Reclamă

Ce i-a cerut Melania Trump soțului ei dacă va câștiga Președinția Statelor Unite. Care o să fie rolul ei în administrație

Melania plănuiește să-și împartă timpul între Washington DC și New York. Acesta nu este prima dată când fosta Primă Doamnă a Americii stabilește regulile de la început. S-a aflat ce i-a cerut Melania Trump soțului ei dacă va câștiga Președinția Statelor Unite.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 4 iulie 2024, 7:28

Este puțin probabil ca Melania Trump să preia rolul de primă doamnă pe deplin dacă soțul ei câștigă al doilea mandat de președinte, potrivit celor mai recente informații.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce i-a cerut Melania Trump soțului ei dacă va câștiga Președinția Statelor Unite

O persoană din cadrul Trumpworld a declarat pentru Page Six că fostul model sloven a încheiat un acord cu Donald Trump. Dacă va reveni la Casa Albă în noiembrie, ea nu va trebui să fie Prima Doamnă 24 de ore din șapte.

Fiul cuplului, Barron Trump, în vârstă de 18 ani, tocmai a absolvit liceul. El urmează să frecventeze cursurile Universității din New York din toamnă.

Melania crede că poate fi o „mamă practică și o primă doamnă în același timp”, a spus sursa. Cu toate acestea, ea acordă o prioritate mai mare rolului de mamă.

„Ea nu vrea un program non-stop de evenimente la Casa Albă. Subliniază că poate fi atât mamă, cât și Primă doamnă în același timp.”

Reclamă

„Donald este aproape de Barron, dar nu va petrece prea mult timp cu el când va fi președinte. Donald a fost deja de acord cu acest lucru. Consideră că mamele și părinții din întreaga țară vor înțelege devotamentul Melaniei față de fiul lor”, au adăugat ei.

„Donald are încredere în Melania să-l crească pe fiul lor în același mod în care a avut încredere în Ivana pentru a-i crește copiii. Donald crede că a funcționat foarte bine pentru Ivanka, Eric și Don Jr.”

În loc de îndatoririle cu normă întreagă ca soție a președintelui, Melania plănuiește să-și împartă timpul între Washington, DC și New York.

Reclamă

De ce vrea Melania Trump să rămână la Trump Tower

Insiderul a adăugat că Melania se simte „în siguranță” în New York și în Trump Tower.

„Este casa lui Barron și de aceea vrea ca el să meargă la școală în NYC”, au spus ei. „Ea poate oferi atât sprijin emoțional, cât și fizic, fiind aproape. Toată lumea își amintește cum a amânat să se mute la Washington DC până când Barron a terminat școala.”

După ce Trump a câștigat alegerile prezidențiale din 2016 și a fost investit în ianuarie 2017, Melania a amânat mutarea la Casa Albă cu Barron pentru încă cinci luni. Ea a dorit să i se permită fiului ei să termine anul școlar.

Dar, în ciuda siguranței și confortului pe care le simte la New York, Melania este încă îngrijorată de atenția pe care fiul ei de 18 ani ar trebui să o îndure înainte a merge la facultate în oraș dacă tatăl său este președinte.

„Barron nu a fost niciodată complet singur până acum. Cu stresul suplimentar de a fi atât boboc la facultate, cât și potențial fiul unui președinte într-un oraș predominant democrat, Melania vrea să-i fie aproape. Atenția suplimentară asupra lui o îngrijorează pe Melania. Ea este îngrijorată și de reacția de la școala sa față de serviciile secrete mereu prezente pe urmele lui Barron”, au spus ei, adăugând că fosta primă doamnă este o mamă „extrem de protectoare”.

Melania Trump nu a vrut ca fiul ei să intre în politică

În mai, s-a anunțat că Barron va servi ca delegat din Florida și îl va nominaliza pe tatăl său drept candidat oficial republican la președinție alături de frații săi mai mari la convenția națională a partidului.

Cu toate acestea, câteva zile mai târziu, biroul Melaniei a lansat o declarație. Comunicatul anunța că Barron nu va participa.

„În timp ce Barron este onorat să fie ales ca delegat de Partidul Republican din Florida, el refuză cu regret să participe din cauza altor angajamente”, se arată în declarație.

Fosta primă doamnă abia dacă a fost văzută în public de când a părăsit Casa Albă, în ianuarie 2021. Ea a ales să nu participe la mitinguri și evenimente de campanie cu soțul ei. Nici măcar nu l-a susținut în procesul pe care îl are.

Întrebat despre absența soției sale în februarie, Trump a spus gazdei Fox News Laura Ingraham că Melania este o „persoană privată”. Potrivit lui, ea se concentrează asupra familiei lor.

„Știi, multe prime doamne ar ieși, ar vrea să fie peste tot. Ele se enervează pe soții lor pentru că nu le prezintă”, a spus Trump. „Dacă nu aș prezenta-o pe Melania, ar fi foarte fericită. Ea este un alt tip de persoană.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×