Reclamă

Vedeta care a fost gata să-și piardă pantalonii în plină stradă. Accidentul vestimentar a fost surprins de fotografi

Vedeta care a fost gata să-și piardă pantalonii în plină stradă avea mâinile ocupate și nu a putut decât să privească la ce avea să i se întâmple. Accidentul vestimentar a fost surprins de fotografi.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 1 iulie 2024, 6:44

Scout Willis a riscat mult când a ieșit la o cafea în Los Angeles. Vedeta în vârstă de 32 de ani s-a plimbat sub soarele cald în timp ce fusese să cumpere niște băuturi răcoritoare cu gheață.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta care a fost gata să-și piardă pantalonii în plină stradă

Pentru că temperaturile ridicate impun ținute cât mai lejere, Scout s-a conformat. Ea a purtat un top maro, fără bretele, cu un decupaj mare în față, care îi arăta abdomenul tonifiat.

Vedeta l-a asortat cu o pereche de pantaloni largi, albaștri, care au căzut mai jos de talie, dar și o pereche de sandale negre. Părul lui Scout era prins într-un coc la spate, iar bretonul era lăsat liber pe frunte.

Scout Willis, pe stradă, într-o pereche de pantaloni largi
Părul lui Scout era prins într-un coc la spate, iar bretonul era lăsat liber pe frunte / Profimedia Images

Fiica lui Bruce Willis și a lui Demi Moore a optat pentru accesorii minimale și a adăugat un colier cu margele pentru a completa look-ul.

Reclamă

Scout a fost văzută ținând băuturi cu gheață în fiecare mână. Mai târziu, ea a fost văzută întâlnindu-se cu iubitul ei de mult timp, Jake Miller. Cei doi și-au oferit un salut afectuos înainte de a se îndrepta către următoarea lor destinație.

Scout Willis a fost la Săptămâna Modei de la Paris cu mama sa

Ieșirea ei are loc la scurt timp după ce s-a dus la Paris împreună cu mama ei, Demi, pentru a participa vineri la spectacolul Dior Menswear.

Reclamă

La spectacol, Scout a purtat o rochie cămașă cu model, care a fost stratificată cu o vestă violet lăsată desfăcută în față. Ea și-a completat ținuta cu o pereche de șosete albe până la gleznă și o pereche de mocasini negri. Părul ei a fost coafat într-un stil șic, permițând bretonului să-i cadă pe frunte și să-i încadreze fața.

Între timp, mama sa a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți bleumarin închis, un blazer asortat și o cămașă de culoarea bronzului. Moore a optat pentru o pereche de sandale albe și a purtat o geantă mare alb-albastru pe umeri.

Părul ei lung era coafat cu cărare pe mijloc și lăsat liber pe spate. Demi a adus și un invitat special cu ele la evenimentul de pe podium. Ea și-a ținut cu blândețe în brațe adorabilul ei Chihuahua pe nume Pilaf.

Ce a scris Scout pe Instagram despre relația cu mama sa

Ulterior, Scout a mers pe pagina ei de Instagram pentru a împărtăși fotografii de pe covorul roșu, scriind în legenda: „Ce bucurie!!!!! Mie și mamei ne place să purtăm haine bărbătești. Mulțumesc @dior, mulțumesc @kimjonesstudio. Ce plăcere să vezi cum mintea ta face legătura între modă și artă de fiecare dată”, a adăugat ea.

Demi a răspuns în secțiunea de comentarii, scriind: „Cu siguranță cele mai bune întâlniri!”.

La prezentarea de modă au fost prezente și alte celebrități, printre care supermodelul Kate Moss.

În timp ce stătea așezată în Val de Grace, unde a avut loc evenimentul, Scout s-a așezat lângă actorul Gossip Girl Thomas Doherty. Mama ei a fost văzută lângă starul The Old Guard Michael Ward.

La începutul acestei luni, Demi a folosit Instagramul ei pentru a împărtăși un omagiu de Ziua Tatălui fostului ei soț, Bruce Willis.

Fostul cuplu a fost căsătorit din 1987 până în 2000 și sunt părinți pentru fiicele Scout, Rumer și Tallulah.

Actorul Die Hard, care a fost diagnosticat cu demență frontotemporală, s-a căsătorit mai târziu cu Emma Heming în 2009. Ei au devenit părinți pentru fiicele Mabel, în vârstă de 12 ani și Evelyn, 10 ani.

Împreună cu fotografiile cu Willis cu fiicele sale de-a lungul anilor, Moore a scris: „La mulți ani de Ziua Tatălui tatălui nostru preferat. Te iubim, BW!’

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
2
O fetiță frumoasă cu o baghetă în mână
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn zodiacal. Află când sunt astrele de partea ta
Cele mai norocoase zile din iulie 2024 sunt influențate de multe tranzite astrologice semnificative care au loc pe parcursul lunii. Află care e cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn...
3
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
4
Cuplu care ține o hartă în mână
Horoscop
Zodii care au toate șansele să lase tot și să călătorească în lume. Nativii care apreciază experiențele noi
Cutreierea globului este un vis pentru călătorii cu sete de nou și aventură. În astrologie există puține zodii care au o poftă mare de călătorie. Explorarea colțurilor lumii și experimentarea atracției magnetice a culturilor...
5
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
PARTENERI
×