Reclamă

Sofia Vergara a fost fotografiată alături de Justin Saliman în Los Angeles. Ținuta ei a fost o „dezamăgire” pentru domni

Sofia Vergara a fost fotografiată alături de Justin Saliman în Los Angeles. Ținuta ei a fost o dezamăgire pentru domni. Dacă până acum apărea în public în ținute mulate, de această dată actrița a ales o rochie vaporoasă, care nu i-a scos formele în evidență.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 2 iulie 2024, 7:37

Sofia Vergara și iubitul ei, Justin Saliman, au ieșit la o cină romantică în Beverly Hills. Starul Modern Family, în vârstă de 51 de ani, a purtat o rochie galbenă cu mâneci lungi, fără umeri, foarte lungă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sofia Vergara a fost fotografiată alături de Justin Saliman în Los Angeles

Se pare că vedeta a dorit să se simtă cât mai confortabil și a accesorizat ținuta cu o pereche de pantofi sport albi. Ea a purtat o geantă de mână albă pe un umăr și o sacoșă de cumpărături pe celălat umăr.

Părul ei era coafat cu cărare pe mijloc și lăsat liber pe spate. Machiajul ei era deschis și natural. Partenerul ei a purtat și el un look lejer și era îmbrăcat într-un tricou polo negru și blugi.

Sofia Vergara, alături de iubitul ei, în ținute casual
Actrița s-a despărțit de soțul Joe Manganiello, în vârstă de 47 de ani, în iulie 2023, după șapte ani de căsnicie / Profimedia Images

După cină, cuplul s-a oprit la un Rite Aid local pentru a face câteva cumpărături. În timp ce se plimba prin magazin, cuplul avea zâmbetul larg pe buze.

Reclamă

Sofia și chirurgul ortoped se întâlnesc din octombrie 2023. Actrița s-a despărțit de soțul Joe Manganiello, în vârstă de 47 de ani, în iulie 2023, după șapte ani de căsnicie, deoarece actorul își dorea copii, iar ea nu.

„Căsnicia mea s-a destrămat pentru că soțul meu era mai tânăr. El a vrut să aibă copii, iar eu nu am vrut să fiu o mamă bătrână”, a declarat ea pentru ziarul spaniol El País la acea vreme.

De ce nu a vrut Sofia Vergara copii cu Joe Manganiello

Reclamă

„Simt că nu este corect față de copil. Respect pe oricine o face, dar asta nu mai este pentru mine.”

„Am avut un fiu la 19 ani, care acum are 32 de ani”, a adăugat ea, „și sunt gata să fiu bunică, nu mamă”.

Reclamă

Ea a explicat: „Astăzi, datorită științei, femeile pot avea copii la orice vârstă. Înainte, natura, dintr-un motiv oarecare, îi spune corpului tău la 50 de ani că ești la menopauză, este timpul să termini cu asta. Există un motiv pentru care natura face asta”.

„Nu am crezut din cauza carierei mele, a felului în care îmi trăiesc viața, a felului în care a fost căsnicia mea, că este corect să aduc un copil pe această lume acum.” Vedeta a simțit că angajamentele profesionale ar putea să o împiedice din a fi o mamă dedicată. În ciuda provocărilor profesionale, Sofia a avut mereu o relație apropiată și iubitoare cu fiu ei, Manolo.

Dar la scurt timp după despărțirea ei, ea l-a întâlnit pe doctor. Se pare că a existat o chimie între cei doi, iar relația de iubire dintre ei a evoluat rapid. Acum sunt mai mereu împreună, iar actrița publică des imagini cu ei pe rețelele sociale.

Saliman, un chirurg din Beverly-Hills, a fost căsătorit anterior cu starul Grimm Bree Turner din 2008 până în 2018.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
2
O fetiță frumoasă cu o baghetă în mână
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn zodiacal. Află când sunt astrele de partea ta
Cele mai norocoase zile din iulie 2024 sunt influențate de multe tranzite astrologice semnificative care au loc pe parcursul lunii. Află care e cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn...
3
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
4
Cuplu care ține o hartă în mână
Horoscop
Zodii care au toate șansele să lase tot și să călătorească în lume. Nativii care apreciază experiențele noi
Cutreierea globului este un vis pentru călătorii cu sete de nou și aventură. În astrologie există puține zodii care au o poftă mare de călătorie. Explorarea colțurilor lumii și experimentarea atracției magnetice a culturilor...
5
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
PARTENERI
×