Reclamă

Prințul Harry merge fără Meghan Markle în Londra. Ducesa de Sussex nu se întâlnește nici de această dată cu Regele Charles

Prințul Harry merge fără Meghan Markle în Londra. Ducesa de Sussex nu se întâlnește nici de această dată cu Regele Charles. În ciuda stării de sănătate a Majestății Sale, nora sa nu vine în Marea Britanie. Fiul cel mic al monarhului este așteptat în luna mai.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 29 aprilie 2024, 12:25

Prințu Harry se va întoarce în Marea Britanie fără soția sa. Totul se întâmplă după ce monarhul a anunțat că își va relua atribuțiile regale. Regele Charles se află în continuare sub tratament pentru cancer, însă medicii spun că organismul său răspunde pozitiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry merge fără Meghan Markle în Londra

Ducele de Sussex va merge în Londra pentru a sărbători cea de-a 10-a aniversare a Jocurilor Invictus. Evenimentul va avea loc pe data de 8 mai, scrie publicația PageSix.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Harry, cel care a fondat evenimentul anual, este așteptat să participe la o ceremonie de mulțumire. Fiul Regelui Charles o să susțină un discurs cu Damian Lewis la Catedrala Sf. Paul din Londra.

Reclamă

Un purtător de cuvânt al prințului a declarat că ceremonia va celebra „un deceniu de schimbare a vieților și salvarea de vieți prin sport”.

Nu este clar dacă Meghan va fi alături de Herry, însă Ducesa s-ar putea să rămână în Statele Unite ale Americii pentru a avea grijă de cei doi copii ai lor.

Meghan și Harry vor pleca ulterior în Nigeria. Purtătorul de cuvânt al Prințului nu a clarificat dacă acesta se va întâlni cu tatăl său, Regele Charles, sau cu fratele lui, Prințul William.

Reclamă

Totuși, experții regali spun că Harry ar putea să aibă parte de o întrevedere cu monarhul Marii Britanii. La evenimentul organizat de Prințul Harry vor participa și reprezentanți din toate țările care au luat vreodată parte la Jocurile Invictus, inclusiv membri ai comunității de veterani de război.

Între timp, membrii comunității, susținătorii și beneficiarii au fost selectați pentru a ține câteva cuvântării ca parte a Slujbei  conduse de Reverendul Andrew Tremlett.

Harry a fondat jocurile pentru a ajuta la reabilitarea personalului militar rănit șii bolnav și a veteranilor de pe tot globul, oferindu-le provocarea de a concura în evenimente sportive similare Jocurilor Paralimpice.

Meghan Markle și Prințul Harry vor pleca în Nigeria după ce Ducele de Sussex se întoarce din Londra

Meghan Markle și Prințul Harry au confirmat călătoria lor în Nigeria. Ducele și Ducesa de Sussex sunt așteptați din nou în Africa.

Publicația Hello scrie că cei doi sunt așteptați în Africa la scurt timp după întoarcerea lui Harry din Londra. Nu se știe dacă Meghan și Harry vor merge singuri sau îi vor avea alături de Archie și Lilibet.

Cuplul a fost invitat de șeful Statului Major al Apărării, cel mai înalt oficial militar din Nigeria, pe care Harry l-a întâlnit la Jocurile Invictus de la Dusseldorf în septembrie anul trecut.

În timpul viitoarei călătorii în Nigeria, Ducele și Ducesa vor vizita diverse organizații. Mai multe detalii urmează să fie dezvăluite de reprezentanții celor doi în perioada următoare.

Călătoria surpriză ar fi fost aranjată după ce șeful de personal a oferit o invitație cuplului.

Țara ocupă un loc special în inima lui Meghan, deoarece soția Prințului Harry are moștenire nigeriană, un detaliu pe care l-a dezvăluit într-un episod din podcastul Archetypes. Vestea că cei doi pleacă în Nigeria a apărut la scurt timp după ce presa a dezvăluit noi detalii despre călătoria Prințului Harry în Londra.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
cartonașe cu simboluri chinezești ținute în mână de o femeie
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Un nou capitol se deschide în fața lor
Specialiștii în astrologie vin cu informații prețioase în această perioadă. Află care sunt cele 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Celelalte sunt pregătite să-și asculte propriile sentimente și să nu se îndepărteze...
2
O femeie frumoasă care ține mână o inimă frântă
Horoscop
Zodii care au probleme cu dragostea în luna mai 2024. Nativii care nu reușesc să-și găsească marea iubire
Cele patru zodii care au probleme cu dragostea în luna mai 2024 trebuie să fie foarte atente la modul în care aleg să-și gestioneze sentimentele. Mulți nativi sunt pe punctul de a rupe o...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de tensiuni pe plan amoros în această perioadă. Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024 vine să aducă vești pentru toate cele 12 zodii în parte. Vor avea loc transformări...
4
O femeie frumoasă care doarme cu telefonul în mână
Sănătate
De ce nu e recomandat să dormi cu telefonul lângă pat. Ce spun specialiștii despre acest obicei
Sigur și ție ți s-a întâmplat să adormi cu telefonul în mână sau lângă tine. Specialiștii spun că acest obicei ar putea fi nociv pentru tine. Află de ce nu e recomandat să dormi...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă de mireasă și privește apusul de la marginea unui lac
Horoscop
4 zodii care se căsătoresc în 2024. Nativii care au noroc în dragoste
Astrologii vorbesc despre cele 4 zodii care se căsătoresc în 2024. Acești nativi au noroc când vine vorba de dragoste. Sunt pregătiți să-și întemeieze o familie și să se bucure de momente magice în...
PARTENERI
×