Reclamă

Cum gestionează Regele Charles relația tensionată cu Prințul Harry. Ce spune un prieten al suveranului despre conflictul cu Ducii de Sussex

Un prieten de familie a dezvăluit cum gestionează Regele Charles relația tensionată cu Prințul Harry. Potrivit acestuia, Regele Charles nu se gândește la drama care se desfășoară în jurul fiului său mai mic și al soției sale.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 2 iunie 2024, 8:35 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:07

Regele Charles nu este concentrat pe tensiunile din relația cu Prințul Harry. Tatăl și fiul nu au reușit să se împace cu ocazia celei mai recente vizite a lui Harry la Londra. Purtătorul de cuvânt a declarat într-o declarație că Regele este „ocupat” cu un „program complet”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum gestionează Regele Charles relația tensionată cu Prințul Harry și Meghan Markle

„Ducele, desigur, înțelege jurnalul de angajamente al tatălui său și diverse alte priorități și speră să-l vadă în curând”, a mai adăugat acesta.

Cu toate acestea, a existat o oarecare confuzie cu privire la ceea ce s-a întâmplat de fapt între cei doi. S-a susținut că regele a acceptat cererea lui Harry de a rămâne la o reședință regală în timpul vizitei sale. Cu toate acestea, Ducele a ales să stea într-un hotel.

Cu toate acestea se pare că Regele Charles e „absolut furios de refuzul prințului Harry de a vedea cât de mult rău a făcut”. Vorbind la podcastul The Royals cu Roya și Kate, editorul regal al Sunday Times, Roya Nikkhah, a explicat: „Toată narațiunea din momentul în care Harry a aterizat și am primit acea declarație de la purtătorul lui de cuvânt, care spune că nu este posibil ca Harry să-și vadă tatăl nu a făcut decât să dea curs unor speculații”.

„Pur și simplu am crezut că ceva nu mi se pare în regulă în acest sens. Așa că, am săpat și am săpat puțin mai adânc. Am aflat că, de fapt, Harry a întrebat dacă poate rămâne și Charles a spus da. Suveranul i-a mai spus și să stea într-o reședință regală, aproape de locul unde era el. Ca să le fie mai ușor să se vadă printre întâlnirile pe care amândoi le aveau.”

Reclamă

„Și asta a dat totul peste cap, pentru că narațiunea de la Harry că <am vrut să-l văd pe tatăl meu, dar el este prea ocupat să mă vadă>, de fapt, a fost falsă”. „Realitatea a fost că Charles a spus <da, te rog, vino și rămâi într-o casă regală pentru că asta ar face să fie mult mai ușor pentru mine să te văd>.”

Ce spun experții regali despre atitudinea Prințului William

Ca răspuns, editorul adjunct al The Times, Kate Mansey, a remarcat: „Cineva de la palat mi-a spus că Regele a fost supărat de acea declarație pe care a făcut-o Harry”.

Reclamă

Și acum, un presupus prieten de familie al familiei regale a spus pentru The Daily Beast: „Relațiile sunt la fel de proaste ca întotdeauna. Nimic nu a fost rezolvat. Dar Charles nu petrece mult timp insistând pe această problemă pentru că este atât de ocupat”.

Întrebat dacă crede informațiile recente care sugerează că William „îi împiedică” pe Charles și Harry să se împace, prietenul a adăugat: „Dacă William ar fi pregătit să se împace cu Harry, cu siguranță ar face lucrurile mai ușoare. Dar asta nu este toată povestea. El e rănit de ceea ce a spus Harry despre Camilla.”

Ducele de Sussex a catalogat-o pe Regina Camilla drept „periculoasă”. El a acuzat-o că l-a sacrificat pe propriul „altar personal de relații publice” în memoriile sale. El a sugerat că ea a divulgat presei povești negative despre el, în încercarea de a-și spori propria reputație.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×