Reclamă

Fiul secret al Prințului Charles și al Camillei, uimit de asemănarea cu Familia Regală Britanică

Un bărbat din Queensland, Simon Dorante-Day, crede că este fiul secret al Prințului Charles și al Camillei Parker Bowles. Acesta a spus că a fost uimit de o serie de noi fotografii care îl leagă pe el și copiii săi de membrii Familiei Regale Britanice.

Publicat: 19 mai 2021, 10:15

Simon Dorante-Day a ținut primele pagini ale publicațiilor din întreaga lume de când a afirmat în public că este fiul secret al Prințului Charles și al Camillei Parker Bowles. Acum, o serie de noi fotografii cu Prințesa Charlotte, Prințul Charles, Prințul William, care au fost obținute de observatorii regali, creează un val de discuții pe social media.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul secret al Prințului Charles și al Camillei

Imaginea care a atras cea mai mare atenție este cea cu Prințesa Charlotte. În special, o comparație între Prințesa Charlotte și fiica lui Dorante-Day, Meriam, a stârnit interesul multora din cauza „asemănării izbitoare”. Mai multe fotografii ale fiului lui Dorante-Day, Liam, au fost puse alături de Prințul Charles și, de asemenea, alături de Prințul Andrew, i-au surprins pe mulți. Un observator regal chiar a comentat că ” asemănarea nu se poate nega”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Comparațiile făcute de observatorii regali

Reclamă

Dorante-Day a spus pentru 7NEWS.com.au că și el continuă să fie surprins de asemănarea izbitoare dintre copiii săi și diferiți membri ai Familiei Regale Britanice: „Comparația dintre Liam și Prințului Charles chiar m-a susprins”, a spus el.

Dorante Day a fost că fotografiile sunt destul de convingătoare. El consideră că este greu să te uiți la ele fără să vezi asemănarea: „Cea cu Prințesa Charlotte și Meriam a noastră, te pune pe gânduri. Întotdeauna am avut oameni în jurul nostru care ne-au spus cât de mult seamănă cu Charlotte. Chiar și oameni care nu au știut despre trecutul nostru”.

Acesta și-a completat declarația și chiar a spus că asemănările sunt fascinante și cu siguranță le oferă oamenilor de gândit.

Reclamă

La o comparație foto a lui Dorante Day cu Prințul Charles și Camilla, oamenii au început să comenteze și chiar au spus că anumite detalii ale feței le-a moștenit fără doar și poate: „Trebuie să spun că zona de deasupra buzei superioare este tipică Windsor, pentru toți copiii, inclusiv pentru tine, Simon”, „Este uimitor cât de mult semănați tu și copiii tăi cu Familia Regală Britanică. Îți doresc mult noroc și sper că adevărul va ieși la iveală”.

Așa cum se știe, Prințul Charles este un membru extrem de discret al Familiei Regale Britanice. Acesta a impresionat mereu la fiecare apariție în public cu eleganța sa. Printre bijuteriile cu care a atras atenția, Prințului Charles are un inel cu sigiliu care datează încă de pe vremea Noului Testament.

Cine este Simon Charles Dorante-Day

Dorante-Day s-a născut pe 5 aprilie 1966, în Gosport, Portsmouth, în Marea Britanie. La vârsta de opt luni, a fost adoptat de un cuplu local pe nume Karen și David Day. Bunicii săi adoptivi, Winifred și Ernest Bowlden, lucraseră amândoi pentru Regină și Prințul Philip într-una din gospodăriile lor regale. Ernest Bowlden a primit un premiu al Serviciului Imperial pentru munca în slujba Majestății Sa. Bunica lui Dorante-Day i-a spus de multe ori că este copilul lui Camilla și Charles: „Nu doar a sugerat asta, ci mi-a spus direct”.

Cercetările lui Dorante-Day i-au arătat că Charles și Camilla au devenit apropiați pentru prima dată în 1965. El susține că luni mai târziu, înainte de nașterea sa, Camilla a dispărut de pe scena socială a Marii Britanii. Acest lucru s-a întâmplat timp de cel puțin nouă luni. În tot acest timp ce Charles a fost trimis în Australia. Un istoric a susținut că numele părinților enumerați pe certificatul său de naștere erau „fictive”.

Dorante-Day susține că Camilla l-a păstrat până la vârsta de opt luni. El susține că aceasta s-a folosit de alți membrii ai Familiei Regale și de ofițeri de protecție pentru a-l ascunde.

Dorante-Day a spus că are amintiri despre faptul că a fost dus în case din jurul Portsmouth în copilărie. Acolo avea să petreacă timp cu femeia despre care crede că era Camilla. Ofițerii de protecție și părinții săi adoptivi așteptau afară. Dorante-Day a spus că prenumele sale, Simon Charles, i-au fost date de părinții săi biologici: „Mama mea adoptivă mi-a spus că a fost o condiție a adopției ca numele meu, Simon Charles, să rămână același. Charles și Camilla aveau atunci un prieten apropiat numit Simon.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×