Reclamă

Cum gestionează Regele Charles relația tensionată cu Prințul Harry. Ce spune un prieten al suveranului despre conflictul cu Ducii de Sussex

Un prieten de familie a dezvăluit cum gestionează Regele Charles relația tensionată cu Prințul Harry. Potrivit acestuia, Regele Charles nu se gândește la drama care se desfășoară în jurul fiului său mai mic și al soției sale.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 2 iunie 2024, 8:35 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:07

Regele Charles nu este concentrat pe tensiunile din relația cu Prințul Harry. Tatăl și fiul nu au reușit să se împace cu ocazia celei mai recente vizite a lui Harry la Londra. Purtătorul de cuvânt a declarat într-o declarație că Regele este „ocupat” cu un „program complet”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum gestionează Regele Charles relația tensionată cu Prințul Harry și Meghan Markle

„Ducele, desigur, înțelege jurnalul de angajamente al tatălui său și diverse alte priorități și speră să-l vadă în curând”, a mai adăugat acesta.

Cu toate acestea, a existat o oarecare confuzie cu privire la ceea ce s-a întâmplat de fapt între cei doi. S-a susținut că regele a acceptat cererea lui Harry de a rămâne la o reședință regală în timpul vizitei sale. Cu toate acestea, Ducele a ales să stea într-un hotel.

Cu toate acestea se pare că Regele Charles e „absolut furios de refuzul prințului Harry de a vedea cât de mult rău a făcut”. Vorbind la podcastul The Royals cu Roya și Kate, editorul regal al Sunday Times, Roya Nikkhah, a explicat: „Toată narațiunea din momentul în care Harry a aterizat și am primit acea declarație de la purtătorul lui de cuvânt, care spune că nu este posibil ca Harry să-și vadă tatăl nu a făcut decât să dea curs unor speculații”.

„Pur și simplu am crezut că ceva nu mi se pare în regulă în acest sens. Așa că, am săpat și am săpat puțin mai adânc. Am aflat că, de fapt, Harry a întrebat dacă poate rămâne și Charles a spus da. Suveranul i-a mai spus și să stea într-o reședință regală, aproape de locul unde era el. Ca să le fie mai ușor să se vadă printre întâlnirile pe care amândoi le aveau.”

Reclamă

„Și asta a dat totul peste cap, pentru că narațiunea de la Harry că <am vrut să-l văd pe tatăl meu, dar el este prea ocupat să mă vadă>, de fapt, a fost falsă”. „Realitatea a fost că Charles a spus <da, te rog, vino și rămâi într-o casă regală pentru că asta ar face să fie mult mai ușor pentru mine să te văd>.”

Ce spun experții regali despre atitudinea Prințului William

Ca răspuns, editorul adjunct al The Times, Kate Mansey, a remarcat: „Cineva de la palat mi-a spus că Regele a fost supărat de acea declarație pe care a făcut-o Harry”.

Reclamă

Și acum, un presupus prieten de familie al familiei regale a spus pentru The Daily Beast: „Relațiile sunt la fel de proaste ca întotdeauna. Nimic nu a fost rezolvat. Dar Charles nu petrece mult timp insistând pe această problemă pentru că este atât de ocupat”.

Întrebat dacă crede informațiile recente care sugerează că William „îi împiedică” pe Charles și Harry să se împace, prietenul a adăugat: „Dacă William ar fi pregătit să se împace cu Harry, cu siguranță ar face lucrurile mai ușoare. Dar asta nu este toată povestea. El e rănit de ceea ce a spus Harry despre Camilla.”

Ducele de Sussex a catalogat-o pe Regina Camilla drept „periculoasă”. El a acuzat-o că l-a sacrificat pe propriul „altar personal de relații publice” în memoriile sale. El a sugerat că ea a divulgat presei povești negative despre el, în încercarea de a-și spori propria reputație.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×