Reclamă

Băiatul de numai 12 ani care a primit ajutorul Prințului William. Scrisoarea lui a intrat imediat în atenția fiului Regelui Charles

Băiatul de numai 12 ani care a primit ajutorul Prințului William se numește Freddie Hadley. Elevul este mai mult decât încântat că „munca sa a dat roade în sfârșit”. Acesta a primit o vizită surpriză din partea Prințului, iar acum fotografiile cu cei doi țin prima pagină a presei internaționale.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 26 aprilie 2024, 13:03

Freddie Hadley a obținut o vizită regală după ce i-a scris lui William anul trecut. Băiatul care a fost surprins de vizita la școală din partea Prințului de Wales și a spus că „știa că se întâmplă ceva” după ce a zărit o motocicletă a poliției afară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Băiatul de numai 12 ani care a primit ajutorul Prințului William

Freddie Hadley a primit vizita la liceul St Michael’s Church of England după ce i-a scris lui William anul trecut pentru a-i spune viitorului rege despre inițiativele de sănătate mintală conduse de școala sa.

El le-a spus elevilor să se pregătească pentru un invitat special. Ulterior a fost dus afară pentru a face parte dintr-un comitet de întâmpinare pentru vizitatorul lor.

Dar Freddie, în vârstă de 12 ani, credea că se va întâlni cu reprezentantul personal al monarhului în regiune nicidecum cu fiul Regelui Charles. Elevul a adăugat: „Apoi l-am văzut pe polițistul pe motocicletă și câțiva oameni de la securitate în civil. Am știut că se întâmplă ceva”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Prințul William, de vorbă cu un băiețel de la o școală
Băiatul care a fost surprins de vizita la școală din partea Prințului de Wales și a spus că „știa că se întâmplă ceva” / Profimedia Images

Freddie a spus că a avut un „șoc mare” când, câteva momente mai târziu, William a coborât dintr-o mașină din apropiere, adăugând: „L-am recunoscut imediat. Nu am putut să-mi dau seama, mă întâlnesc cu Prințul William viitorul rege. Este chiar o nebunie. Stăteam acolo și îl vedeam pe Prințul William mergând pe alee. Atunci mi-am zis că toată munca asta a dat roade în sfârșit”.

Ce a discutat Prințul William cu copiii de la școală

Reclamă

Freddie a spus că Prințul a petrecut aproximativ o oră discutând cu reprezentanții comunității Student Voice și ai inițiativei de bunăstare a școlii. Gradului de conștientizare cu privire la problemele de sănătate mintală și încercarea de a crea schimbare reprezintă miza principală a lor.

Prințul William s-a alăturat unui grup de elevi, printre care și Freddie, care fac parte din proiectul său Matrix. Ei conduc campania Am I Manly Enough?, abordând stigmatizarea sănătății mintale masculine.

Grupul participă, de asemenea, la o emisiune școlară, difuzată la radioul local, pe această temă. Acolo discută problema având un segment despre „glumele cu tată”. Prințul a fost rugat să contribuie. Acesta le-a spus o glumă cu „cic-cioc”, care, potrivit lui, e preferata fiicei sale, Prințesa Charlotte.

William a spus „cioc-cioc” și când elevii au spus „cine e acolo”, regalul a răspuns „Vaca ce vă întrerupe”. În timp ce grupul încerca să spună „vacă întrerupând pe cine?” i-a făcut să râdă spunând „Mooo”.

Vorbind cu MailOnline acasă, după cursuri, Freddie a adăugat: „William a fost o persoană cu adevărat drăguță. I-am spus ce facem pentru a ne gestiona sănătatea mintală și ne-a spus cum a fost interesat de asta. A fost o zi interesantă.”

Cum a luat Freddie legătura cu Prințul William

Freddie a spus că William nu a menționat nimic despre tratamentul medical al soției Catherine în timpul petrecut cu copiii. Cu toate acestea, fiul Regelui Charles i-a spus unui membru al personalului că îi pare rău că ea nu a putut fi acolo.

Freddie a postat pe X cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății Mintale în octombrie anul trecut o scrisoare care îi povestea lui William despre munca genială pe care o fac el și prietenii săi de la școală.

Spre încântarea lui, William a răspuns personal, scriind: „Bună ziua Freddie, îmi pare atât de rău. Catherine și cu mine nu putem să fim azi cu tine și cu restul studenților de la St Michael’s. Abordarea directă a provocărilor de sănătate mintală și a stigmatelor este atât de importantă, așa că vă rugăm să continuați această muncă importantă. W”

Fără să știe Freddie, Prințul a cerut echipei sale să aranjeze o vizită la școală.

William a spus unui membru al personalului: „Mulți oameni scriu scrisori, dar a lui Freddie a fost o scrisoare foarte bine scrisă. Am promis că voi veni”.

Freddie a spus că membrii grupului extracurricular Student Voice au fost rugați să se gândească la cui vor scrie pentru a evidenția munca școlii pe tema sănătății mintale. Atunci el a spus că se gândește la William pentru că „știam că este pasionat de subiect.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
3
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
4
Julie Andrews într-un sacou alb în timp ce intră într-o mașină
Divertisment
Transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe stradă la 88 de ani
Aceasta este transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe vedeta în vârstă de 88 de ani. Actrița a ieșit la plimbare și s-a bucurat de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×