Reclamă

Fiul secret al Prințului Charles și al Camillei, uimit de asemănarea cu Familia Regală Britanică

Un bărbat din Queensland, Simon Dorante-Day, crede că este fiul secret al Prințului Charles și al Camillei Parker Bowles. Acesta a spus că a fost uimit de o serie de noi fotografii care îl leagă pe el și copiii săi de membrii Familiei Regale Britanice.

Publicat: 19 mai 2021, 10:15

Simon Dorante-Day a ținut primele pagini ale publicațiilor din întreaga lume de când a afirmat în public că este fiul secret al Prințului Charles și al Camillei Parker Bowles. Acum, o serie de noi fotografii cu Prințesa Charlotte, Prințul Charles, Prințul William, care au fost obținute de observatorii regali, creează un val de discuții pe social media.

Fiul secret al Prințului Charles și al Camillei

Imaginea care a atras cea mai mare atenție este cea cu Prințesa Charlotte. În special, o comparație între Prințesa Charlotte și fiica lui Dorante-Day, Meriam, a stârnit interesul multora din cauza „asemănării izbitoare”. Mai multe fotografii ale fiului lui Dorante-Day, Liam, au fost puse alături de Prințul Charles și, de asemenea, alături de Prințul Andrew, i-au surprins pe mulți. Un observator regal chiar a comentat că ” asemănarea nu se poate nega”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Comparațiile făcute de observatorii regali

Reclamă

Dorante-Day a spus pentru 7NEWS.com.au că și el continuă să fie surprins de asemănarea izbitoare dintre copiii săi și diferiți membri ai Familiei Regale Britanice: „Comparația dintre Liam și Prințului Charles chiar m-a susprins”, a spus el.

Dorante Day a fost că fotografiile sunt destul de convingătoare. El consideră că este greu să te uiți la ele fără să vezi asemănarea: „Cea cu Prințesa Charlotte și Meriam a noastră, te pune pe gânduri. Întotdeauna am avut oameni în jurul nostru care ne-au spus cât de mult seamănă cu Charlotte. Chiar și oameni care nu au știut despre trecutul nostru”.

Acesta și-a completat declarația și chiar a spus că asemănările sunt fascinante și cu siguranță le oferă oamenilor de gândit.

Reclamă

La o comparație foto a lui Dorante Day cu Prințul Charles și Camilla, oamenii au început să comenteze și chiar au spus că anumite detalii ale feței le-a moștenit fără doar și poate: „Trebuie să spun că zona de deasupra buzei superioare este tipică Windsor, pentru toți copiii, inclusiv pentru tine, Simon”, „Este uimitor cât de mult semănați tu și copiii tăi cu Familia Regală Britanică. Îți doresc mult noroc și sper că adevărul va ieși la iveală”.

Așa cum se știe, Prințul Charles este un membru extrem de discret al Familiei Regale Britanice. Acesta a impresionat mereu la fiecare apariție în public cu eleganța sa. Printre bijuteriile cu care a atras atenția, Prințului Charles are un inel cu sigiliu care datează încă de pe vremea Noului Testament.

Cine este Simon Charles Dorante-Day

Dorante-Day s-a născut pe 5 aprilie 1966, în Gosport, Portsmouth, în Marea Britanie. La vârsta de opt luni, a fost adoptat de un cuplu local pe nume Karen și David Day. Bunicii săi adoptivi, Winifred și Ernest Bowlden, lucraseră amândoi pentru Regină și Prințul Philip într-una din gospodăriile lor regale. Ernest Bowlden a primit un premiu al Serviciului Imperial pentru munca în slujba Majestății Sa. Bunica lui Dorante-Day i-a spus de multe ori că este copilul lui Camilla și Charles: „Nu doar a sugerat asta, ci mi-a spus direct”.

Cercetările lui Dorante-Day i-au arătat că Charles și Camilla au devenit apropiați pentru prima dată în 1965. El susține că luni mai târziu, înainte de nașterea sa, Camilla a dispărut de pe scena socială a Marii Britanii. Acest lucru s-a întâmplat timp de cel puțin nouă luni. În tot acest timp ce Charles a fost trimis în Australia. Un istoric a susținut că numele părinților enumerați pe certificatul său de naștere erau „fictive”.

Dorante-Day susține că Camilla l-a păstrat până la vârsta de opt luni. El susține că aceasta s-a folosit de alți membrii ai Familiei Regale și de ofițeri de protecție pentru a-l ascunde.

Dorante-Day a spus că are amintiri despre faptul că a fost dus în case din jurul Portsmouth în copilărie. Acolo avea să petreacă timp cu femeia despre care crede că era Camilla. Ofițerii de protecție și părinții săi adoptivi așteptau afară. Dorante-Day a spus că prenumele sale, Simon Charles, i-au fost date de părinții săi biologici: „Mama mea adoptivă mi-a spus că a fost o condiție a adopției ca numele meu, Simon Charles, să rămână același. Charles și Camilla aveau atunci un prieten apropiat numit Simon.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022. Trei nativi care se vor bucura de reușite
Pe lista cu cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022 se numără nativii Rac, Balanță și Săgetător. Acești trei nativi vor avea parte de o zi extraordinară pe toate planurile. Zodiile...
2
O femeie frumoasă cu părul lung care ilustrează idei de tunsori la modă în iarna anului 2022
Frumusețe
Tunsori la modă în iarna anului 2022. Cele mai apreciate coafuri din sezonul rece
Sezonul rece este aici și a sosit momentul să te bucuri de o schimbare de look. Te invităm să descoperi câteva idei de tunsori la modă în iarna anului 2022. Vezi care sunt unele...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
4
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
5
O femeie care deschide o cutie primită prin curier
Timp liber
Ce nu e recomandat să cumperi online. De ce e mai bine să mergi în magazine pentru anumite produse
Cumpărăturile online au schimbat modul în care facem achiziții, de la cărți la cadouri pentru ziua de naștere a persoanelor dragi. Este atât de ușor să ai în față o gamă variată de articole...
PARTENERI
×