Reclamă

Prima Doamnă

Soții Zelensky, într-o cabină de votare, îmbrăcați lejer
Știri
// 23 martie 2022

Olena Zelensky le mulțumește altor Prime Doamne pentru sprijinul oferit Ucrainei. Cel mai recent mesaj al soției lui Volodymyr Zelensky

Olena Zelensky le mulțumește altor Prime Doamne pentru sprijinul Ucrainei. Soția Președintelui ucrainean mai spune că soțul ei a fost întotdeauna hotărât și calm. Olena a adus un omagiu europenilor care au adăpostit și au ajutat refugiații ucraineni, spunând că merită un premiu Nobel pentru pace.
Reclamă
Michelle și Barach Obama, ținându-se de mână, pe o pajiște verde
Divertisment
// 21 iunie 2021

Reguli pe care Prima Doamnă a SUA trebuie să le urmeze

Să fii soția președintelui american cu siguranță trebuie să fie o treabă extrem de dificilă. De-a lungul istoriei americane, rolul Primei Doamne a evoluat cu fiecare nouă administrație. Însă Prima Doamnă trebuie să urmeze o anumită etichetă. Să aflăm împreună o serie de reguli pe care Prima Doamnă a SUA trebuie să le urmeze.
Regina Elisabeta își citește discursul, la Palatul Westminster
Divertisment
// 15 iunie 2021

Regina Elisabeta și cei 13 președinți americani, pe care i-a întâlnit de-a lungul vieții. Imagini de colecție

Regina Elisabeta a II-a se află la conducerea Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, încă din 1952. Ea deține titlul de Regină de 69 de ani. Și este cel mai longeviv monarh din istoria britanică. Relațiile diplomatice ale unui stat sunt de o importanță majoră și trebuie întreținute constant. SUA și Marea Britanie sunt doi pioni importanți în economia mondială. Motiv pentru care, Regina Elisabeta și cei 13 președinți americani, ai ultimelor decenii, au trebuit să aibă cel puțin o întâlnire oficială.
×