Reclamă

Kate Middleton va organiza din nou serviciul ei de colinde de Crăciun. Prințesa de Wales s-a fotografiat lângă brad

Kate Middleton va organiza din nou serviciul ei de colinde de Crăciun. Prințesa de Wales s-a fotografiat lângă brad. Moașele și educatorii de creșă se vor număra printre invitați pentru a-i sărbători pe cei care sprijină copiii mici și familiile nevoiașe.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 19 noiembrie 2023, 10:58

La evenimentul festiv tradițional al lui Kate vor fi prezenți membri ai familiei regale. Regele și Regina probabil se vor alătura și ei ca și anul trecut. Soțul Prințesei William și cei doi copii ai ei mai mari, Prințul George și Prințesa Charlotte vor participa și ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton va organiza din nou serviciul ei de colinde

Într-o fotografia drăguță care anunță vestea, Prințesa este lângă un brad de Crăciun într-un pulover Fair Isle Jumper. Piesa vestimentară e de la Holland Cooper și costă 179 de lire sterline. Acesta a fost îmbrăcat pentru prima dată în timp ce citea o poveste pe CBeebies anul trecut.

Cântăreții Beverley Knight și Adam Lambert, multi-instrumentistul Jacob Collier, interpretul Freya Ridings și cântărețul și compozitorul James Bay vor fi printre cei care vor avea reprezentații la slujba de la Westminster Abbey. Evenimentul va fi pus în scenă pe 8 decembrie și difuzat pe ITV1 în Ajunul Crăciunului.

Slujba va combina elemente tradiționale și moderne pentru a cuprinde oameni de toate religiile. Corul Abației Westminster va interpreta unele dintre colindele preferate ale națiunii.

În acest an, serviciul va reflecta campania lui Kate pentru primii ani de viață, Shaping Us. Ea a fost lansată în ianuarie și își propune să evidențieze semnificația primilor ani ai vieții unui copil.

Reclamă

Cei care vor participa la concertul de Crăciun au fost nominalizați de lord locotenenți din toată țara și organizații de caritate asociate cu membrii familiei regale. Alături de oaspeții care lucrează în domeniul educației celor mici vor fi și cei care au avut un an greu sau cei pentru care iarna este un moment mai dificil.

Nu se știe dacă Prințul Louis, acum în vârstă de cinci ani, va participa. El a fost considerat prea tânăr anul trecut.

Anul trecut a fost primul eveniment fără Regina Elisabeta

Reclamă

Pe lângă slujba de la Westminster Abbey, vor avea loc 12 slujbe de colinde comunitare în Marea Britanie. Ele sunt găzduite de lord locotenenți și susținute de Fundația Regală a lui William și Kate.

Anul trecut, mulți dintre membrii Familiei Regale și cei din familia Middleton s-au îndreptat către eveniment. Anul trecut a avut loc primul eveniment de colinde de la moartea regretatei Regine Elisabeta. Kate a spus că concertul a fost dedicat bunicii soțului ei „și tuturor celor care, din păcate, nu mai sunt printre noi”.

În timpul concertului, Kate a vorbit emoționată despre afinitatea Reginei Elisabeta pentru perioada festivă. A descris-o drept „o perioadă care aduce oamenii împreună și ne amintește tuturor de valori importante”.

Serviciul a fost susținut de Fundația Regală. Printre cele mai importante momente s-a numărat o interpretare a Away in a Manger cântat de copiii ucraineni.

Copiii, care au fost invitați să cânte de către Prințesa de Wales, au furat inimile telespectatorilor. A fost un omagiu adus ucrainenilor din întreaga lume.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×