Reclamă

Ce s-a întâmplat în ziua în care Prințul George a împlinit 10 ani. Cum au sărbătorit Prințul și Prințesa de Wales ziua cea mare a fiului lor

Ce s-a întâmplat în ziua în care Prințul George a împlinit 10 ani. Un fan al părinților lui a spus cum au sărbătorit Prințul și Prințesa de Wales ziua cea mare a fiului lor. Prințul George este în anul șase la școala Lambrook.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 noiembrie 2023, 7:19

Copilul cel mare al Prințului și Prințesei de Wales, Prințul George, și-a aniversat ziua de naștere în vară. Tânărul prinț a împlinit zece ani pe 22 iulie. Prințul William și Kate au publicat atunci o nouă fotografie cu fiul lor pe treptele Castelului Windsor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce s-a întâmplat în ziua în care Prințul George a împlinit 10 ani

Un fan regal a dezvăluit câteva informații despre modul în care George și-a petrecut ziua specială. Acesta a primit un răspuns oficial de la echipa lui William și Kate.

„Prințul George a avut o zi minunată. Mesajul dumneavoastră a fost foarte apreciat de Altețele lor Regale. Ei vă transmit cele mai bune urări.”

La acea vreme s-a spus că Prințul George și-a sărbătorit ziua de naștere cu un grup de prieteni de la școala sa, Lambrook, la o petrecere organizată la reședința din Windsor din Țara Galilor, Adelaide Cottage.

Reclamă

Cu doar câteva zile înainte de a împlini zece ani, George s-a alăturat părinților și surorii sale, Prințesa Charlotte, la finala masculină de la Wimbledon.

Tinerii membri ai Familiei Regale au fost foarte entuziasmați în loja regală. Ei au urmărit meciul dintre Carlos Alcaraz și Novac Djokovi. Prințul și Prințesa de Wales au fost atunci văzuți aplaudând în timp ce starul spaniol Alcaraz a ieșit învingător.

Prințesa de Wales le-a oferit trofeele ambilor bărbați pe terenul central după meci. Ei i s-au alăturat soțul și copiii în culise pentru a-l întâlni pe campionul de la Wimbledon, Alcaraz.

Reclamă

Charlotte a părut copleșită de timiditate în timp ce familia regală îl felicita pe jucătorul de tenis de 20 de ani. Ea a putut fi văzută alergând în spatele mamei sale.

Prințul George a susținut examene importante anul acesta

George este în anul șase la școala pregătitoare Lambrook din Berkshire. La începutul acestei luni a susținut prima sa etapă de teste importante.

Se crede că acestea sunt examene de admitere la viitoarea lui școală în următoarea etapă a educației sale, în anul în care împlinește 13 ani.

Kate nu s-a alăturat soțului ei William în vizita sa în Singapore. Prințul William a spus atunci că ea a rămas acasă pentru a-l sprijini pe George în emoțiile examenelor. Fiul Regelui Charles a fost în Singapore pentru a decerna Premiile Earthshot. Earthshot a fost fondat de The Royal Foundation în 2020. Își propune să „descopere și să ajute la scalarea soluțiilor inovatoare care pun lumea ferm pe o traiectorie către un climat stabil până în 2030. O lume în care comunitățile, oceanele și biodiversitatea pot prospera în armonie”, conform site-ului oficial al Fundației Regale.

George și Charlotte au urmat anterior școala Thomas Battersea, când Familia Regală locuia la Apartamentul 1A de la Palatul Kensington.

Frații regali, împreună cu fratele mai mic, Prințul Louis, s-au înscris la Lambrook în septembrie 2022, după mutarea lui William și Kate la Windsor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie într-o rochie neagră, cu trenă
Horoscop
Zodii care au probleme cu gestionarea furiei. Nativii care își pierd repede controlul
Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni par să aibă probleme cu încrederea în sine? Ei bine, se pare că astrologia ar putea avea câteva răspunsuri. Ai mai jos o listă cu zodii care...
2
Îndrăgostiți care zâmbesc și se țin în brațe pe un fundal gri
Horoscop
Compatibilitatea astrologică. Ce zodii se potrivesc cel mai bine împreună
Atunci când te întrebi dacă te potrivești cu o zodie anume este important să cunoști anumite trăsături de personalitate. Compatibilitatea astrologică este mult mai complicată decât să întrebi pe cineva în ce dată s-a...
3
Ghiocei plantați în pământ, înfloriți
Horoscop
Spune-mi ce floare ești ca să-ți spun cine ești. Limbajul simbolic al zodiacului floral
Ești ghiocel sau trandafir? Ziua de naștere este asociată cu diferite simboluri, inclusiv florile, care vorbesc despre personalitatea ta și poate chiar despre viitorul tău. Florile asociate cu luna ta de naștere ne spun...
4
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
5
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
PARTENERI
×