Reclamă

Brigitte Macron a dezvăluit că a amânat căsătoria cu Emmanuel Macron pentru a nu „distruge” viața copiilor ei

Brigitte Macron a dezvăluit că a amânat căsătoria cu Emmanuel Macron pentru a nu „distruge” viața copiilor ei. Prima doamnă a Franței a crezut că, în timp, cel care îi este acum partener se va îndrăgosti de cineva de vârsta lui.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 19 noiembrie 2023, 10:14

Într-un interviu personal pe care îl acordă rar, Brigitte Macron în vârstă de 70 de ani a declarat pentru revista Paris Match că a amânat căsătoria cu soțul ei, președintele francez Emmanuel Macron, în vârstă de 45 de ani, timp de zece ani de dragul celor trei copii ai săi. Aceștia au aproximativ aceeași vârstă cu partenerul ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brigitte Macron a dezvăluit că a amânat căsătoria cu Emmanuel Macron

Macron avea 15 ani când s-a îndrăgostit de Brigitte Auzière, cu 25 de ani mai mare decât el. Ea a fost profesoara lui de teatru la școala Catholic Providence din Amiens, în nordul Franței. Fiica ei, Laurence, a fost colega lui Macron.

Povestea lor de iubire a înflorit și a provocat tensiuni în provincie. Părinții lui Macron l-au trimis apoi la Paris să meargă la o altă școală. Cu toate acestea, dorința lui de a fi alături de profesoara sa a rămas în ciuda vocilor care se împotriveau.

Brigitte Macron a mărturisit că, odată ce Emmanuel a plecat la Paris, a crezut că „se va îndrăgosti de cineva de vârsta lui”. Asta nu s-a întâmplat.

Brigitte a renunțat la slujba de profesoară. A mai spus că „singurele obstacole” au fost copiii ei, deoarece nu a vrut să „le distrugă viața”.

„Asta a durat zece ani, timpul să le pun pe toate ]n ordine. Vă puteți imagina ce auzeau. Dar nu am vrut să-mi pierd viața”, a spus ea.

Reclamă

Fiul ei este cu trei ani mai mare decât Macron. Fiicele ei, acum în vârstă de 46 și 39 de ani, sunt de vârstă similară cu actualul ei soț, Președintele Franței.

De asemenea, ea a adăugat că nu știe ce ar fi spus părinții ei despre căsătoria sa cu fostul ei elev. Cu toate acestea, a remarcat că uneori frații ei glumesc despre bârfele din jurul ei și a relației lui Macron.

Emmanuel Macron salută presa, în timp ce își ține soția de mână
Prima doamnă a Franței este cu 24 de ani mai mare decât soțul ei, pe care l-a cunoscut pe când era profesoară de liceu la Amiens / Profimedia Images
Reclamă

Cum s-a schimbat viața lor după căsătorie

Ea s-a căsătorit în cele din urmă cu Macron, un funcționar public în vârstă de douăzeci de ani la acea vreme, în 2007. Brigitte Macron divorțase de soțul ei, André-Louis Auzière, cu un an înainte.

Prima Doamnă a Franței a oferit puțin mai multă perspectivă asupra vieții ei de cuplu. De obicei e destul de discretă în privința căsniciei ei, în afară de a povesti de-a lungul timpului despre dificultățile din primii ani ai relației lor.

În ciuda faptului că este căsătorită deja de 16 ani, Brigitte a spus că soțul ei încă reușește să o surprindă și să o uimească. Ea este fascinată de memoria și inteligența sa impresionantă.

„Am avut mulți elevi străluciți și niciunul nu avea capacitatea lui. Întotdeauna l-am admirat”, a explicat ea.

Cuplul se bucură de o viață liniștită împreună în Palatul Élysée. Președintele vine acasă în jurul orei 22, Brigitte gătindu-i uneori cina.

Ce spune Brigitte Macron despre Regii Marii Britanii

În timp ce soțul ei își petrece ziua concentrându-se pe chestiuni politice, Prima Doamnă a Franței predă educația adulților în scopuri caritabile și se concentrează pe cauze caritabile.

Este obișnuită cu criticile care au venit după ce viața lor a ajuns în lumina reflectoarelor și acceptă comentarii despre lucruri precum hainele ei.

În viața sa de soție a Președintelui, Brigitte întâlnește mulți lideri străini. În interviul său recent i-a lăudat pe Regele și Regina Marii Britanii, care au vizitat Parisul în septembrie.

Brigitte a recunoscut că a fost îngrijorată la început, dar aceste griji au fost înlăturate când Camilla a întâmpinat-o cu un sărut pe obraz, „dând tonul”. Ea a lăudat și umorul Regelui Charles.

„Când a venit cuplul regal, am fost îngrijorată. Dar chiar de la sosirea lor la Arcul de Triumf, când Camilla a coborât din mașină și m-a sărutat, ei au dat tonul”, a spus ea. „Charles este foarte șlefuit, foarte cultivat, foarte amuzant. Ceea ce îi caracterizează este delicatețea lor.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×