Reclamă

Cine este Brigitte Macron, soția lui Emmanuel Macron. Prima doamnă a Franței, de mână cu partenerul său, la plajă

Prima doamnă a Franței este cu 24 de ani mai mare decât soțul ei, pe care l-a cunoscut pe când era profesoară de liceu la Amiens. Cine este Brigitte Macron, soția lui Emmanuel Macron. Prima doamnă a Franței atrage mereu toate privirile.

Publicat: 25 aprilie 2022, 11:15

Macron a câștigat din nou alegerile în Franța și va continua la conducerea țării alături de soția sa, Brigitte Macron. Cu toate acestea, se pun tot mai multe întrebări despre soția sa și despre povestea lor de iubire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este Brigitte Macron

Numele ei este Brigitte Marie-Claude Trogneux și este originară din Amiens, unde s-a născut la 13 aprilie 1953. Soția lui Emmanuel Macron tocmai a împlinit 69 de ani în campania pentru alegerile prezidențiale.

Este supranumită „Bibi” și este căsătorită cu Emmanuel Macron din 2007. Anterior a fost căsătorită cu bancherul André-Louis Auzière (1974-2006), de care a divorțat cu doar un an înainte.

Brigitte este cu 24 de ani mai în vârstă decât soțul ei. Emmanuel e născut pe 21 decembrie 1977, tot în Amiens. Prima Doamnă a Franței are trei copii, toți din căsătoria anterioară, iar relația lor cu tatăl vitreg este excepțională. Cei șapte nepoți ai Primei Doamne îl consideră pe Macron bunicul lor.

Brigitte Macron a fost profesoară de liceu și până în 2015 a predat literatură la Lycée Saint-Louis-de-Gonzague din Paris, o școală de elită.

Reclamă

Dar înainte de a pune capăt vieții profesionale acolo, Brigitte a lucrat la Collège Lucie-Berger din Strasbourg (anii ’80) și la Lycée la Providence din Amiens (anii ’90). Aici l-a cunoscut pe Emmanuel Macron, cu care a avut o relație intimă când acesta era încă minor.

Ani de zile au existat unele controverse cu privire la sexualitatea ei, deoarece se spunea că era o femeie transsexuală. În 2021, însă, acest zvon a fost infirmat. Natacha Rey, simpatizant al QAnon, a fost cea care a emis această teorie, cu toate că ea nu fusese niciodată foarte credibilă.

Olena Zelensky i-a mulțumit lui Brigitte Macron pentru sprijinul pe care i l-a oferit într-o campanie de ajutorare. Aceasta a facilitat transportul unor copii bolnavi din Ucraina către alte țări. Află mai multe de aici despre Olena.

Reclamă

Emmanuel Macron a fost reales Președintele Franței

Cu doar o zi înainte de votul din Franța, Emmanuel Macron și soția sa au fost fotografiați pe plajă, în Le Touquet. Cei doi au purtat ținute relaxate și s-au ținut de mână pe tot parcursul plimbării.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Emmanuel Macron, de mână cu soția sa, la plajă
Cu doar o zi înainte de votul din Franța, Emmanuel Macron și soția sa au fost fotografiați pe plajă, în Le Touquet / Profimedia Images

Și-au zâmbit, au vorbit cu oamenii și au salutat presa care a stat mereu pe urmele lor.

Tot cu o atitudine realxată, Macron le-a mulțumit francezilor după ce a fost făcut public rezultatul celui de-al doilea tur de scrutin. Francezii au decis ca Emmanuel Macron să mai stea la conducerea țării încă 5 ani.

Emmanuel Macron și soția sa au defilat în jurul Turnului Eiffel, înconjurați de copii, și au cântat imnul UE, Oda bucuriei a lui Beethoven. Cei doi au făcut poze cu susținătorii și Emmanuel Macron a dat mâna cu alegătorii săi.

Iată ce a spus Emmanuel Macron după ce s-a aflat rezultatul votului: „Majoritatea a ales să aibă încredere în mine. După cinci ani de crize, azi, pe 24 aprilie 2022, o majoritate mi-a acordat încrederea pentru încă cinci ani. Știu că mulți în această seară au votat pentru mine pentru a bloca extrema dreaptă și vreau să le mulțumesc și lor și să le transmit că înțeleg datoria care vine odată cu acest vot. De asemenea, am un gând și pentru cei care nu au votat, tăcerea este un răspuns. De acum încolo, nu mai sunt un candidat al unui partid ci sunt președintele tuturor”.

Discursul Președintelui francez s-a încheiat în aplauze și cu imnul Franței, cântat pe scenă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×