Reclamă

Brigitte Macron a dezvăluit că a amânat căsătoria cu Emmanuel Macron pentru a nu „distruge” viața copiilor ei

Brigitte Macron a dezvăluit că a amânat căsătoria cu Emmanuel Macron pentru a nu „distruge” viața copiilor ei. Prima doamnă a Franței a crezut că, în timp, cel care îi este acum partener se va îndrăgosti de cineva de vârsta lui.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 19 noiembrie 2023, 10:14

Într-un interviu personal pe care îl acordă rar, Brigitte Macron în vârstă de 70 de ani a declarat pentru revista Paris Match că a amânat căsătoria cu soțul ei, președintele francez Emmanuel Macron, în vârstă de 45 de ani, timp de zece ani de dragul celor trei copii ai săi. Aceștia au aproximativ aceeași vârstă cu partenerul ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brigitte Macron a dezvăluit că a amânat căsătoria cu Emmanuel Macron

Macron avea 15 ani când s-a îndrăgostit de Brigitte Auzière, cu 25 de ani mai mare decât el. Ea a fost profesoara lui de teatru la școala Catholic Providence din Amiens, în nordul Franței. Fiica ei, Laurence, a fost colega lui Macron.

Povestea lor de iubire a înflorit și a provocat tensiuni în provincie. Părinții lui Macron l-au trimis apoi la Paris să meargă la o altă școală. Cu toate acestea, dorința lui de a fi alături de profesoara sa a rămas în ciuda vocilor care se împotriveau.

Brigitte Macron a mărturisit că, odată ce Emmanuel a plecat la Paris, a crezut că „se va îndrăgosti de cineva de vârsta lui”. Asta nu s-a întâmplat.

Brigitte a renunțat la slujba de profesoară. A mai spus că „singurele obstacole” au fost copiii ei, deoarece nu a vrut să „le distrugă viața”.

„Asta a durat zece ani, timpul să le pun pe toate ]n ordine. Vă puteți imagina ce auzeau. Dar nu am vrut să-mi pierd viața”, a spus ea.

Reclamă

Fiul ei este cu trei ani mai mare decât Macron. Fiicele ei, acum în vârstă de 46 și 39 de ani, sunt de vârstă similară cu actualul ei soț, Președintele Franței.

De asemenea, ea a adăugat că nu știe ce ar fi spus părinții ei despre căsătoria sa cu fostul ei elev. Cu toate acestea, a remarcat că uneori frații ei glumesc despre bârfele din jurul ei și a relației lui Macron.

Emmanuel Macron salută presa, în timp ce își ține soția de mână
Prima doamnă a Franței este cu 24 de ani mai mare decât soțul ei, pe care l-a cunoscut pe când era profesoară de liceu la Amiens / Profimedia Images
Reclamă

Cum s-a schimbat viața lor după căsătorie

Ea s-a căsătorit în cele din urmă cu Macron, un funcționar public în vârstă de douăzeci de ani la acea vreme, în 2007. Brigitte Macron divorțase de soțul ei, André-Louis Auzière, cu un an înainte.

Prima Doamnă a Franței a oferit puțin mai multă perspectivă asupra vieții ei de cuplu. De obicei e destul de discretă în privința căsniciei ei, în afară de a povesti de-a lungul timpului despre dificultățile din primii ani ai relației lor.

În ciuda faptului că este căsătorită deja de 16 ani, Brigitte a spus că soțul ei încă reușește să o surprindă și să o uimească. Ea este fascinată de memoria și inteligența sa impresionantă.

„Am avut mulți elevi străluciți și niciunul nu avea capacitatea lui. Întotdeauna l-am admirat”, a explicat ea.

Cuplul se bucură de o viață liniștită împreună în Palatul Élysée. Președintele vine acasă în jurul orei 22, Brigitte gătindu-i uneori cina.

Ce spune Brigitte Macron despre Regii Marii Britanii

În timp ce soțul ei își petrece ziua concentrându-se pe chestiuni politice, Prima Doamnă a Franței predă educația adulților în scopuri caritabile și se concentrează pe cauze caritabile.

Este obișnuită cu criticile care au venit după ce viața lor a ajuns în lumina reflectoarelor și acceptă comentarii despre lucruri precum hainele ei.

În viața sa de soție a Președintelui, Brigitte întâlnește mulți lideri străini. În interviul său recent i-a lăudat pe Regele și Regina Marii Britanii, care au vizitat Parisul în septembrie.

Brigitte a recunoscut că a fost îngrijorată la început, dar aceste griji au fost înlăturate când Camilla a întâmpinat-o cu un sărut pe obraz, „dând tonul”. Ea a lăudat și umorul Regelui Charles.

„Când a venit cuplul regal, am fost îngrijorată. Dar chiar de la sosirea lor la Arcul de Triumf, când Camilla a coborât din mașină și m-a sărutat, ei au dat tonul”, a spus ea. „Charles este foarte șlefuit, foarte cultivat, foarte amuzant. Ceea ce îi caracterizează este delicatețea lor.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care stă pe un trunchi de copac, într-o rochie albă
Horoscop
4 zodii cărora le place să se joace cu sentimentele partenerilor lor. Nativii care nu sunt statornici în relații
Ai simțit vreodată că cineva se joacă cu sentimentele tale? Ei bine, astrologia ar putea avea un cuvânt de spus în această situație. Ai mai jos lista cu 4 zodii cărora le place să...
2
Gogoși berlineze umplute cu dulceață
Rețete
Gogoși berlineze. Rețetă de gogoși pufoase, umplute cu dulceață
Dacă îți plac gogoșile și obișnuiești să le prepari în modul clasic, încearcă și rețeta de gogoși berlineze. Este o rețetă de gogoși mari și pufoase, aromate cu vanilie și coajă de lămâie și...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche
Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche,...
4
Apă de cuișoare pusă într-un pahar elegant
Frumusețe
Beneficii uimitoare ale apei de cuișoare pentru piele. De ce e recomandat să o incluzi în rutina de îngrijire
Apa de cuișoare a fost folosită de secole în medicina tradițională pentru tratarea unei game variate de afecțiuni. Cercetările recente au arătat că are și multiple beneficii pentru piele. Specialiștii au oferit mai multe...
5
O banană verde tăiată pe un blat de bucătărie
Sănătate
Ce se întâmplă dacă mănânci în fiecare zi o banană verde
Dacă ai consumat până acum o banană verde, probabil ai realizat repede că are un gust destul de diferit față de cele coapte și galbene. Și nu neapărat într-un mod bun. În loc de...
PARTENERI
×