Reclamă

De ce Kate Middleton nu a fost prezentă la vizita de stat a Împăratului Japoniei de la Palatul Buckingham. Prințesa de Wales nu a fost alături de familie

Prințesa de Wales a făcut recent prima ei ieșire publică după șase luni de absență. Aceasta nu a însemnat însă o revenire în centrul atenției. Și s-a dovedit acum. Află de ce Kate Middleton nu a fost prezentă la vizita de stat a Împăratului Japoniei de la Palatul Buckingham.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 27 iunie 2024, 7:41

Kate Middleton nu a fost disponibilă pentru a ajuta la îndatoririle de gazde. Prințul William, Regele Charles, Regina Camilla și mai mulți membri ai familiei regale i-au întâmpinat pe împăratul și împărăteasa Japoniei în Regatul Unit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce Kate Middleton nu a fost prezentă la vizita de stat a Împăratului Japoniei

Împăratul Naruhito și împărăteasa Masako și-au început oficial vizita de stat pe 25 iunie. Prințul William, în vârstă de 42 de ani, i-a salutat la hotelul lor înainte de a se îndrepta către Horse Guards Parade din Londra pentru ceremonia de întâmpinare cu Regele Charles, 75 de ani, și Regina Camilla, 76 de ani.

După prânz, o expoziție de articole din Colecția Regală și o vizită la Westminster Abbey, împăratul și împărăteasa s-au întors la Palatul Buckingham pentru o seară de gală.

Era așteptată absența Prințesei Kate în prima zi a vizitei de stat a Japoniei. Deși ea a revenit în lumina reflectoarelor pentru prima dată în aproape șase luni la Trooping the Color pe 15 iunie, ieșirea pentru paradă nu implică o revenire la munca regală și la viața publică.

Regele Charles într-un costum elegant alături de Împăratul Japoniei și soția sa la Palatul Buckingham
Evenimentul i-a adus împreună pe membrii regali îmbrăcați în cele mai frumoase ținute ale lor / Profimedia Images
Reclamă

Kate a spus într-o scrisoare personală publicată pe 14 iunie că „începe să lucreze puțin de acasă”. Ea și-a exprimat „speranța de a se alătura la câteva angajamente publice în timpul verii”. Cu toate acestea, ieșirile din următoarele săptămâni vor depinde de momentul în care se va simți mai bine. De asemenea, ea va trebui să primească acceptul medicilor.

Ce a spus Kate Middleton despre starea sa de sănătate

Prințesa de Wales a spus în mesaj că „face progrese bune, dar așa cum știe oricine trece prin chimioterapie, există zile bune și zile proaste. În acele zile proaste, te simți slab, obosit și trebuie să-i dai voie corpului tău să se odihnească. Dar în zilele bune, când te simți mai puternic, vrei să profiți la maximum.”

Reclamă

Prințesa Kate și-a descris tratamentul ca fiind „în curs de desfășurare”. Ea a mai spus că va dura „încă câteva luni”.

De la apariția ei la Trooping the Colour, Prințesa Kate a rămas în afara luminii reflectoarelor. Ea a sărit peste evenimentele la care participă de obicei, cum ar fi Garter Day și Royal Ascot. Ea a părut să stea acasă, de asemenea, când Prințul William și-a sărbătorit ziua de naștere pe 21 iunie la concertul lui Taylor Swift din Londra. Alături de el au fost Prințul George și Prințesa Charlotte.

De asemenea, Prințesa Anne nu a putut participa la banchetul de stat. Ea este internată în spital din cauza unui accident care a avut loc pe 23 iunie. Sora Regelui Charles, în vârstă de 73 de ani, a suferit o comoție cerebrală și răni minore. Acestea sunt urmările unui potențial impact cu unul dintre caii săi.

Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a declarat pe 24 iunie: „Alteța Sa Regală își trimite scuzele tuturor celor care ar putea fi deranjați sau dezamăgiți ca urmare a anulării evenimentelor sale”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024. Balanțele se întorc în trecut
Vara continuă cu succes pentru câteva dintre zodii. Citește horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024 și află despre ce este vorba. Cele 12 semne își vor găsi locul special alături de cei dragi. Leii...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
3
O femeie elf, într-o rochie albastră
Horoscop
Zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Nativii care se pot confrunta cu provocări în perioada următoare
Ai mai jos lista cu zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Deși provocarea se simte la fiecare pas pentru acești nativi, astrele îi vor ajuta să se reconecteze cu stima de...
4
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
5
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
PARTENERI
×