Reclamă

Motivul pentru care Meghan Markle nu a participat la încoronarea Regelui Charles. Noi detalii despre viața Ducesei de Sussex au ieșit la iveală

Experți regali au dezvăluit care este motivul pentru care Meghan Markle nu a participat la încoronarea Regelui Charles. Evenimentul istoric a avut loc în luna mai. Omid Scobie, expert regal, a lansat o nouă carte și povestește mai multe despre decizia Ducesei de Sussex. 

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 30 noiembrie 2023, 6:14

Cartea Endgame a scriitorului Obid Scobie scoate la lumină mai multe detalii despre viața Ducelui și Ducesei de Sussex. Conform expertului regal, Meghan Markle nu are nicio intenție în a se întoarce în Marea Britanie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivul pentru care Meghan Markle nu a participat la încoronarea Regelui Charles

Experții regali susțin că Ducesa de Sussex a crezut multă vreme că Marea Britanie va deveni casa ei permanentă. Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat pe măsură ce Meghan a fost nevoită să se conformeze regulilor din Familia Regală Britanică.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul Charles îmbrăcat la costum în timp ce o conduce pe Meghan Markle la altar în ziua nunții sale cu Prințul Harry
Meghan Markle și-a dorit să fie condusă la altar de Prințul Charles / Getty Images

În urmă cu șase ani Prințul Harry și Ducesa de Sussex anunțau public faptul că s-au logodit. Anunțul a avut loc în Grădinile Sunken de la Palatul Kensington. Lucrurile s-au schimbat complet de la acel moment.

Reclamă

Conform autorului Omid Scobie, Meghan Markle nu a reușit să se adapteze și să privească Marea Britanie ca reședința ei permanentă. Scobie a mai dezvăluit și care a fost motivul pentru care Meghan Markle nu a participat la încoronarea Regelui Charles. Conform acestuia, Meghan a refuzat „să se prefacă” și să participe la eveniment.

Publicația The Mirror scrie că Meghan și Harry nu sunt dornici să reia legătura cu Familia Regală Britanică, dar au grijă să păstreze o relație formală. Meghan Markle și Prințul Harry ar fi avut un apel telefonic cu Regele Charles chiar în ziua în care Majestatea Sa a împlinit vârsta de 75 de ani.

Totodată, autorul mai spune că Ducii de Sussex obișnuiesc să-i trimită Regelui Charles fotografii cu nepoții săi, Archie și Lilibet.

Reclamă

Cum a evoluat relație Ducilor de Sussex cu Regele Charles

Relația Ducilor de Sussex cu Regele Charles s-a schimbat destul de mult în ultimii ani, scrie People. După ce au decis să părăsească Familia Regală, Meghan și Harry au fost văzuți tot mai rar în Marea Britanie.

Ultima dată când au venit împreună în Marea Britanie a fost atunci când au participat la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Meghan Markle a refuzat să vină la încoronarea Regelui. Prințul Harry a fost nevoit să vină singur la evenimentul istoric.

Experții regali susțin că relația Prințului cu tatăl său s-a răcit în momentul în care Ducele de Sussex a lansat cartea sa de memorii, Spare. Volumul de memorii a scos la iveală multe dintre problemele pe care Harry le-a avut în perioada în care se afla în Familia Regală Britanică.

Acesta ar fi păstrat o relație formală cu tatăl său. Harry și Meghan au fost nevoiți să predea cheile reședinței pe care au primit-o de la Regina Elisabeta. Aceștia au primit de la Regele Charles un apartament regal în care își pot petrece timpul atunci când vin în Marea Britanie cu familia.

Ducii de Sussex preferă să mențină o relație formală cu Familia Regală Britanică și să nu dea curs zvonurilor care circulă în presa internațională. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×