Reclamă

Kate Middleton a participat la evenimentul Shaping Us National Symposium. Prințesa de Wales a susținut un discurs emoționant

Kate Middleton a participat la evenimentul Shaping Us National Symposium. Prințesa de Wales a susținut un discurs emoționant. Experții regali susțin că acesta ar fi fost cel mai important discurs al Prințesei din întreaga sa activitate în cadrul Familiei Regale Britanice.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 noiembrie 2023, 13:47

Soția Prințului William a impresionat în cadrul Simpozionului Național Shaping Us. Evenimentul de anul acesta a fost ținut la Muzeul de Design din Londra. Prințesa de Wales a fost aplaudată minute în șir pentru cuvintele pe care le-a împărtășit cu cei prezenți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a participat la evenimentul Shaping Us National Symposium

Kate Middleton a avut o apariție impresionantă într-un costum violet din două piese. Prințesa de Wales a optat pentru un sacou și pantaloni.

Designul costumului a fost creat de Emilia Wickstead, scrie PageSix. La ținuta elegantă, Kate a asortat o pereche de pantofi negri și un machiaj discret.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Middleton într-un costum mov în timp ce se îndreaptă la Shaping Us National Symposium
Prințesa de Wales a mers fără Prințul William la evenimentul Shaping Us National Symposium / Profimedia Images
Reclamă

Din imaginea sa nu au lipsit cerceii cu safir. Aceștia au fost asortați cu inelul de logodnă care i-a aparținut Prințesei Diana.

Experții regali susțin că acesta a fost un tribut pe care Prințesa de Wales i l-a adus regretatei Lady Di. Momentul istoric a avut loc la scurt timp după ce Kate a postat un mesaj emoționant cu ocazia aniversării Regelui Charles.

Prințesa de Wales a participat singură la Simpozion. Chiar dacă Prințul William nu s-a aflat alături de ea, Kate Middleton a demonstrat că este pregătită să-și asume rolul de viitoare Regină.

Reclamă

Discursul Prințesei de Wales a deschis evenimentul găzduit de Centrul Fundației Regale. Evenimentul a cuprins și o discuție deschisă cu mai mulți lideri de opinie.

Prințesa de Wales și-a dorit să se asigure că propunerile colaboratorilor vor fi implementate și vor face o schimbare notabilă în societate, a scris People.

Prințesa de Wales a susținut un discurs emoționant

Experții regali sunt de părere că acesta a fost unul dintre cele mai importante momente din activitatea Prințesei de Wales. Discursul istoric a reușit să impresioneze participanții la eveniment. Acesta a fost preluat de publicațiile de este hotare.

Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, a ridicat mai multe probleme din societate în cadrul Simpozionului.

„Este timpul să înțelegem că trebuie să construim o lume mai sănătoasă și să susținem fundațiile care ne sprijină copiii. Totul contează, de la sistemele care guvernează îngrijirea timpurile până la atitudinile noastre față de cei care cresc următoarea generație și sprijinul pe care îl primesc”.

„Dacă putem crea o societate care vede copilul în fiecare adult – și adultul în fiecare copil – vom începe în sfârșit să facem o schimbare în bine. Copilăria timpurie este cea care formează adultul în care ne transformăm”.

„Traumele, stresul și experiențele neplăcute din copilărie pot avea un impact major asupra adultului de astăzi. Îmi doresc foarte mult să avem un impact pozitiv, să-i ajutăm pe cei vulnerabili și să schimbăm ceva în societatea în care trăim”.

„Nu este suficient să ne dorim acest lucru, trebuie să acționăm. Nu este suficient să-ți dorești o lume mai bună. Trebuie să înțelegem care sunt cauzele problemelor din societate și să le tratăm încă din copilăria timpurie, Suntem toți parte a unui sistem delicat”, a spus Prințesa în cadrul discursului pe care l-a ținut. Fundația Prințesei de Wales conduce studii în peste 21 de țări din întreaga lume.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×