Reclamă

Regele Charles se simte din ce în ce mai rău. Apropiații Majestății Sale au dat informațiile „pe care nimeni nu vrea să le audă”

Regele Charles se simte din ce în ce mai rău. Apropiații Majestății Sale au dat informațiile „pe care nimeni nu vrea să le audă”. Planurile de înmormântare ale Regelui Charles ar fi fost actualizate pe fondul luptei împotriva cancerului: „Nu este bine”.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 26 aprilie 2024, 13:33

Sănătatea Regelui Charles III-lea îi îngrijorează pe oamenii dragi și pe cei de la Palatul Buckingham. Încă din primele luni ale anului, Majestatea Sa continuă să se lupte cu un tip de cancer despre care nu se știu prea multe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles se simte din ce în ce mai rău

„Vorbind cu prietenii Regelui în ultimele săptămâni despre sănătatea lui, cel mai obișnuit răspuns este că nu este bine”, a dezvăluit Tom Sykes de la Daily Beast.

Un prieten al monarhului a susținut că Regele Charles „este hotărât să-l învingă și face totul pentru asta”. „Toată lumea rămâne optimistă, dar el este într-adevăr foarte rău. Mai mult decât lasă ei să se știe”.

Scriba regală Tina Brown a dezvăluit de asemenea, despre luptele pentru sănătate ale monarhului. Ea a scris recent că afecțiunea lui Charles i-a pus pe Prințul William și Kate Middleton „în apropierea înspăimântătoare de a urca pe tron tocmai atunci când speraseră că o perioadă bună de ani vor sta alături de copii, departe de ochii publicului”.

„Perspectiva, mi se spune, le provoacă o anxietate intensă”.

Reclamă

Sykes a mai raportat că planurile de înmormântare ale Regelui, cu numele de cod „Operațiunea Menai Bridge”, sunt în prezent revizuite.

Ce a declarat și un fost angajat al suveranului Marii Britanii

Un document separat care detaliază ce a mers bine la înmormântarea reginei Elisabeta din septembrie 2022 și ce ar putea fi făcut mai bine data viitoare când moare un monarh este menționat de Daily Beast.

Reclamă

Toate sursele au subliniat că planurile de înmormântare sunt în permanentă revizuire. Cu toate acestea, un fost angajat a recunoscut că problemele de sănătate ale lui Charles au dat planurilor o altă nuanță. Acestea sunt tratate cu o oarecare urgență.

„Planurile au fost șterse și sunt în mod activ ținute la zi”, a explicat fostul angajat.

„Nu este mai mult decât te-ai aștepta, având în vedere că Regele a fost diagnosticat cu cancer.”

Palatul Buckingham a anunțat în februarie că, după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru o mărire benignă a prostatei, s-a descoperit că Regele are cancer.

O declarație a Palatului a menționat la acea vreme că Charles, în vârstă de 75 de ani, va fi supus unui „tratament regulat”. El a fost „sfătuit de către medici să amâne sarcinile publice”. Câteva zile mai târziu, suveranul a lansat o declarație prin care mulțumea pentru toate urările de bine.

Prima sa apariție publică a fost două luni mai târziu, când a participat la slujbele de Paște. Chiar dacă a ieșit în public, Majestatea Sa a stat izolat de restul invitaților, doar alături de soția sa. Presa internațională a mai scris că numărul oamenilor de la slujbă a fost limitat, tocmai pentru a proteja imunitatea Regelui.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
3
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
4
Julie Andrews într-un sacou alb în timp ce intră într-o mașină
Divertisment
Transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe stradă la 88 de ani
Aceasta este transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe vedeta în vârstă de 88 de ani. Actrița a ieșit la plimbare și s-a bucurat de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×