Reclamă

Inelul cu sigiliu al Prințului Charles: de ce nu-l dă jos niciodată

Familia Regală a Marii Britanii este cunoscută pentru faptul că păstrează tradițiile cu o strictețe desăvârșită. De la micile accesoriile cu semnificații purtate de Meghan Markle, la bocancii vintage de care Kate Middleton nu se desparte, fiecare membru al Casei Regale are semnătura sa.

Publicat: 13 martie 2021, 7:33

Familia Regală a Marii Britanii este cunoscută pentru faptul că păstrează tradițiile cu o strictețe desăvârșită. De la micile accesoriile cu semnificații purtate de Meghan Markle, la bocancii vintage de care Kate Middleton nu se desparte, fiecare membru al Casei Regale are semnătura sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Excepție nu face nici fiul Reginei Elisabeta, Prințul Charles, care nu se desparte de bijuteria lui niciodată.

Cutia Regală cu Bijuterii este celebră pentru piesele ei fascinante și pline de farmec istoric, care s-a potențat odată cu trecerea timpului. Inelul cu sigiliu al Prințului Charles pare să se încadreze destul de bine în această descriere.

Inelul cu sigiliu al Prințului Charles acoperă verigheta

În 1981, anunțul logodnei Prințului Charles cu Prințesa Diana a făcut înconjurul întregii lumi. Bineînțeles, ochii tuturor au fost ațintiți asupra impresionantului inel de logodnă care trona pe degetul Prințesei.

Superbul safir, albastru de miezul nopții, montat pe un inel din aur alb a atras toată atenția. Astfel, nimeni a mai acordat atenție micilor detalii legate de Prințul Charles. După căsătorie, dornici să descopere noi picanterii despre Casa Regală, jurnaliștii au descoperit inelul cu sigiliu al Prințului Charles, purtat de acesta pe degetul mic al mâini stângi.

Reclamă
Prințul Charles îmbrăcat într-un costum negru și cravată cu buline o ține de umeri de la spate pe Prințesa Diana îmbrăcată cu un sacou albastru
Prințesa Diana și Prințul Charles în ziua anunțării căsătoriei, 24 februarie 1981 / Hepta

Bijuteria Prințului Charles are o tradiție care datează încă de pe vremea Noului Testament. Chiar dacă în prezent nu mai este un detaliu atât de căutat, un astfel de inel este destul de important. Acesta simbolizează o semnătură personală a celui care îl poartă și a familiei din care provine.

Este o moștenire importantă. În trecut, era folosit pentru a lipi scrisorile cu ceara picurată pe plic și apăsată cu forma inelului. Familiile burgheze purtau astflel de bijuterii în general, pe un deget de la mâna nedominantă.

Reclamă

Prințul de Wales a făcut din inelul cu sigiliu propria sa marcă, purtându-l chiar și în timpul celor două căsătorii ale sale. În cazul mariajului pe care l-a avut cu Prințesa Diana, acesta a purtat verigheta tot pe degetul mic, peste care a pus inelul cu sigiliu. Nu a renunțat la acest obicei nici în cazul celei de-a doua căsătorii pe care o are cu actuala soție, Camilla Parker-Bowles.

Camilla Parker-Bowles, a doua soție a Prințului Charles

Camilla Parker-Bowles, pe numele său inițial Camilla Rosemary Shand, este cea de-a doua soție a Prințului de Wales. S-a căsătorit cu fiul Reginei Angliei în 2005, după ce a fost divorțat de primul ei soț, Andrew Parker-Bowles.

În 1973, Camilla și Andrew s-au fost căsătorit și au fost împreună timp de 21 de ani. Au doi copii, o fată și un băiat, Laura și Tom. Un lucru important de menționat este faptul că Prințul Charles este nașul lui Tom.

În prezent, Camilla și-a schimbat numele, adoptând titlul de Ducesă de Cornwall. Ea și Prințul de Wales sunt cel mai activ cuplu al Familiei Regale Britanice din punct de vedere social, iar inelul cu sigiliu al Prințului Charles este încă prezent, scrie Vogue.fr. Acesta poartă verigheta din căsătoria cu soția sa în același mod în care o purta și pe vremea când era împreună cu Prințesa Diana. Este pusă pe mâna stângă, pe degetul mic, sub inelul cu sigiliu.

Camilla Parker îmbrăcată cu o rochie roz la un eveniment alături de Prințul Charles
Camilla Parker alături de Prințul Charles / Profimedia Images

Bijuteria de pe degetul mic este o tradiție de familie

Inelul cu sigiliu al Prințului Charles nu a mai fost dat jos de pe degetul său încă de pe la jumătatea anului 1970. Se crede că inelul va fi lăsat moștenire unuia dintre fii săi, William sau Harry.

Din păcate, William nu pare să fie genul care pune preț pe o asemenea tradiție. Ducele de Cambridge nu poartă nici măcar propria verighetă. În ceea ce o privește pe soția sa, Kate Middleton, nici aceasta nu este atrasă de inelul cu sigiliu. Totuși, tatăl ei, Michael, a fost văzut purtând inelul cu sigiliu al familiei pe degetul mic. Sora Ducesei de Cambridge, Pippa și fratele acesteia, James, au aderat și ei la această modă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie într-o rochie neagră, cu trenă
Horoscop
Zodii care au probleme cu gestionarea furiei. Nativii care își pierd repede controlul
Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni par să aibă probleme cu încrederea în sine? Ei bine, se pare că astrologia ar putea avea câteva răspunsuri. Ai mai jos o listă cu zodii care...
2
Îndrăgostiți care zâmbesc și se țin în brațe pe un fundal gri
Horoscop
Compatibilitatea astrologică. Ce zodii se potrivesc cel mai bine împreună
Atunci când te întrebi dacă te potrivești cu o zodie anume este important să cunoști anumite trăsături de personalitate. Compatibilitatea astrologică este mult mai complicată decât să întrebi pe cineva în ce dată s-a...
3
Ghiocei plantați în pământ, înfloriți
Horoscop
Spune-mi ce floare ești ca să-ți spun cine ești. Limbajul simbolic al zodiacului floral
Ești ghiocel sau trandafir? Ziua de naștere este asociată cu diferite simboluri, inclusiv florile, care vorbesc despre personalitatea ta și poate chiar despre viitorul tău. Florile asociate cu luna ta de naștere ne spun...
4
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
5
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
PARTENERI
×