Reclamă

Regele Charles ar putea să nu se vadă cu Prințul Harry. Motivul neașteptat pentru care monarhul nu-l poate primi pe fiul său în vizită

Regele Charles ar putea să nu se vadă cu Prințul Harry. Experții regali au explicat care este motivul neașteptat din spatele acestei decizii. Se pare că monarhul Marii Britanii ar urma să aibă un program foarte aglomerat, iar acest lucru se va suprapune cu vizita Prințului în Londra.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 1 mai 2024, 6:39

Experții regali sunt de părere că Regele Charles va fi mult prea ocupat pentru a se putea întâlni cu fiul său cel mic. Prințul Harry are programată o vizită în Marea Britanie chiar săptămâna viitoare. Ducele de Sussex este așteptat la Catedrala Sf. Paul pe data de 8 mai pentur a ține o cuvântare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles ar putea să nu se vadă cu Prințul Harry

The Telegraph a scris că, în ciuda faptului că nu s-au mai văzut de mai bine de două luni, Regele Charles și Prințul Harry s-ar putea să nu se întâlnească.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Charles al III-lea alături de Prințul Harry în timpul unei plimbări pe un deal
Regele Charles al III-lea ține fotografia Ducilor de Sussex pe biroul său. Experții regali au comentat această decizie / Getty Images

Nu se știe cu exactitate programul Regelui Charles pentru perioada ce urmează. Totuși, experții regali sunt de părere că agenda monarhului nu-i va permite acestuia să se vadă cu Harry.

Reclamă

Cei mai mulți sunt de părere că monarhul și fiul său s-ar putea vedea, însă doar pentru câteva minute. Publicația PageSix a mai scris că, dacă va putea, monarhul își va face timp pentr fiul său cel mic.

Prințul Harry vine în Marea Britanie pentru a celebra cea de-a 10-a aniversare a Jocurilor Invictus la Catedrala Sf. Paul.

Vizita Ducelui de Sussex va avea loc pe data de 8 mai.

Reclamă

Potrivit The Telegraph, programul încărcat al Regelui include audiența săptămânală cu prim-ministrul Rishi Sunak, precum și prima petrecere în grădină de la Palatul Buckingham de anul acesta.

Harry, în vârstă de 39 de nai, se va întoarce în Marea Britanie pentru prima dată de la începutul lunii februarie, atunci când a zburat la scurt timp după ce Regele Charles a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer.

Regele Charles și-a reluat activitățile publice

Regele Charles și-a reluat activitățile publice, dar se află în continuare sub tratamentul pentru cancer. Acesta a fost vizibil emoționat atunci când a apărut alături de soția sa, Regina Camilla.

Monarhul Marii Britanii a vizitat un centru în care sunt tratați bolnavii cu cancer. Publicația CNN scrie că medicii care se ocupă de îngrijirea Regelui Charles au fost „încurajați” de progresul făcut de monarh.

Acesta a fost unul dintr emotivele principale pentru care fiul Reginei Elisabeta s-a întors la activitățile sale cu publicul.

Monarhul, în vârstă de 75 de ani, a fost patronul Macmillan Cancer Support timp de aproape trei decenii. El a fost însoțit de Regina Camilla în cadrul vizitei pe care au făcut-o.

Regina Camilla și Regele Charlres în cadrul primei vizite oficiale după ce monarhul a fost diagnosticat cu cancer
Monarhul Marii Britanii a vizitat un centru în care sunt tratați bolnavii cu cancer / Profimedia Images

Regele și soția sa au părut tot timpul zâmbitori. Regele a stat departe de ochii publicului în timpul tratamentului său până acum. În afară de o ieșire în duminica Paștelui, Charles a încercat să se ferească de ochii curioșilor.

Vizita sa de la University College Hospital Macmillan Cancer Center a fost de a reitera importanța diagnosticului precoce și de a atrage atenția asupra unora dintre cercetările inovatoare care au loc acolo.

Regele a fost vizibil emoționat în timp ce i s-a oferit un tur al unității medicale. După turul ghidat, monarhul a fost văzut stând de vorbă cu pacienții, dar și cu medicii specialiști.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Deciziile spontane sunt la ordinea zilei pentru nativii din zodiac. Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024 îți aduce previziuni astrale pentru toate zodiile. Vor exista probleme pe plan financiar și momente de...
2
O femeie îmbrăcată elegant, în cadru feeric
Horoscop
Zodiile care sunt cei mai buni profesori. Nativii care au darul predării
Ești un profesor care caută să descopere secretele din spatele priceperii sale la catedră sau doar vrei să înțelegi care nativi au abilități înnăscute de predare? Ai mai jos o listă făcută de astrologi...
3
Shiloh Jolie-Pitt cu părul prins la un eveniment public
Divertisment
Shiloh Jolie-Pitt s-a filmat dansând. Fiica Angelinei Jolie e de nerecunoscut după ce și-a tuns părul scurt
Shiloh Jolie-Pitt s-a filmat dansând. Fiica Angelinei Jolie e de nerecunoscut de când a decis să treacă printr-o schimbare radicală de look. Adolescenta s-a tuns scurt și se bucură de această perioadă așa cum...
4
Leonardo DiCaprio cu o șapcă pe cap și în timp ce vorbește la un telefon
Divertisment
Cum petrece Leonardo DiCaprio atunci când nu-l vede nimeni. Actorul și Vittoria Ceretti nu au mai ținut cont de nimic
S-a aflat cum petrece Leonardo DiCaprio atunci când nu-l vede nimeni. Actorul a fost surprins în compania iubitei sale. El și Vittoria Ceretti nu s-au mai ascuns de camerele de fotografiat și-au dat frâu...
5
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
PARTENERI
×