Reclamă

Prințesa Charlotte este fana cântăreței Taylor Swift. Cum s-a fotografiat fiica Prințului William împreună cu artista

Prințesa Charlotte este fana cântăreței Taylor Swift. Fiica Prințului William s-a fotografiat împreună cu artista mult îndrăgită. Alături de Charlotte a fost și fratele său mai mare, Prințul George. Copiii Familiei Regale s-au distrat împreună cu tatăl lor.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 26 iunie 2024, 6:02

Prințesa Charlotte s-a bucurat de un moment tată – fiică. Acesteia i s-a alăturat și Prințul George. O sursă apropiată Familiei Regale a declarat că Charlotte este o mare fană a artistei și că își dorea de mult timp să ajungă să o cunoască personal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Charlotte este fana cântăreței Taylor Swift

Prințesa Charlotte a reușit să o întâlnească pe Taylor Swift. Nu doar fiica lui Kate Middleton s-a distrat, ci și Prințul William. Tatăl tinerei Prințese a fost filmat în timp ce dansa pe melodiile artistei pop.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințesa Charlotte alături de Taylor Swift, Prințul William și Prințul George
Prințesa Charlotte este fana cântăreței Taylor Swift / Profimedia Images

„Prințesa Charlotte și-a dorit de luni de zile să ajungă la un astfel de concert, dar cu mama ei sunt tratamentul de cancer nu s-a putut întâmpla. Prințul William și-a celebrat ziua într-un mod special și i-a făcut fiicei sale această surpriză minunată”, a pus o sursă apropiată Familiei Regale pentru PageSix.

Reclamă

Charlotte, 9 ani, i George, 10 ani, au celebrat aniversarea tatălui lor împreună cu Taylor Swift. Soția Prințului William, Kate Middleton, care a început tratamentul preventiv cu chimioterapie, nu a fost prezentă la eveniment. Prințesa de Wales a rămas acasă împreună cu cel mai mic copil al familiei, Prințul Louis. Micuțul, în vârstă de 6 ani, a impresionat și anul acesta la parada Trooping the Colour.

„Charlotte a iubit fiecare moment din concert. Sunt niște copii minunați. William și Kate au făcut o treabă fantastică atunci când i-au crescut”, a spus o sursă pentru presa internațională.

Prințesa Charlotte și Prințul George au putut să-l întâlnească pe Travis Kelce și pe Taylor Swift la finalul concertului într-o sesiune privată de întâlniri. Prințesa Charlotte, Prințul Louis și Prințul William au făcut un selfie împreună cu Taylor și Travis Kelce.

Reclamă

Dansul Prințului William a devenit viral după ce a participat la concertul lui Taylor Swift

O sursă apropiată Familiei Regale a declarat că dansul Prințului William a devenit viral după ce acesta a participat la concertul din Londra. Soțul lui Kate Middleton a fost filmat de un admirator în timp ce acesta dansa pe piesa Shake It Off.

„Prințul William are toată atenția îndreptată asupra soției sale, dar și a copiilor. El chiar și-a dorit ca această seară să fie una minunată pentru Prințul George și Prințesa Charlotte”, a spus o sursă apropiată viitorului Rege.

Săptămâna trecută Kate Middleton a avut parte de prima apariție în public. Aceasta a participat alături de familia sa la parada Trooping the Colour.

Kate le- oferit speranță admiratorilor regali atunci când a declarat că își dorește să reia treptat îndatoririle regale. Soția Prințului William luptă pentru a-și recupera viața de dinainte de diagnosticul cumplit. Prințesa de Wales le-a mulțumit oamenilor pentru susținerea pe care i-au arătat-o în ultima vreme.

Soția Prințului William a părut vizibil slăbită la parada dedicată Regelui, însă aceast a încercat tot timpul să-și mențină zâmbetul pe buze și să fie puternică pentru familia ei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×