Reclamă

Este copia fidelă a mamei sale deși are numai 15 ani. Cine este tânăra superbă din imagini

Este copia fidelă a mamei sale deși are numai 15 ani și a atras toate privirile la Săptămâna Modei de la Paris. Sunday Rose este numele tineri din imagini, iar aceste imagini dovedesc că a moștenit ce e mai bun de la părinții ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 28 iunie 2024, 7:21

Nicole Kidman se mândrește cu Sunday și cu Faith Margaret, fiicele sale și ale soțul Keith Urban. Nicole Kidman și-a făcut apariția la cea de-a 53-a colecție Couture a Balenciaga, ca parte a Săptămânii Modei de la Paris, și i-a fost alături nimeni alta decât fiica ei Sunday Rose Kidman-Urban.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este copia fidelă a mamei sale deși are numai 15 ani

Adolescenta, acum în vârstă de 15 ani, este cea mai mare dintre cele două fiice ale ei și ale lui Keith Urban. Tânăra este copia fidelă a superbei sale mame, iar dovada sunt imaginile de la spectacolul couture.

Nicole, în vârstă de 57 de ani, a optat pentru o rochie neagră Balenciaga, lungă. Ținuta era confecționată dintr-o țesătură strălucitoare care i-a accentuat silueta. Părul ei era coafat lejer pe spate, iar ca accesorizare a purtat o pereche de ochelari de soare.

Sunday și Nicole sunt superbe împreună

Sunday și Nicole au oferit un spectacol al eleganței împreună. Ele au optat pentru o versiune asortată. În timp ce mama sa a purtat o rochie lungă, Sunday a optat pentru o rochie mini din catifea neagră, cu mâneci lungi și o pereche de stiletto. Părul ei lung era de asemenea lăsat liber pe spate. Tânăra a ales și ea o pereche de ochelari de soare la fel ca ai mamei ei.

Reclamă

Alte vedete care au mai fost prezente la spectacolul au fost Naomi Watts, Katy Perry, Kerry Washington, Joey King, toți în nuanțe de negru, alb și argintiu.

Cu doar câteva zile înainte de a împlini 16 ani, pe 7 iulie, Sunday a fost în lumina reflectoarelor mai mult ca niciodată, făcându-și debutul pe covorul roșu.

Sunday s-a alăturat părinților ei, surorii, mătușii Antonia și verișoarei Lucia Hawley la ceremonia premiului AFI Life Achievement Onoring Nicole Kidman. Evenimentul s-a desfășurat la Dolby Theatre pe 27 aprilie din Los Angeles.

Reclamă

Sunday și Faith au arătat impecabil atunci în rochii lungi lângă mama lor. Nicole a purtat la eveniment o rochie cu paiete aurii strălucitoare. Sunday a optat pentru o rochie de bal, albă, cu model floral.

Nicole Kidman și fiica sa au purtat ținute asortate
Adolescenta, acum în vârstă de 15 ani, este cea mai mare dintre cele două fiice ale ei și ale lui Keith Urban / Profimedia Images

Nicole Kidman și soțul ei au preferat discreția în legătură cu fiicele lor

Nicole și Keith au ales să-și țină fiicele departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, ei au publicat ocazional imagini din viața lor de familie. Într-un interviu recent pentru Elle USA, actrița a vorbit despre viața în Tennessee și despre familia lor de patru persoane.

Ea a declarat: „Îmi place să fac parte din ceva care nu este legat de munca mea, despre cine sunt, nimic din toate astea. Doar un simplu cetățean. Și copiilor mei le place asta”.

Vedeta a mai spus despre cât de mult îi place să fie mamă pentru fetele ei adolescente. Nicole a dezvăluit că adesea găzduiește petreceri pentru prietenii lor. Actrița a mărturisit că adoră să fie în preajma lor.

„Îmi plac adolescentele. Pur și simplu le consider rafinate”, a spus ea publicației. „Mă minunez de această grupă de vârstă, dar și de capacitatea lor de a face față la atât de multe”. De asemenea, ea a dat mai multe informații despre personalitatea lui Sunday. Nicole a precizat că Sunday a fost responsabilă pentru inițierea celui de-al treilea sezon Big Little Lies.

„Fiica mea este cea care a vizionat ambele sezoane și a spus că nu există nicio îndoială că trebuie să existe o a treia parte”, a explicat ea despre implicarea fiicei sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024. Balanțele se întorc în trecut
Vara continuă cu succes pentru câteva dintre zodii. Citește horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024 și află despre ce este vorba. Cele 12 semne își vor găsi locul special alături de cei dragi. Leii...
2
O fetiță frumoasă cu o baghetă în mână
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn zodiacal. Află când sunt astrele de partea ta
Cele mai norocoase zile din iulie 2024 sunt influențate de multe tranzite astrologice semnificative care au loc pe parcursul lunii. Află care e cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn...
3
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
4
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
5
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
PARTENERI
×