Reclamă

Ce s-a întâmplat în ziua în care Prințul George a împlinit 10 ani. Cum au sărbătorit Prințul și Prințesa de Wales ziua cea mare a fiului lor

Ce s-a întâmplat în ziua în care Prințul George a împlinit 10 ani. Un fan al părinților lui a spus cum au sărbătorit Prințul și Prințesa de Wales ziua cea mare a fiului lor. Prințul George este în anul șase la școala Lambrook.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 noiembrie 2023, 7:19

Copilul cel mare al Prințului și Prințesei de Wales, Prințul George, și-a aniversat ziua de naștere în vară. Tânărul prinț a împlinit zece ani pe 22 iulie. Prințul William și Kate au publicat atunci o nouă fotografie cu fiul lor pe treptele Castelului Windsor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce s-a întâmplat în ziua în care Prințul George a împlinit 10 ani

Un fan regal a dezvăluit câteva informații despre modul în care George și-a petrecut ziua specială. Acesta a primit un răspuns oficial de la echipa lui William și Kate.

„Prințul George a avut o zi minunată. Mesajul dumneavoastră a fost foarte apreciat de Altețele lor Regale. Ei vă transmit cele mai bune urări.”

La acea vreme s-a spus că Prințul George și-a sărbătorit ziua de naștere cu un grup de prieteni de la școala sa, Lambrook, la o petrecere organizată la reședința din Windsor din Țara Galilor, Adelaide Cottage.

Reclamă

Cu doar câteva zile înainte de a împlini zece ani, George s-a alăturat părinților și surorii sale, Prințesa Charlotte, la finala masculină de la Wimbledon.

Tinerii membri ai Familiei Regale au fost foarte entuziasmați în loja regală. Ei au urmărit meciul dintre Carlos Alcaraz și Novac Djokovi. Prințul și Prințesa de Wales au fost atunci văzuți aplaudând în timp ce starul spaniol Alcaraz a ieșit învingător.

Prințesa de Wales le-a oferit trofeele ambilor bărbați pe terenul central după meci. Ei i s-au alăturat soțul și copiii în culise pentru a-l întâlni pe campionul de la Wimbledon, Alcaraz.

Reclamă

Charlotte a părut copleșită de timiditate în timp ce familia regală îl felicita pe jucătorul de tenis de 20 de ani. Ea a putut fi văzută alergând în spatele mamei sale.

Prințul George a susținut examene importante anul acesta

George este în anul șase la școala pregătitoare Lambrook din Berkshire. La începutul acestei luni a susținut prima sa etapă de teste importante.

Se crede că acestea sunt examene de admitere la viitoarea lui școală în următoarea etapă a educației sale, în anul în care împlinește 13 ani.

Kate nu s-a alăturat soțului ei William în vizita sa în Singapore. Prințul William a spus atunci că ea a rămas acasă pentru a-l sprijini pe George în emoțiile examenelor. Fiul Regelui Charles a fost în Singapore pentru a decerna Premiile Earthshot. Earthshot a fost fondat de The Royal Foundation în 2020. Își propune să „descopere și să ajute la scalarea soluțiilor inovatoare care pun lumea ferm pe o traiectorie către un climat stabil până în 2030. O lume în care comunitățile, oceanele și biodiversitatea pot prospera în armonie”, conform site-ului oficial al Fundației Regale.

George și Charlotte au urmat anterior școala Thomas Battersea, când Familia Regală locuia la Apartamentul 1A de la Palatul Kensington.

Frații regali, împreună cu fratele mai mic, Prințul Louis, s-au înscris la Lambrook în septembrie 2022, după mutarea lui William și Kate la Windsor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×