Reclamă

Motivul pentru care Meghan Markle nu a participat la încoronarea Regelui Charles. Noi detalii despre viața Ducesei de Sussex au ieșit la iveală

Experți regali au dezvăluit care este motivul pentru care Meghan Markle nu a participat la încoronarea Regelui Charles. Evenimentul istoric a avut loc în luna mai. Omid Scobie, expert regal, a lansat o nouă carte și povestește mai multe despre decizia Ducesei de Sussex. 

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 30 noiembrie 2023, 6:14

Cartea Endgame a scriitorului Obid Scobie scoate la lumină mai multe detalii despre viața Ducelui și Ducesei de Sussex. Conform expertului regal, Meghan Markle nu are nicio intenție în a se întoarce în Marea Britanie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivul pentru care Meghan Markle nu a participat la încoronarea Regelui Charles

Experții regali susțin că Ducesa de Sussex a crezut multă vreme că Marea Britanie va deveni casa ei permanentă. Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat pe măsură ce Meghan a fost nevoită să se conformeze regulilor din Familia Regală Britanică.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul Charles îmbrăcat la costum în timp ce o conduce pe Meghan Markle la altar în ziua nunții sale cu Prințul Harry
Meghan Markle și-a dorit să fie condusă la altar de Prințul Charles / Getty Images

În urmă cu șase ani Prințul Harry și Ducesa de Sussex anunțau public faptul că s-au logodit. Anunțul a avut loc în Grădinile Sunken de la Palatul Kensington. Lucrurile s-au schimbat complet de la acel moment.

Reclamă

Conform autorului Omid Scobie, Meghan Markle nu a reușit să se adapteze și să privească Marea Britanie ca reședința ei permanentă. Scobie a mai dezvăluit și care a fost motivul pentru care Meghan Markle nu a participat la încoronarea Regelui Charles. Conform acestuia, Meghan a refuzat „să se prefacă” și să participe la eveniment.

Publicația The Mirror scrie că Meghan și Harry nu sunt dornici să reia legătura cu Familia Regală Britanică, dar au grijă să păstreze o relație formală. Meghan Markle și Prințul Harry ar fi avut un apel telefonic cu Regele Charles chiar în ziua în care Majestatea Sa a împlinit vârsta de 75 de ani.

Totodată, autorul mai spune că Ducii de Sussex obișnuiesc să-i trimită Regelui Charles fotografii cu nepoții săi, Archie și Lilibet.

Reclamă

Cum a evoluat relație Ducilor de Sussex cu Regele Charles

Relația Ducilor de Sussex cu Regele Charles s-a schimbat destul de mult în ultimii ani, scrie People. După ce au decis să părăsească Familia Regală, Meghan și Harry au fost văzuți tot mai rar în Marea Britanie.

Ultima dată când au venit împreună în Marea Britanie a fost atunci când au participat la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Meghan Markle a refuzat să vină la încoronarea Regelui. Prințul Harry a fost nevoit să vină singur la evenimentul istoric.

Experții regali susțin că relația Prințului cu tatăl său s-a răcit în momentul în care Ducele de Sussex a lansat cartea sa de memorii, Spare. Volumul de memorii a scos la iveală multe dintre problemele pe care Harry le-a avut în perioada în care se afla în Familia Regală Britanică.

Acesta ar fi păstrat o relație formală cu tatăl său. Harry și Meghan au fost nevoiți să predea cheile reședinței pe care au primit-o de la Regina Elisabeta. Aceștia au primit de la Regele Charles un apartament regal în care își pot petrece timpul atunci când vin în Marea Britanie cu familia.

Ducii de Sussex preferă să mențină o relație formală cu Familia Regală Britanică și să nu dea curs zvonurilor care circulă în presa internațională. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×