Fiul secret al Prințului Charles și al Camillei, uimit de asemănarea cu Familia Regală Britanică

Un bărbat din Queensland, Simon Dorante-Day, crede că este fiul secret al Prințului Charles și al Camillei Parker Bowles. Acesta a spus că a fost uimit de o serie de noi fotografii care îl leagă pe el și copiii săi de membrii Familiei Regale Britanice.

Publicat: 19 mai 2021, 10:15 / Actualizat: 19 May 2021, 10:15

Simon Dorante-Day a ținut primele pagini ale publicațiilor din întreaga lume de când a afirmat în public că este fiul secret al Prințului Charles și al Camillei Parker Bowles. Acum, o serie de noi fotografii cu Prințesa Charlotte, Prințul Charles, Prințul William, care au fost obținute de observatorii regali, creează un val de discuții pe social media.

Fiul secret al Prințului Charles și al Camillei

Imaginea care a atras cea mai mare atenție este cea cu Prințesa Charlotte. În special, o comparație între Prințesa Charlotte și fiica lui Dorante-Day, Meriam, a stârnit interesul multora din cauza „asemănării izbitoare”. Mai multe fotografii ale fiului lui Dorante-Day, Liam, au fost puse alături de Prințul Charles și, de asemenea, alături de Prințul Andrew, i-au surprins pe mulți. Un observator regal chiar a comentat că ” asemănarea nu se poate nega”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Comparațiile făcute de observatorii regali

Dorante-Day a spus pentru 7NEWS.com.au că și el continuă să fie surprins de asemănarea izbitoare dintre copiii săi și diferiți membri ai Familiei Regale Britanice: „Comparația dintre Liam și Prințului Charles chiar m-a susprins”, a spus el.

Dorante Day a fost că fotografiile sunt destul de convingătoare. El consideră că este greu să te uiți la ele fără să vezi asemănarea: „Cea cu Prințesa Charlotte și Meriam a noastră, te pune pe gânduri. Întotdeauna am avut oameni în jurul nostru care ne-au spus cât de mult seamănă cu Charlotte. Chiar și oameni care nu au știut despre trecutul nostru”.

Acesta și-a completat declarația și chiar a spus că asemănările sunt fascinante și cu siguranță le oferă oamenilor de gândit.

La o comparație foto a lui Dorante Day cu Prințul Charles și Camilla, oamenii au început să comenteze și chiar au spus că anumite detalii ale feței le-a moștenit fără doar și poate: „Trebuie să spun că zona de deasupra buzei superioare este tipică Windsor, pentru toți copiii, inclusiv pentru tine, Simon”, „Este uimitor cât de mult semănați tu și copiii tăi cu Familia Regală Britanică. Îți doresc mult noroc și sper că adevărul va ieși la iveală”.

Așa cum se știe, Prințul Charles este un membru extrem de discret al Familiei Regale Britanice. Acesta a impresionat mereu la fiecare apariție în public cu eleganța sa. Printre bijuteriile cu care a atras atenția, Prințului Charles are un inel cu sigiliu care datează încă de pe vremea Noului Testament.

Cine este Simon Charles Dorante-Day

Dorante-Day s-a născut pe 5 aprilie 1966, în Gosport, Portsmouth, în Marea Britanie. La vârsta de opt luni, a fost adoptat de un cuplu local pe nume Karen și David Day. Bunicii săi adoptivi, Winifred și Ernest Bowlden, lucraseră amândoi pentru Regină și Prințul Philip într-una din gospodăriile lor regale. Ernest Bowlden a primit un premiu al Serviciului Imperial pentru munca în slujba Majestății Sa. Bunica lui Dorante-Day i-a spus de multe ori că este copilul lui Camilla și Charles: „Nu doar a sugerat asta, ci mi-a spus direct”.

Cercetările lui Dorante-Day i-au arătat că Charles și Camilla au devenit apropiați pentru prima dată în 1965. El susține că luni mai târziu, înainte de nașterea sa, Camilla a dispărut de pe scena socială a Marii Britanii. Acest lucru s-a întâmplat timp de cel puțin nouă luni. În tot acest timp ce Charles a fost trimis în Australia. Un istoric a susținut că numele părinților enumerați pe certificatul său de naștere erau „fictive”.

Dorante-Day susține că Camilla l-a păstrat până la vârsta de opt luni. El susține că aceasta s-a folosit de alți membrii ai Familiei Regale și de ofițeri de protecție pentru a-l ascunde.

Dorante-Day a spus că are amintiri despre faptul că a fost dus în case din jurul Portsmouth în copilărie. Acolo avea să petreacă timp cu femeia despre care crede că era Camilla. Ofițerii de protecție și părinții săi adoptivi așteptau afară. Dorante-Day a spus că prenumele sale, Simon Charles, i-au fost date de părinții săi biologici: „Mama mea adoptivă mi-a spus că a fost o condiție a adopției ca numele meu, Simon Charles, să rămână același. Charles și Camilla aveau atunci un prieten apropiat numit Simon.”

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Bella Throne, alături de iubitul ei, la Milano Fashion Week 2022, îmbrăcați elegant
Divertisment
Bella Thorne s-a transformat într-o „sirenă”. Machiajul și costumul actriței, superbe
Bella Thorne s-a transformat într-o „sirenă”. Actrița și-a sărbătorit ziua de naștere cu un machiaj tematic și un costum pe măsură. Vedeta de 24 de ani a publicat imagini de la ziua de naștere...
2
Kate Middleton și Meghan Markle, tribuna regală la Turneul de la Wimbledon, 2019. Kate poartă o rochie verde, Meghan Poartă o cămașă albă și o fustă cu o fundă neagră în talie, plus ochelari de soare
Divertisment
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa...
3
Kanye West, prezent la Fashion Icon Award, în anul 2015, în timp ce susține un discurs
Divertisment
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia. Rapper-ul a atras atenția tuturor cu alegerea sa
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia, pe străzile din Veneția. Acesta de obicei atrage atenția cu ținuta sa. Acum, ce a purtat pe chip a fost elementul care a atras atenția...
4
Halle Berry, într-o rochie cu imprimeu floral, la un eveniment monden
Divertisment
Halle Berry a vorbit deschis despre Van Hunt: „Nu am avut niciodată un bărbat care să mă ridice și să mă lase să fiu tot ceea ce sunt”
Halle Berry a vorbit deschis despre Van Hunt. Actrița a spus pentru prima dată că nu a mai avut un asemenea bărbat în viața ei. Actualul partener a ajutat-o să evolueze și a susținut-o...
5
icon
Adriana Trandafir în timp ce arată cu degetul spre public la interviulpentru echipa CaTine.ro
CaTine
Adriana Trandafir, despre sinceritate și emoție în competiția Asia Express: „A fost cumplit de greu, dar și o experiență specială”
Adriana Trandafir este una dintre cele mai sincere și puternice concurente din cadrul competiției Asia Express: Drumul Împăraților. În cel de-al patrulea sezon, actrița Adriana Trandafir a decis să se alăture concursului împreună cu...
PARTENERI
×