Reclamă

Regele Charles i-ar fi trimis scrisori lui Meghan Markle după interviul acesteia cu Oprah Winfrey. Ce mesaje i-a transmis tatăl Prințului Harry

Regele Charles i-ar fi trimis scrisori lui Meghan Markle după interviul acesteia cu Oprah Winfrey. Tatăl Prințului Harry ar fi încercat să ia legătura cu nora sa la scurt timp după ce interviul a fost difuzat internațional.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 30 noiembrie 2023, 12:52

Autorul regal Omid Scobie a făcut dezvăluiri noi despre relația Regelui Charles cu Prințul Harry și Meghan Markle. Acesta susține că între Rege ți nora sa ar fi existat un schimb de scrisori după ce Meghan și Harry au realizat un interviu cu Oprah Winfrey în anul 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles i-ar fi trimis scrisori lui Meghan Markle

Prințul Harry și Meghan Markle au decis să participe la un interviu găzduit de celebra Oprah Winfrey. Cei doi s-au întâlnit cu prezentatoarea TV în luna martie a anului 2021.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Charles alături de Regina Camilla și Meghan Markle la un eveniment regal
S-a aflat motivul pentru care Meghan Markle nu a participat la încoronarea Regelui Charles / Getty Images

Ducele și Ducesa de Sussex au purtat o conversație sinceră, iar interviul a reușit să stârnească o mulțime de reacții printre admiratorii Familiei Regale.

Reclamă

Printre subiectele abordate de Prințul Harry și Meghan Markle s-ar fi aflat și unul legat de fiul lor, Prințul Archie. Archie Harrison a venit pe lume în anul 2019.

Omid Scobi susține că Meghan Markle a declarat că Regina Elisabeta a fost îngrijorată de nuanța pielii pe care o va avea strănepotul ei. Omid susține pentru presă că Regele Charles i-ar fi trimis scrisori lui Meghan la doar o lună după interviu.

Regele Charles și-ar fi exprimat tristețea față de declarațiile pe care Meghan a ales să le facă publice despre Familia Regală. Regele Charles a vrut să o asigure pe Meghan că el nu a simțit niciodată remarcile legate de nuanța pielii și că Ducesa ar fi putut să o înțeleagă greșit pe Regină.

Reclamă

În ciuda faptului că Regele Charles a încercat să refacă legătura cu nora sa, lucrurile între ei nu s-au îmbunătățit, scrie People.

Ce răspuns i-a oferit Meghan Markle Regelui Charles

Omid susține că între Regele Charles și Meghan Markle a existat un schimb de scrisori. Ducesa de Sussex i-ar fi răspuns socrului său la scrisorile primite. Autorul regal spune că scrisorile au fost întotdeauna pline de respect și cordialitate.

Mai mult, autorul spune că scrisorile au lăsat impresia că amândoi au fost ascultați și înțeleși. Meghan Markle s-a reîntâlnit cu Regele Charles atunci când a venit la funeraliile Reginei Elisabeta. Ducesa de Sussex a evitat de atunci întâlnirile cu socrul său.

Aceasta nu a participat la încoronarea Regelui. Recent s-a aflat și motivul pentru care Meghan Markle nu a vrut să participe la evenimentul istoric.

Deși Regina Elisabeta și-ar fi dorit ca nepotul său să reia legătura cu tatăl său, pare că Ducele de Sussex nu a reușit să se împace complet cu ceea ce a trăit în Familia Regală Britanică. Între Ducii de Sussex și Regele Charles există în prezent o relație de respect.

De altfel, experții regali spun că Regele Charles a primit un apel telefonic de la fiul său. Prințul Charles și-a sunat tatăl în ziua în care acesta a împlinit vârsta de 75 de ani. Majestatea Sa primește destul de des de la fiul și nora sa fotografii cu nepoții săi, Archie și Lilibet.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×