Reclamă

Primul mesaj public al Prințesei Anne de când a fost extrenată din spital. De ce este tristă sora Regelui Charles

Prințesa Regală a petrecut câteva zile la spitalul din Bristol după ce a suferit răni ușoare la cap și o comoție cerebrală. Acum a apărut primul mesaj public al Prințesei Anne de când a fost extrenată din spital și mulți s-au întrebat de ce este tristă.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 2 iulie 2024, 12:18

Prințesa Anne a stat câteva zile în spital, unde a primit tratament pentru răni minore la cap și comoție cerebrală. Alteța Regală, în vârstă de 73 de ani, care se recuperează acum la casa ei din Gatcombe Park, urma să participe la o ceremonie comemorativă în Canada, care marchează centenarul Memorialului Național de Război din Newfoundland.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul mesaj public al Prințesei Anne de când a fost extrenată

Guvernatorul general canadian a publicat un mesaj în numele ei, care spunea: „Cu regret profund, nu pot fi alături de dumneavoastră astăzi, în timp ce comemorați eforturile și sacrificiile curajoase ale membrilor Regimentului Newfoundland care au intrat în luptă pe prima zi de Somme.”

„Am amintiri frumoase de când m-am alăturat ție în 2016, la cea de-a 99-a ocazie în care oamenii acestei insule au comemorat bătălia de la Beaumont Hamel. Sunt profund întristată că nu pot să mă alătur din nou. Vă trimit cele mai calde urări ale mele în această zi specială de comemorare”.

Prințesa Anne este printre cei mai activi membrii ai Familie Regale. Din păcate, în timp ce se plimba pe moșia ei Gatcombe, ea a suferit un accident cu unul dintre caii ei. Incidentul a dus la răni ușoare la cap și o comoție cerebrală. Sora Regelui Charles este cea care a mers la mai multe evenimente publice de când suveranul și Kate se luptă cu cancerul. Din păcate, acum și Prințesa Anne are nevoie de recuperare.

Prințesa Anne consideră caii parte din familia sa

Reclamă

Cauza exactă a rănilor ei nu a fost confirmată. Cu toate acestea, medicii spun că rănile sunt în concordanță cu un potențial impact de la capul sau picioarele unui cal.

Ea a petrecut patru zile în spitalul din Bristol. Acolo a fost monitorizată în urma comoției cerebrale. Ulterior s-a întors la Gatcombe Park pentru a se recupera. Prințesa Anne va reveni la evenimentele publice atunci când medicii ei vor spune că este sigur să facă asta.

După ce Prințesa Anne a părăsit spitalul, soțul ei, viceamiralul Tim Laurence, a declarat: „Aș dori să mulțumesc cele mai calde echipe de la Spitalul Southmead pentru îngrijirea, expertiza și amabilitate pe parcursul scurtei șederi a soției mele”.

Reclamă

Prințesa Anne este pasionată de călărie. Ea a fost prima femeie din Familia Regală Britanică care a concurat la Jocurile Olimpice. Anne a participat la Jocurile din 1976 de la Montreal. Sora Regelui a câștigat, de asemenea, o medalie de aur la Campionatele Europene în 1971. Ea a obținut și două medalii de argint în 1975.

Fiica ei Zara, care a concurat și ea pentru Marea Britanie, a vorbit despre obsesia familiei pentru cai. Dezvăluirile au fost făcute într-un interviu din 2023.

„Caii pe care îi avem sunt în familia noastră”, a spus ea pentru People. „Întotdeauna există discuții despre spectacole și lucruri de genul acesta”. Tot Zara a mai dezvăluit: „Există cai în viața ei și ea face și un pic de reproducere”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
2
O fetiță frumoasă cu o baghetă în mână
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn zodiacal. Află când sunt astrele de partea ta
Cele mai norocoase zile din iulie 2024 sunt influențate de multe tranzite astrologice semnificative care au loc pe parcursul lunii. Află care e cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn...
3
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
4
Cuplu care ține o hartă în mână
Horoscop
Zodii care au toate șansele să lase tot și să călătorească în lume. Nativii care apreciază experiențele noi
Cutreierea globului este un vis pentru călătorii cu sete de nou și aventură. În astrologie există puține zodii care au o poftă mare de călătorie. Explorarea colțurilor lumii și experimentarea atracției magnetice a culturilor...
5
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
PARTENERI
×