Reclamă

Prințesa Anne a fost internată din cauza unui accident. Cum a ajuns sora Regelui Charles pe mâna medicilor specialiști

Prințesa Anne a fost internată din cauza unui accident. Sora Regelui Charles a ajuns pe mâna medicilor la scurt timp de la evenimentul nefericit. Acesta se află în afara oricărui pericol, au scris jurnaliștii de la BBC.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 25 iunie 2024, 11:42

Prințesa Anne a fost internată la spital și a rămas cu o ușoară contuzie la cap. Se crede că fiica Teginei Elisabeta s-a fi accidentat atunci când era la călărie. Prințesa Anne, în vârstă de 73 de ani, este așteptată să se însănătoșească rapid după incident.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Anne a fost internată din cauza unui accident

Alteța Sa Regală este așteptată cu nerăbdare la proprietatea sa, Gatcombe Park. Palatul Buckingham a declarat că Prințesa Anne „își revine” și este „într-o stare confortabilă”.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințesa Anne pe calul său Goodwill în timpul unui Campionat European de Echitație
Prințesa Anne a fost nevoită să se retragă de la Campionatele Europene de Echitație de la Kiev / Profimedia Images

Echipa de medici a analizat rana de la cap și a admins că rana este n concordanță cu tipul de impact de la picioarele unui animal.

Reclamă

„Regele a fost îndeaproape informat și se alătură întregii Familii Regale pentru a-i transmite Prințesei cea mai pură dragoste și urări de bine pentru însănătoșire grabnică”, a spus Palatul Buckingham într-un comunicat oficial.

Călătoria Prințesei Anne în Canada, planificată pentru sfârșitul acestei săptămâni, a fost deja amânată. Ea va rata, de asemenea, banchetul de stat pentru vizita de stat japoneză.

Prințesa a fost rănită atunci când se plimba pe moșia sa, iar caii erau în apropiere.

Reclamă

Din cauza comoției Prințesă, nu se știe exact ce s-a întâmplat și cum anume s-a rănit la cap. Serviciile de urgență au fost chemate la proprietate, iar Pințesa a fost dusă la Spitalul Southmead, Bristol. Presa scrie că Prințesa este conștientă și este așteptat să rămână în spital până la sfârșitul săptămânii.

Medicii își doresc să o rețină pentru a o putea observa mai atent. Familia Regală Britanică este cunoscută pentru pasiunea sa pentru ai, dar și pentru nenumăratele accidente pe care le-a suferit.

Cine a fost alături de Prințesa Anne în momentele grele

Soțul Prințesei, amitalul Sir Tim Laurence, fiica ei Zara și fiul Peter se aflau la moșie în momentul în care Prințesa a fost rănită. Soțul Prințesei a fost cel care a transportat-o de urgență pe această dată. Palatul Buckingham și-a dorit să se asigure că lucrurile nu scapă de sub control și a publicat un mesaj în mediul online.

„Prințesa Regală a suferit răni ușoare și comoție cerebrală în urma unui incident petrecut la proprietatea sa”, a spus Palatul Buckingham.

Comoția poate fi rezultatul unei „răniri temporare a creierului cauzată de o lovitură sau zgomot puternic. Această afecțiune poate provoca pierderea memoriei, oboseală și lipsă de conectare Spitalizarea Prințesei este cea mai recentă probleme de sănătate apărută în viața Familiei Regale Britanice.

Regele Charles și Prințesa de Wales fac împreună chimioterapie. Prințesa Anne, cunoscută drept unul dintre cei mai muncitori membri ai Familiei Regale, a continuată să-și ajute familia chiar și în absența Regelui Charles sau a Prințesei de Wales.

Anne este cel de-al doilea copil al Reginei Elisabeta și pare că a moștenit cele mai bune calități de la părinții săi. Prințesa Anne a fost a  treia în linie directă la succesiunea la tron atunci când s-a născut, da în prezent se află pe locul 17 la custodia pentru tronul Marii Britanii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×