Reclamă

Căsătoria dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck s-a „încheiat de luni de zile”. Ce scrie presa internațională despre mariajul artistei

Căsătoria dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck s-a „încheiat de luni de zile” sau cel puțin așa scrie presa internațională. Se pare că au încercat tot ce era posibil pentru a-și rezolva divergențele, dar nimic nu a dat roade.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 3 iulie 2024, 6:17

Potrivit surselor, ei s-au despărțit din martie, dar Affleck este „foarte protector cu Jennifer”. Zvonurile despre despărțirea cuplului au atins apogeul în luna mai, după ce Affleck a lipsit vizibil la evenimentele majore la care JLo a participat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căsătoria dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck s-a „încheiat de luni de zile”

El nu i-a fost alături nici la Met Gala, unde a avut statut de jurat, dar nu a însoțit-o nici la premiera noului ei film „Atlas”. Lopez a întărit și mai mult speculațiile când a apreciat o postare pe Instagram despre relații nesănătoase.

„Nu poți construi o relație cu cineva care este deconectat de la propria persoană”, scria în mesajul pe care artista l-a apreciat.

Ulterior, Lopez și-a anulat turneul cu cele mai mari hituri ale sale, „This Is Me… Live”. Decizia a venit pentru că artista a simțit că are nevoie de o pauză de la programul foarte încărcat. Se pare că ea și-a dorit acest lucru „pentru a fi cu copiii, familia și prietenii apropiați”.

„Sunt complet devastată că te-am dezamăgit”, a spus ea fanilor în buletinul ei informativ „On the JLo”.

Reclamă

„Vă rog să știți că nu aș face asta dacă nu aș simți că este absolut necesar”, a adăugat ea, promițând că se va revanșa față de fanii ei.

Ben Affleck este cel care a decis să renunțe la mariajul cu artista

În mai, o sursă a declarat pentru Page Six că Affleck și-a reconsiderat decizia asupra căsătoriei cu J.Lo și a vrut să renunțe. El a fost văzut de asemenea fără verighetă de mai multe ori în public.

Reclamă

În afară de câteva ieșiri în Los Angeles și participarea cuplului la absolvire pentru unul dintre copiii lui Affleck, cei doi nu au mai petrecut timp împreună. J.Lo a fost recent în vacanță în Italia și Franța singură. Affleck și-a mutat toate lucrurile din conacul de 60 de milioane de dolari în timp ce ea era plecată.

Se pare că cei doi își vând casa la doar un an după ce au cumpărat-o. Deși nu mai petrece timp în compania artistei, Affleck a fost văzut vizitând casa fostei sale soții, Jennifer Garner de mai multe ori în tot acest timp.

Tot în absența artistei, Affleck a intrat într-un schimb aprins de replici cu paparazzi în afara casei lor din Beverly Hills, California. El a fost filmat în timp ce era vizibil deranjat de prezența fotografilor acolo. „Mă vei face să fac un accident”, a strigat el „Nu aprinde luminile când conduc pe alee. E periculos.”

JLo și Ben Affleck s-au logodit pentru prima dată în 2002, dar s-au despărțit în 2004. Dragostea lor a fost reaprinsă în 2021. Affleck a cerut-o din nou în căsătorie pe JLo în 2022. Perechea s-a căsătorit în Las Vegas și în Georgia în iulie și, respectiv, august 2022.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie violet și reprezintă zodia nefericită a lunii iulie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii iulie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii iulie 2024 se confruntă cu probleme în această perioadă. Astrologii susțin că zodia care va avea parte de clipe dificile pe parcursul acestei luni este reprezentată de Leu. Această zodie...
2
Dulceață de smochine fără zahăr în borcan cu linguriță
Rețete
Dulceață de smochine fără zahăr. Cum faci un desert delicios din doar 4 ingrediente
Dacă îți plac smochinele și vrei să te bucuri de gustul lor pe tot parcursul anului, le poți conserva la borcan, preparând rețeta de dulceață de smochine fără zahăr. Este o alternativă sănătoasă și...
3
femeie frumoasă îmbrăcată într-o bluză galbenă pe un fndal albastru deschis
Horoscop
Care sunt cele mai pretențioase zodii. Ce așteptări au de la viață
Acești nativi reușesc să întoarcă fiecare situație în favoarea lor. Află care sunt cele mai pretențioase zodii și vezi cum să le gestionezi comportamentul. Fiecare are acel prieten care își dorește fiecare lucru în...
4
Regele Felipe se salută cu fiica sa, Prințesa Leonor
Familia Regală
Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer
Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer. Părinții mândri au avut emoții care au trecut dincolo de statutul lor...
5
cerul luminat de luna plină într-o noapte cu nori răzleți
Horoscop
Calendarul fazelor lunii în iulie 2024. Când e Luna Nouă și pe ce dată pică Luna Plină
Fiecare moment al astrului văzut pe cer este la fel de important. Află care este calendarul fazelor lunii în iulie 2024 și vezi cele mai deosebite momente. Atunci când este Lună Nouă este momentul...
PARTENERI
×