor cu afirmațiile sale.

Acesta este de profesie inginer și s-a stabilit în Australia după ce a fost adoptat. El a apărut recent la emisiunea Sunrise susținând că fiul său seamănă izbitor cu Regina Elisabeta a II-a când era tânără. El vrea să demonstreze cu orice preț că fiul său, Liam, de 14 ani, seamănă foarte bine cu Regina Elisabeta. De asemenea susține că fiica sa, are multe din trăsăturile Prințesei Charlotte și ale Prințului William.

Au existat o mulțime de speculații pe această temă. Chiar gazdele emisiunii unde și-a spus povestea au susținut că e posibil să nu fie adevărat, mai ales că el s-a născut în anul 1965, iar Camilla și Prințul Charles s-au cunoscut în anul 1970. Dorante-Day susține că bunica sa este cea care i-a dat toate aceste informații. Acesta a afirmat că va cere ajutorul în instanță.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×