Reclamă

Primul mesaj public al Prințesei Anne de când a fost extrenată din spital. De ce este tristă sora Regelui Charles

Prințesa Regală a petrecut câteva zile la spitalul din Bristol după ce a suferit răni ușoare la cap și o comoție cerebrală. Acum a apărut primul mesaj public al Prințesei Anne de când a fost extrenată din spital și mulți s-au întrebat de ce este tristă.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 2 iulie 2024, 12:18

Prințesa Anne a stat câteva zile în spital, unde a primit tratament pentru răni minore la cap și comoție cerebrală. Alteța Regală, în vârstă de 73 de ani, care se recuperează acum la casa ei din Gatcombe Park, urma să participe la o ceremonie comemorativă în Canada, care marchează centenarul Memorialului Național de Război din Newfoundland.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul mesaj public al Prințesei Anne de când a fost extrenată

Guvernatorul general canadian a publicat un mesaj în numele ei, care spunea: „Cu regret profund, nu pot fi alături de dumneavoastră astăzi, în timp ce comemorați eforturile și sacrificiile curajoase ale membrilor Regimentului Newfoundland care au intrat în luptă pe prima zi de Somme.”

„Am amintiri frumoase de când m-am alăturat ție în 2016, la cea de-a 99-a ocazie în care oamenii acestei insule au comemorat bătălia de la Beaumont Hamel. Sunt profund întristată că nu pot să mă alătur din nou. Vă trimit cele mai calde urări ale mele în această zi specială de comemorare”.

Prințesa Anne este printre cei mai activi membrii ai Familie Regale. Din păcate, în timp ce se plimba pe moșia ei Gatcombe, ea a suferit un accident cu unul dintre caii ei. Incidentul a dus la răni ușoare la cap și o comoție cerebrală. Sora Regelui Charles este cea care a mers la mai multe evenimente publice de când suveranul și Kate se luptă cu cancerul. Din păcate, acum și Prințesa Anne are nevoie de recuperare.

Prințesa Anne consideră caii parte din familia sa

Reclamă

Cauza exactă a rănilor ei nu a fost confirmată. Cu toate acestea, medicii spun că rănile sunt în concordanță cu un potențial impact de la capul sau picioarele unui cal.

Ea a petrecut patru zile în spitalul din Bristol. Acolo a fost monitorizată în urma comoției cerebrale. Ulterior s-a întors la Gatcombe Park pentru a se recupera. Prințesa Anne va reveni la evenimentele publice atunci când medicii ei vor spune că este sigur să facă asta.

După ce Prințesa Anne a părăsit spitalul, soțul ei, viceamiralul Tim Laurence, a declarat: „Aș dori să mulțumesc cele mai calde echipe de la Spitalul Southmead pentru îngrijirea, expertiza și amabilitate pe parcursul scurtei șederi a soției mele”.

Reclamă

Prințesa Anne este pasionată de călărie. Ea a fost prima femeie din Familia Regală Britanică care a concurat la Jocurile Olimpice. Anne a participat la Jocurile din 1976 de la Montreal. Sora Regelui a câștigat, de asemenea, o medalie de aur la Campionatele Europene în 1971. Ea a obținut și două medalii de argint în 1975.

Fiica ei Zara, care a concurat și ea pentru Marea Britanie, a vorbit despre obsesia familiei pentru cai. Dezvăluirile au fost făcute într-un interviu din 2023.

„Caii pe care îi avem sunt în familia noastră”, a spus ea pentru People. „Întotdeauna există discuții despre spectacole și lucruri de genul acesta”. Tot Zara a mai dezvăluit: „Există cai în viața ei și ea face și un pic de reproducere”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×